Pih. Gaziantep me baci.
Mada je to nategnuto bilo, dobili su prvu.
iko? kladionicari bijesni?
Pih. Gaziantep me baci.
Mada je to nategnuto bilo, dobili su prvu.
Odigras prije nego sto pocne mec nesto na tu utakmicu i kad pocne mec mozes da se kladis ponovo u visini uloga koji ti je bio na tiket koji si odigrao prije pocetka meca... ako promasis oni ti vracaju taj ulog koji si odigrao uzivo...vazi samo za finale i maksimalni povracaj je 25 evra...
thanx for share. blow job.
Hrabrost nije odsutnost straha, vec otpor prema njemu!
Bolje imat' cerku kurvu, nego Stiva Kera!
Ženska seniorska reprezentacija doživjela je drugi poraz na turniru u Antaliji - crvene su u drugom kolu poslije produžetka poražene od Hrvatske 82:80 (14:12, 20:23, 17:22, 19:13, 12:10)
Dobila ti je hrvatska 2 razlike. Rezultat ti je bio 82-80.
Jes ali X regularni dio.
vidjeh tek kad sam ti vec dao rep
mlaćenje, čisto da se isprati:
Den Haag GG II pol. - 2,85
Dundalk GG3+ - 2.30
Galway 4+ - 3.50
St. Patricks T12+ - 2.55
valjalo bi probat eupen-wasland 1/2 ili 7+
Who let the dogs out
probudm ti se ja oko 8, i dok sam se razbudio udjem da vidim ima li sto da se igra, i nedje oko 8:15 podjem da uplatim ove Belgiance, Mons i Eupen,i posto mi je LUTRIJA na 2 metra od kuće aj reko tamo ću, i ova mi veli ne mozes da vezujes ove 2 tima zajedno, dobro reko, maknem jednog i odigram jos 3 Irca na golove jer je uslov 4 tima, i ova mi veli a moras da imas minimum 6 parova zbog ovoga iz Belgije, e pa nisam moga da vjerujem, kakvi su to jadovi, ne bih visa tamo sto uplatio pa da znam da ću dobiti!!!!! Na kraju odigram u Bookmakers.
ja u lutriju ne bi usao ni za spas
nocas
colo colo - u.catolica gg3+
Who let the dogs out
Koja lutrija crna, imaju uslove kao da je 95. godina.
Slazem se za cileance.
Kako usrah dan s Gaziantepom, ali opet sam na 0 nedje...
Prekinuh danas post igranja i to iskljucivo zbog Blacka. Poslao mi je momak sinoc 3 para, i meni se od ta 3 najvise svidio Den Hag gg3+ ili 4+. Pa singlah i gg3+ i 4+.
Black 'fala puno
Made Doze daj 2-3 para za sjutramora se imat nesto sjutra vece za grad
![]()
Snimite vrijeme uplate.
![]()
Mogli su ovi Irci živnut malo.
Galway od 67. minuta ostao na 3+, Dundalk završio 1:0 kao na poluvremenu.
Prati se![]()
ajde davajte te fixeve da se uzimaju pare, mora se ljetos na more odit one srbijancice da se deru![]()
ako se ne odloze ovi singapurci danas, mogli bi i 7+ da dodju... kvota 12 u meridijan i sporting...za druge klade ne znam, valjalo bi da je malo veca, da se tuce sa 10/20 eura
za veceras
Wales - N.Ireland H1, @3.40 [cisti kec @1.80]
Last edited by BlackVelvet; 27-05-11 at 07:57.
Who let the dogs out
Neki predlog Francuza?
ja razbih crnu seriju sinoc najzad. Colo Colo pogodih 2 singl. sa srecom vise!
ne znam kako su dobili utakmicu, ali jesu
francuzi danas, sve 0-2 jer su takvi po prirodi. nista nece doc, sto god da odigram na njih. . .
Stone the crow
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks