Meni nesto mirise na to da Ibra zavrsi u Real.Milan je do sad imao finu, sad ce sigurno imat vrlo dobru ekipu ali greska im je sto nisu uspjeli da implementiraju Kasana u ekipu.Mnogo imena se spominje oko Milana sto znaci da su aktivni i da imaju para,sto na kraju znaci da ce se pojacat i napravit dobar tim,sto pokazuje i ovo dovodjenje ne bas toliko poznatih igraca.Pastoreu bi bilo najbolje da predje u Milan,jer ce tamo napravit igraca od njega,od ovoga kuliranta kakav je sad.Sad je Milanu momenat da dovede igrace koji mu trebaju a ne da se prinudno izmisljaju pozicije nekim igracima ka do sad.Ako tako ucine eto ih medju glavnim favoritima za Cl;mozda od Alegrija bude novi Anceloti.Ako ode Ibra onda se ocekuje jedan novi jaki spic,ali ne znam je li Hulk kalibar za Milan,iskreno.Uglavnom,dovesce cika Silvio sve pod konac.Doveo je ovu dvojicu prosle godine uzeli titulu sad ce dovest jos dvojicu da se napane cl.
Juventus kad bi doveo Agera napravio bi extra posa.Agero nece prec u Real,sanse nema.Stavise Atletiko je odredio cijenu za njega za klub iz Spanije 70 mil.za druge 45 cini mi se.Prodace ga nekome za 30 i Forlana za 20 i pravit novu ekipu ka Valensija prosle godine.Agero mi je vise nekako za Juventus no za Celzi koji place za njim godinama.Juventini odje na forum najavljuju revoluciju u Torino i to bi bilo odlicno,samo da ne bude ka prosle godine.Juventus ima i sad nekoliko odlicnih igraca plus jos 4-5 provjerenih pojacanja i tu su oni.Za Djovinka,svaka cast.Taj ko ga je sutnuo iz Juventusa,pojma nema o pojmu.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Bookmarks