Pa da nije iz Mexica ne bi toliko dugo izdržala![]()
Drug je na četvorku izbio dihtung na glavu, u pitanju je 1.6 motor, majstor mu ga rasklopio veli na blok mu je pisalo ˝Hecho en México´ :lolblue:
Pa da nije iz Mexica ne bi toliko dugo izdržala![]()
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
The MkII Jetta model line of 2010 is composed of three engines:
* 1.6i 95 bhp, five-speed manual gearbox, 175 km / h top speed and 6.1 L/100 of average consumption
* 1.6i 100 hp, five-speed manual gearbox, 178 km / h and 6.1 L/100 max speed of average consumption
* 1.9d 64 hp, five-speed manual gearbox, 150 km / h and 4.5 L/100 max speed of average consumption
![]()
ovo je prelijepo.
niujedne mi gace lastike nema
Jebenti, prelijepo
VW kopira svoje drage vlasnike:
WCMOLLN!
TAKUMI
minimum 350 konja
Originally Posted by my name is ...
Kako mi je glupo ovako kad ne napisu ni koji je motor ni koliko konja ima niti ista, samo vidim da ima 6 brzina
Pa kupujte auta iz salona kad ovako izaziva hondu i hyundaija.
da ali on ima aerodinamichnu frizuru od potiljka do vrata
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
Sad treba očekivati jednu "reklamu" gdje VW majstori ovako testiraju Golf vs Astra, Focus, Bravo, C4, Civic, i30 ...
A kod nas kosta od 21 265 eur?
Pravo pitanje za sve ljubitelje VW automobila, nije valjda da se probijaju na USA trziste kao Yugo nekad, vozio sam VW 10 god i kada sam presao na Renault shvatio sam samo koliko sam imao predrasuda, zapravo da oni prodaju samo znak iz nekih proslih vremena, a sto se tice ideja i novih rjesenja- totalno su u zaostatku, za npr Francuzima.
Japancima naravno respekt, ali smatram licno da su makar kao nova kola -Francuzi mnogo bolji izbor, za ulozen novac dobija se mnogo vise i opreme i ideja. Nasem narodu ipak treba mazga- a mislim da je to pravo ime za VW, mazga a ne udobna buba![]()
Passat je Mercedesov brat od tetke, koji je sa sela dosao u gradi i zavrsava posao kao mazga-ali uredno pocesljan
Vidis kako je lijepo zivjeti u Americi, vozis Folciku za sitne pare, jbg trziste a i dileri se sigurno ne ugradjuju kao ovdje...ustvari uredjena drzava pa mozda manje puni budzet na auta, ovdje je to glavni izvor proizvodnje![]()
Mislim da postoji razlika u kvalitetu automobila koji se proizvode za USA i za nase trziste, isto tako za ostala trzista.
Jer VW Passat ni u Njemackoj ne kosta 14 000, vec vise novca.
btw, odakle ti info da VW Passat u Americi kosta 14 000 eura ?
respekt za francuze, za odredjeni novac npr 7-8k uzece se francuz koji je star 2-3 god i koji ima full opremu. a za te iste pare mos kupit vw-a koji je star 10-ak godina i koji je presao milion. pritom nema ni pola opreme kao francuz.
a i ruku na srce puuno su jeftiniji za odrzavanje (odnosi se na novije modele)
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks