Има ли у хагу муслимана?
Не би се ја (да сам муслиман) куражио у затвор са младићем, ко зна ако му се неки флешбек деси....
Има ли у хагу муслимана?
Не би се ја (да сам муслиман) куражио у затвор са младићем, ко зна ако му се неки флешбек деси....
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
"Srbija je skinula veliku ljagu sa sebe."
Hrabro Bokasu, hrabro.
Mogu i Counter Strike igrat, no ce Mladic sve taoce potamanit.
http://www.portalanalitika.me/region...-lano-ime.html
Evo jedno od objasnjenja kako je izabrao ime.
Sidewinder, pridruzujem se i ja saucescu.
Deserve's got nothing to do with it.
Jelko, kako tvoji?Kacin: Vreme je da se uhapsi Mladić
26. maj 2011. 11:59 > 12:13
Specijalni izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju Jelko Kacin ocenio je da Srbija ne može napredovati u procesu evropskih integracija bez hapšenja haškog optuženika Ratka Mladića.
"Došlo je vreme da se pronađe Mladić. Moja procena je da Srbija nedovoljno radi na tom pitanju i da joj to još nije prioritet", rekao je Kacin za B92.
Last edited by MonterO; 26-05-11 at 13:01.
Hari Krisna: -bez trolovanja laganja i ostaloih podmetanja kao i visestrukih naloga
Zanima me koja će sad kletva da padne na Tadića.Koliko znam poslednjoj rok ističe tamo neđe u devetom koljenu,moraju neki jači spell bačit ovaj put radikali.
Raise my hammer,take my aim
Milorad Komadić
Milo Rad Komadić
Milo Radko Madić
![]()
She is only here to annoy herself!
Ocekujem adekvatnu Amfijevu kletvu.
A bogami i Tadicevo selo bi moglo da se oglasi.
Naravno, prije svega, stradace kontejneri, autobusi, trolejbusi, semafori, ....
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
ima li dje koja slika da vidimo jel se promijenio
http://www.google.rs/search?q=b92+je...0&bih=652&sa=2
Da se ne zaboravi koliko je stručan i koliko dobro procjenjuje situaciju u Srbiji za koju je izvjestilac EP
Hari Krisna: -bez trolovanja laganja i ostaloih podmetanja kao i visestrukih naloga
Oce li smjet vise Boris da dodi u Pivu?
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Evo se vratili i Bogdanov i ekipa iz Italije, vrijeme je za zurku
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
u prevedenom znacenju rekao je "ili ga hapsite ili nista od (kandidata za) EU", i nakon par sati je uhapsen sto znaci da je skoro svako pa mozda cak i Tadic znao da je Ratko tu i mogao da izda naredbu za hapsenjem..ako nije znao kao predsjednik je sigurno bio odgovoran za svoje podredjene tako da snosi poprilicnu odgovornost za dosadasnje nehapsenje
She is only here to annoy herself!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks