Originally Posted by hercules
Pusti ti njih jer vracaju se polako ali sigurno.
Chogo nije mislio na mehanichare koji sipaju gorivo nego na one koji shteluju bolid.
kakve to veze ima sad kad se samo doliva gorivo????Originally Posted by Chogo
Originally Posted by hercules
Pusti ti njih jer vracaju se polako ali sigurno.
Chogo nije mislio na mehanichare koji sipaju gorivo nego na one koji shteluju bolid.
TAKUMI
procitah da je Rossi izjavio da ipak nece prelazit u f1![]()
Dont miks grendmas end frogs.
Originally Posted by X3M
![]()
![]()
![]()
![]()
Prvi put kad je sjeo u bolid i odvezao krug bio je samo 4 sec spori od rekorda staze.
TAKUMI
Bas me zanima kako ce ferrari proc na monaco.Tamo su gume dosta vazne a ako Bridgesone bude napravio dja'olju rabotu ka' prosli put,nemaju sto trazit.Za Kimija i Alonsa se ne brinem,njih niko nece vjerovatno stic,jedino se bojim da onaj teniser Montoya ne napravi kakvu glupost posto oce da pobijedi u monaco ka' 2003... I da se ispravim.Kad sam na proslu stranu pisao o novim djelovima za McLaren za ovu trku naveo sam novi motor,oni ce tek da ga stave za 7. trku jer ne mogu mijenjat motor bez ako nece 10 pozicija nize.sorry![]()
![]()
"Its not how hard you push along the way,its having something in you to finish."
Mislish li da mogu da budu prvi na kvalifikacijama?
Tu ima shanse onaj koji startuje prvi.
TAKUMI
alo patuljasti ti ocigledno da si pa smarsa
znasi da se i pneumatici mijenjaju i da se doliva gorivo a osim toga mos vidjet da ferari uradi servis uvjek najbrze i nikad nema nekih problema u box
ko sto su imali ostali
kad je mehanicaru noga bila zaglavljena ispod montojinog bolida ili kad su donijeli crijevo koje nije bilo povezano sa pumpom ili tako neke gluposti koje uzimaju vrijeme
You don't want to go to jail in Mexico ! ! !
Thay'll put all sorts of burritos in your ass ! ! !
Dijete kad vec ne pratis formulu bolje podji na forum dje se raspravlja o pokemonima...
She is only here to annoy herself!
chogo gume se mijenjaju jedino ako koja pukne
Dont miks grendmas end frogs.
pricaj sto oces ali pneumatike mijenjaju svakih 15-25 krugova jer koriste super soft gume a ako znas i malo fizike znaces da se meke gume brzo istrose od trenja
Chogo, nova godina, nova sezone, nova pravila, nove gume......kao shto je X3M rekao gume SE NE MIJENJAJU tokom trke, samo ako pukne koja.
Novi neznalica na forum!
TAKUMI
nisam znao za ovu sezonu ja sam pricao o onome sto je do sad bilo
A ovu sezonu sam odgledao citavu na internet i to samo tabellu i izvjestaj
posto odje ne prenose Formulu 1
AHAHAHAHAHA!!!!Originally Posted by Chogo
Prvo AlFonso, sad mijenjanje guma... Decko, a da predjes na komentarisanje necega drugog (recimo: KART?), od "tabela i izvestaja" za F1 nema selameta :lolblue: Mogao bi bar www.f1.com malo da pratish, znao bi daaavno za nova pravila, kao i barem kako se ZOVE onaj sto VODI po broju bodova. E, jesi chuo da nema vishe Jaguara i da ga je preuzeo Red Bull? Ajmo ljudi, inforishite decka malo, nema smisla!
dobar si: "alo patuljasti ti ocigledno da si pa smarsa" :P :P :P
@Fabia: ocegledno je ipak mislio na one koji mijenjaju gume![]()
ebi ga nisam cita pravila
misliio sam da su ostala ista
ispeci, pa reci![]()
ebiga ispa sam budala ne mogu nista priznajem
bio sisi u pravu i sto ces sad
Sto sve ovdje necu procitat :roll:
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Monako je specifican po tome sto je to "vozacka" staza, a bolid je manje bitan, sto se vidi i po tome koliko puta Ferari NIJE dobio na njoj zadnjih godina, iako je imao superioran bolid! Ako se dobro sjecam, zadnje 3 ili 4 godine nije pobijedio. Ali, bas zbog toga je Moguce da ce Shumi ovaj put bit opasanOriginally Posted by Fabia_Elegance!
![]()
Evo moje mishljenje (preskochite sve ovo):
Opet ce za kvalfikacije biti tu McLar. , Reno i vjerovatno Toyota (ne smijemo ih potcjenjivat makar za podijum)! Ali ferari ce opet sa istom taktikom (sem ako josh vishe nisu prolupali) zanchi tezi ce uci u trku pa ce chekat da svi odu u pit pa po gasu dok mu zadju kap ne iscjedi (kao i chitave godine- al bez rezultata)! Moraju zbog ilzizane priche kako treba bridgeston gumama da postignu temp. ali i zbog toga shto su neistrajnije pa ih prave tvrdje!
Preticanja-tadicionalno teshko, jedino Montoja (kao Barikela ono malo... mora malo)
Pahuljasti, znachi bolid Ferrarija je bio dobar ali nisu pobjedjivali jer vozachi su koma jel? Pa ako Schumi ne zna da vozi onda ko zna!?
Meni je zao sto je pobijedio ove vozache 7 puta jer nikad nije vozio protiv pravog protivnika, iako je vozio, vozio je malo. On nije pobijedio vozache nego djecu, svi su njegovi uchenici.
Zao mi je sto nije vozio protiv Senne malo duzhe, Senna nije bio toliko dobar koliko su ga prikazali ali je jedan od najboljih vozacha. Za mene najbolji je Nelson Piquet.
Lik je radio greshke i ponekad nije bio u formi, znam u Phoenixu kad ga je Schumi u loshem bolidu pobijedio.
Ali Schumi je imao srece kad je umro Senna, prvo te godine je osvojio jednu titulu, drugi naslov - eliminacija Hilla u poslednjoj trci, Schumi tu je izgubio vishe nego shto je dobio, 1996 prelazi u Ferrari koji je bio slab i tada slavi Hill, 1997 Schumi je bio nervozan i na posljednjoj trci hteo je da naleti na Villeneuea ali radio je greshku, bodovi su mu oduzeti a Villeneue slavi prvu pobjedu. Tada dolazi Mika sa MC Larenom, osvaja dvije titule i bjezhi kuci ko qrva, Schumi tada nije mogao za vozi jer je bio slomio nogupa mu je to smetao. 2000 godine FIA je bila na Schumijevoj strani, svi su voljeli da on osvaja naslov zajedno sa Ferrarijem, jednom je Bernije rekao da je vrijeme da Ferrari osvaja jedan naslov...posle dolaze drugi naslovi a njemu je bilo lako da ih ispegla jer imao je najbolji bolid i nije imao pravog protivnika na stazu. Senna je vozio protiv Hilla, Prosta, Mansella pa i samog Schumija, Senna je pobijedio najvece a za to je najveci a Schumi nije ni njega pobijedio. E sad, da kazhemo da Schumi nije dobar vozach...pa ljudi prvi put je sjeo u bolid 1991 i osvojio peto mjesto, mosh mislit!!!
Prochitao sam izjavu Allesija, kazhe da je ljubomoran na Schumija jer on tako namjesti svoj bolid da je za druge vozache neupravljiv, a on jedino tako zna voziti, na granici.
Sad je vozachima lako, zamislite turbo eru, 1 200 ks, bolid ''od papira'' i bez kacige. Ti ljudi su bili ludi.
Mislim da najbolji paket je Schumi/Ferrari a bio Senna/Mc Laren - Honda, 1988 ovaj paket od 16 trka je pobijedio 15 puta. Ferrari se sjebo kad je pocheo ovu sezonu sa strarim bolidom koji nioje mogao da bude brz bez 25% od aerodinamike.
Mislim da sljedeci Schumacher je ili Alonso ili Button, Button stvarno vozi dobro, vidjeli ste proshle godine shta je radio, on i Sato su imali isti bolid, Buttonu motor je eksplodirao 2 puta a Satu 6 puta. Sato je lud i vozi kao Senna, i on je vozio slichno a Button vozi taktichki kao Schumacher, obojica igraju na sigurnu kartu.
Last edited by Fabia_Elegance!; 19-05-05 at 04:30.
TAKUMI
Jesi li u CG???Originally Posted by Chogo
Ako jesi imas na IN
"Its not how hard you push along the way,its having something in you to finish."
Na prvi trening danas Montoya je bio prvi,a na drugi danasnji trening alonso.'Oce li mi ko rec' sto im znaci ovo prve probr u cetvrtak???
Fabia odlicno si ovo postovao i slazem se u 99% te price...
Sto se tiche buducih shampiona prije bih rekao da ce to biti Kimi ili Button nego Alonso,moje misljenje je da je Alonso samo u "prolazu",sto naravno ne znaci da ce biti tako ali eto ja tako nesto mislim...
Originally Posted by SFU
Ja mislim totalno suprotno od toga...
Mislim da ce ovaj put uci laksi nego ikad i da ce pokusat da se domognu pol pozicije i da ce spretnostima mehanicara pokusavat da odrze tu eventualnu pol poziciju...zapamti sto ti rekoh
A opet s druge strane mislim da ce Mc Laren osvojit pol poziciju ali je moguce da zastrane u boxu
Alo Marko moze i Alonso-opasan je on!
Ali ako Kimi bude ima' srece i zdravlja u onaj bolid trebalo bi da osvoji..............mnooogo zna brz da bude!!!!
GO KIMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GO McLaren!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks