Page 50 of 51 FirstFirst ... 40464748495051 LastLast
Results 1,226 to 1,250 of 1252

Thread: Gej parada PG

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by misllish View Post
    hahaha to nije parada za tvoju informaciju i takve stvari se odzavaju u los angeles evo recimo francuska i druge evropske zemlje mogu da ti budu dokaz da se tako nesto ne odrzava http://www.dailymotion.com/video/xfq...yyy-yyyyy_sexy a pogledajte na ovaj video ovu na 25 sekundi jos sa djetetom posla i gola seta -.- imaju strejt paradu posle nemojte da pricate kako nema strajt parada
    Quote Originally Posted by fkbpg View Post
    dobro mi dade ideju,taman ovo da organizujem,dace mi ovi iz eu koji dinar i da zovnem luksica da bude na celo kolone,ne mogu ga zamislit golog
    jesi li ti siguran da nisi lud?
    @mojsije jesi li ti siguran da zivis u pg?

Thanks Thanks Given 
    4,428
    Thanks Thanks Received 
    8,543
    Thanked in
    3,284 Posts

Quote Originally Posted by misllish View Post
    jesi li ti siguran da nisi lud?
    @mojsije jesi li ti siguran da zivis u pg?
    Na srecu se malo makoh na ovaj zaostali sjever . Divlji ljudi ovi vikinzi, rade i ne pricaju o bitnim stvarima za jednu drzavu.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Mstislav View Post
    Некад је нормално било и ропство, и да се ''вјештице'' спаљују па смо одустали од тога.
    Човјечаснтво напредује, макар у неким стварима.
    Не тражи ти нико д аподржиш али могао би да искулираш.
    Ovo o ropstvu i vjesticama cu preskocit od rasprave i ako mislim da se nije odustalo ni od jednog ni od drugog vec se samo preslo na drugacije oblike.

Изједначавањем хомосексуалаца и педофила, некрофила, зоофила само показујеш своје незнање. То није страшно али треба се потрудити и научити. Педофилија је осећање сексуалне привлачности према деци истог, супротног, или оба пола. Због тежине последица, оваква настраност је строго законски кажњива у свим земљама.
    Некрофилија је према Фрому, „љубав према смрти”. Некрофилија је моћна страст, љубав према свему што у себи нема живота, што је механичко и што се распада.
    Зоофилија представља доживљавање сексуалног задовољства приликом сексуалног односа са животињом.
    Зајендичко овим трима појавама је да нема обостране жеље за односом и оне су са правом законски санкционисане.
    У земљама у којима хомосексуалци имају сва права, ове три скупине су и даље законски забрањене.
    Не мораш да се бринеш за ђецу, мртве, и животиње ако се хомосексуалцима дају права што их траже.
    И да нису то европске вриједности, већ универзалне људске.
    Drago mi je da si mi "objasnio". Ali ovo su sve forme seksualnih izopacenosti, gdje je i *****astiji naravno mjesto.
    Ocigledno nijesi upoznat sa radom Alfred C. Kinseya, omiljenog "naucnika" vasih aktivista i covjeka koji je prvi zastupao pravo na izbor seksualnih orjentacija. On se borio za legalizovanje svih seksualnih izopacenosti, potpuno ih izjednacavajucu. Njegova teorija o 10% homoseksualaca i danas se forsira i ako je dokazano da je on za svoj tezu koristio veliki broj zatvorenika - seksualnih pretstupnika i veliki broj muskih kurvi.
    U svojoj knjizi Kinsey pisuci o "covjeku" pedofilu koji daje priznanje da je iskoristio preko 100 djecaka i djevojcica kaze "Tih i miran šezdesetogodišnjak ljubazne i blage naravi – uopće jedno divno i nenametljivo čeljade.''

Покушаја има довољно, њихови резултати су оно због чега нема довољно таквих примјера.
    Имаш кампове у америци гдје врли попови поправљају збуњену дјецу.
    И баш раде праву ствар са тим, подстичу осјећај кривице ионако емоционално нестабилној дјеци.
    Свети посао.
    Ок, ето још нечег важног за цивилизацију што су кинези смислили, једва чекам да видим ред хомосексуалаца који чекају да приме вакцину.
    Zaboravljas ili preskaces lijecenje koje je sprovodio dr. Socarides uz dr. Annu Freud. Cetrdeset godina su veoma uspjesno vrsili lijecenje tih bolesnika.

Da li ti znaci sto ime Michael Glatze? Veliki homoseksualni aktivista, sad izlijecen homoseksualac. Sa njegovim citatom cu i zavrsiti ovu raspravu.
    ,,Homoseksualizam je uzeo gotovo 16 godina mog života i ispunio moj život lažima uz pomoć masovnih medija koji ciljaju na djecu i pokušavaju ih uvjeriti u to da je homoseksualizam normalan oblik ponašanja. ''

Thanks Thanks Given 
    3,407
    Thanks Thanks Received 
    1,727
    Thanked in
    948 Posts

Quote Originally Posted by Mona Sax View Post
    Ako neko ima sizofreniju, i odbija da se lijeci, drustvo treba da bude indiferentno prema istom?
    Мислим да хомосексуалност и шизофренија нису слични. Друштво треба да буде индиферентно према свему оном што га не угрожава.
    Quote Originally Posted by fkbpg View Post
    najbolji lijek!
    Браво царе!
    Јеси ли и ти набо ког геја?

Quote Originally Posted by Thor View Post
    Ovo o ropstvu i vjesticama cu preskocit od rasprave i ako mislim da se nije odustalo ni od jednog ni od drugog vec se samo preslo na drugacije oblike.
    Ок, мени дјелује да смо напредовали поводом тих питања.

Drago mi je da si mi "objasnio". Ali ovo su sve forme seksualnih izopacenosti, gdje je i *****astiji naravno mjesto.
    Ocigledno nijesi upoznat sa radom Alfred C. Kinseya, omiljenog "naucnika" vasih aktivista i covjeka koji je prvi zastupao pravo na izbor seksualnih orjentacija. On se borio za legalizovanje svih seksualnih izopacenosti, potpuno ih izjednacavajucu. Njegova teorija o 10% homoseksualaca i danas se forsira i ako je dokazano da je on za svoj tezu koristio veliki broj zatvorenika - seksualnih pretstupnika i veliki broj muskih kurvi.
    U svojoj knjizi Kinsey pisuci o "covjeku" pedofilu koji daje priznanje da je iskoristio preko 100 djecaka i djevojcica kaze "Tih i miran šezdesetogodišnjak ljubazne i blage naravi – uopće jedno divno i nenametljivo čeljade.''
    Користиш термин сексуалне изопачености. Док год је оно што двоје људи раде обострано и на добровољној основи то нешто не може бити изопаченост. Многим вјерницима је орални секс између мушкарца и жене изопачен, ако већ оћеш том логиком да идеш.
    У вези затвореника и мушких курви.
    It was Paul Gebhard, in the 1970s, who removed all suspect data (e.g., pertaining to prisoners and similar respondents), and recalculated significant sets of figures against results given by "100 percent" groups. He found only slight differences between the original and updated figures.
    Сигуран сам да се није борио за права педофила и сличних болесника.

Zaboravljas ili preskaces lijecenje koje je sprovodio dr. Socarides uz dr. Annu Freud. Cetrdeset godina su veoma uspjesno vrsili lijecenje tih bolesnika.

Da li ti znaci sto ime Michael Glatze? Veliki homoseksualni aktivista, sad izlijecen homoseksualac. Sa njegovim citatom cu i zavrsiti ovu raspravu.
    ,,Homoseksualizam je uzeo gotovo 16 godina mog života i ispunio moj život lažima uz pomoć masovnih medija koji ciljaju na djecu i pokušavaju ih uvjeriti u to da je homoseksualizam normalan oblik ponašanja. ''
    Не прескачем и не заборављам, јер за њих досад нисам чуо. Међутим сад кад узрх нешто да читам западе ми за око да је син тог доктора који је успјешно лијечио хомосексуалце сам хомосексуалац и познати геј активиста. Чудно зар не?
    Не знам да ли је могуће промијенити људско схватање своје сексуалности (склонији сам мишљењу да не - гледам себе и не мислим да ме иједан психијатар или доктор може преобратит у хомосексуалца) али сам већ негдје поставио линк гдје се ти ''излијечени'' враћају у своје нормално стање.
    Ко хоће да се ''лијечи'' нек покуша, али ове остале који то не желе не треба тјерати на то.
    Ја чекам посао али волим ову земљу!

А што пијем кад ми шкоди
    ко ће кући да ме води?

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    4 Posts

a odmorite malo.. kad bude bice novi theread .. iskuliratje malo..nadjite momke/djevojke evo lijepo vrijeme..priroda,setnja vodite ljubav a ne psa..sta vam je !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja jos ne vidjeh lika koji kao nije homoseksualac (mstislav) a da brani ovako njih. Keako ne!
    Nikad necete biti normalni, gospodine (eto, obracam vam se kao i normalnim ljudima), nikad!
    Намјерно Другачији...

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    224
    Thanked in
    166 Posts

Ne mislim.
    Bitno je odrzati kontinuitet.
    Uvrijedio bi se i Jakuza, i jos poneko da i na tom novom tredu bude opet sve ispocetka, a bilo bi.

Sto se uzbudjujes toliko? Zen, i peace :*

Nego ja i dalje ne znam oce li je i bit uopste. Za sta vam, zbilja, sluzi topic odje?
    Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.

Thanks Thanks Given 
    3,407
    Thanks Thanks Received 
    1,727
    Thanked in
    948 Posts

Quote Originally Posted by avitanretla View Post
    Ja jos ne vidjeh lika koji kao nije homoseksualac (mstislav) a da brani ovako njih. Keako ne!
    Nikad necete biti normalni, gospodine (eto, obracam vam se kao i normalnim ljudima), nikad!
    Хахах, ево и други их бране на форум ал ја сам геј? Почаствован сам. Заиста.
    А бити нормалан у на твој начин заиста никад енћу бит, и прилично сам срећан због тога.

Ракел служи топик да се свађамо, да видимо како ко размишља, а богами и омакне се, да се нешто и научи.

А што пијем кад ми шкоди
    ко ће кући да ме води?

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    3 Posts

Mstislav, homoseksulaci uticu na mentalno zdravlje drugih ljudi, pogotovo djece, stetni su po mentalno zdravlje.

Btw, vakcine se koriste u preventivne, a ne u terapijske svrhe

God made Adam and Eve, not Adam and Steve..

Post zakljucujem djelom teksta Eminemove pjesme: Homophobic?! No, u're just heterophobic

Thanks Thanks Given 
    3,407
    Thanks Thanks Received 
    1,727
    Thanked in
    948 Posts

Не слажем се са твојом првом реченицом. Зашто би дјеци сметали хомосексуалци више од хетеросексуалаца?
    Бог да је створио адама и еву, свијет би почело инцестом а ми смо против те болештине зар не?
    Закључујем пост дијелом текста Мстиславове пјесме : Геј је ок

А што пијем кад ми шкоди
    ко ће кући да ме води?

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    4 Posts

i ja bih jos dodao da djecu donose rode!!!

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    3 Posts

Не слажем се са твојом првом реченицом. Зашто би дјеци сметали хомосексуалци више од хетеросексуалаца?
    Бог да је створио адама и еву, свијет би почело инцестом а ми смо против те болештине зар не?
    Закључујем пост дијелом текста Мстиславове пјесме : Геј је ок

Za razliku od homoseksualaca, heteroseksualci ostavljaju nesto iza sebe, porod.
    Djeci bi se promjenila (u negativnom smislu) tacka gledista na svijet.
    Adam i Eva nisu jedini ljudi koje je Bog stvorio. Stvorio je i mnogo drugih ljudi. Adam i Eva su 'formula' kako svijet TREBA da funkcionise.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    3 Posts

Mstislav, homoseksulaci uticu na mentalno zdravlje drugih ljudi, pogotovo djece, stetni su po mentalno zdravlje.

God made Adam and Eve, not Adam and Steve..

Pretpostavljam onda da, kao dežurni dušebrižnik za mentalno zdravlje mladih naraštaja svih naroda i narodnosti, isključuješ tv pred djecom u vrijeme kad se emituje program nasilnog, seksualnog, vulgarnog i ko zna kakvog karaktera.
    Štaviše, siguran sam da bar do punoljetstva nisi ni sama gledala išta osim Slagalice i Milke Canić ili Bambija.

Bilo bi ružno pozivat se na Crkvu i Bibliju, a istovremeno se napijat, tu i tamo probat droge, spavat ili bar maštat da radiš to sa jednim finim brojem ljudi; tako da pretpostavljam da ne radiš ništa od tih stvari koje tvoja voljena Crkva i Biblija zabranjuju i osuđuju. Ne bi išla protiv njihovih riječi, zar ne? Ili možda te riječi prilagođavaš sebi, i računaš da će onaj gore da zažmuri na jedno oko. Jer to je lijepa stvar u vezi religije i morala, čak je i Hitler mislio da je najmoralnija osoba na svijetu.

Opet, što se pozivanja na Bibliju tiče, Adam i Eva... Valjda znaš da je omiljena mitska priča gej populacije - ljubavna biblijska priča o Davidu i Jonatanu; u čijim borbama protiv neshvaćenosti se pronalaze i identifikuju.
    Last edited by [kinetic]; 26-05-11 at 14:13.

Thanks Thanks Given 
    3,407
    Thanks Thanks Received 
    1,727
    Thanked in
    948 Posts

Za razliku od homoseksualaca, heteroseksualci ostavljaju nesto iza sebe, porod.
    Kako koji.

А што пијем кад ми шкоди
    ко ће кући да ме води?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kako koji.
    Ali imaju sanse, a vi nemate nikakve.
    Намјерно Другачији...

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,439
    Thanked in
    396 Posts

MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by [kinetic] View Post
    Pretpostavljam onda da, kao dežurni dušebrižnik za mentalno zdravlje mladih naraštaja svih naroda i narodnosti, isključuješ tv pred djecom u vrijeme kad se emituje program nasilnog, seksualnog, vulgarnog i ko zna kakvog karaktera.
    Štaviše, siguran sam da bar do punoljetstva nisi ni sama gledala išta osim Slagalice i Milke Canić ili Bambija.

Bilo bi licemjerno pozivat se na Crkvu i Bibliju, a istovremeno se napijat, tu i tamo probat droge, spavat ili bar maštat da radiš to sa jednim finim brojem ljudi; tako da pretpostavljam da ne radiš ništa od tih stvari koje tvoja voljena Crkva i Biblija zabranjuju i osuđuju. Ne bi išla protiv njihovih riječi, zar ne? Ili možda te riječi prilagođavaš sebi, i računaš da će onaj gore da zažmuri na jedno oko. Jer to je lijepa stvar u vezi religije i morala, čak je i Hitler mislio da je najmoralnija osoba na svijetu.

Opet, što se pozivanja na Bibliju tiče, Adam i Eva... Valjda znaš da je omiljena mitska priča gej populacije - ljubavna biblijska priča o Davidu i Jonatanu; u čijim borbama protiv neshvaćenosti se pronalaze i identifikuju.
    Ja kao dusebriznik moram da brinem Da ne bi bilo ovakvih 'emancipovanih' razmisljanja kad sadasnja djeca dostignu 'nas' uzrast.
    Jos uvijek nisam majka, ali cu u svakom slucaju uzet u obzir iskljucivanje tv-a, etc..
    Sto se bambija tice, do desete godine, nisam shvatala bambija, i ostale crtane Diznijeve produkcije, nego sada u dvatesetim shvatam pravo znacenje, i ne preporucujem ni pod razno za gledanje, pogotovo djeci.

Losa, veoma losa strana covjeka, je sto nije u mogucnosti da uspostavi sebi granice.
    Sto se Biblije i Crkve tice, ostavicu neka stoji pod tvojom pretpostavkom, ipak, od onih sam koji umiju sebi postaviti granice... Ja vjerujem u Boga, ali nisam ekstremist u svom vjerovanju... I uvijek u zivotu treba odabrati osrednji put...

Sto se Davida i Jonatana tice, ljudi su skloni dodavanju neistinitog.

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    224
    Thanked in
    166 Posts

Prvo, alternativo (obrnuta, bice da je to ono sto ti vidis u ogledalu.. sto opet mora imati svojih chari ), los si. Ajde sto si los, nego si veoma los. Poturas Mstislavu nesto sto iskreno vjerujem (ili zelim, ali onda se postavlja pitanje motivacije za te mi zelje) da nije. Gej. Njemu je gej Ok, tako da ga ne vrijedjas. U (pod)svijest kod Mstislava ne mozes na taj nacin, ne laskaj sebi i ne potcijenjuj njega. Ako se salis, sale su ti lose. Neka bude da si dokon.

Drugo, gejevi nemaju sanse i zato paradiraju. To smo ustanovili. Los si po drugi put. Moz' bit' jos mlad i ne(do)zreo.

Trece, ako se vec ponovo vadi (iz naftalina teme) pitanje o usvajanju djece.. postavi konkretno pitanje koje te muci. Neko ce bit dovoljno ljubazan, sigurna sam
    Ono kao... Hoce li, ipak, imati sanse?
    Last edited by Raquel; 26-05-11 at 14:23.

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,439
    Thanked in
    396 Posts

Ja 'ocu samo da mi se objasni koja su im to prava ugrozena/oduzeta?

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    224
    Thanked in
    166 Posts

To ti zavisi od usvajanja djece i odgovora na to i slicna pitanja.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    3 Posts

Ja vjerujem u Boga, ali nisam ekstremist u svom vjerovanju... I uvijek u zivotu treba odabrati osrednji put...
    Zašto ekstremist?
    Naveo sam samo mali dio kolača crkvenih i biblijskih zabrana. Nema tu mjesta za tvoju selektivnost - ili poštuješ što se kaže, ili ne poštuješ.
    Slažeš se sa njima po pitanju osuđivanja homoseksualnosti, ali praktikuješ sve ostalo, pa onda to nazovemo neekstremističkom relizioznošću?
    Nema tu "oće kaki - neće kaki".
    Vječnost nije šala.
    Last edited by [kinetic]; 26-05-11 at 14:31.

Thanks Thanks Given 
    3,407
    Thanks Thanks Received 
    1,727
    Thanked in
    948 Posts

Quote Originally Posted by avitanretla View Post
    Ali imaju sanse, a vi nemate nikakve.
    Nikad ne reci nikad.

Ja kao dusebriznik moram da brinem Da ne bi bilo ovakvih 'emancipovanih' razmisljanja kad sadasnja djeca dostignu 'nas' uzrast.
    Jos uvijek nisam majka, ali cu u svakom slucaju uzet u obzir iskljucivanje tv-a, etc..
    Sto se bambija tice, do desete godine, nisam shvatala bambija, i ostale crtane Diznijeve produkcije, nego sada u dvatesetim shvatam pravo znacenje, i ne preporucujem ni pod razno za gledanje, pogotovo djeci.
    Yasto ne dizni?
    Bambi?
    Ne znam, jesam li ja onda ovakav zbog diznija?
    Jel dizni pravi gej frendli asocijacije u svojim djelima.
    Jakuza ti ne odgovaraj imas svoju temu.

Raquel dize mi raspolozenje moram ti priznat. Pusa za tebe.

Jakuza - pitaj lgbt forum koja su im prava oduzeta i ugrozena oni najbolje znaju.
    Ili neku gej osobu koju poznajes. Siguran sam da znas bar jednog.

А што пијем кад ми шкоди
    ко ће кући да ме води?

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,439
    Thanked in
    396 Posts

Quote Originally Posted by Raquel View Post
    To ti zavisi od usvajanja djece i odgovora na to i slicna pitanja.
    To im i ne treba dozvolit',potpuno je neprirodno imatu taja i taja,mada ce i to dobit'.Samo neka ovako nastave i life will find the way,ko zna mozda ce se kroz 100000 godina djeca homoseksualaca izlegnut' iz jaja.Evolucija je cudo.Samo treba bit' uporan!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Raquel View Post
    Prvo, alternativo (obrnuta, bice da je to ono sto ti vidis u ogledalu.. sto opet mora imati svojih chari ), los si. Ajde sto si los, nego si veoma los. Poturas Mstislavu nesto sto iskreno vjerujem (ili zelim, ali onda se postavlja pitanje motivacije za te mi zelje) da nije. Gej. Njemu je gej Ok, tako da ga ne vrijedjas. U (pod)svijest kod Mstislava ne mozes na taj nacin, ne laskaj sebi i ne potcijenjuj njega. Ako se salis, sale su ti lose. Neka bude da si dokon.

Drugo, gejevi nemaju sanse i zato paradiraju. To smo ustanovili. Los si po drugi put. Moz' bit' jos mlad i ne(do)zreo.

Trece, ako se vec ponovo vadi (iz naftalina teme) pitanje o usvajanju djece.. postavi konkretno pitanje koje te muci. Neko ce bit dovoljno ljubazan, sigurna sam
    Ono kao... Hoce li, ipak, imati sanse?
    Е дакле, чекао сам вас... Смета вам кад вас неко окарактерише као хомосексуалце? ЗАШТО? Па они су нормални као и сви, и није то ништа страшно!? Зашто би се ко стидио тога?

Ово друго... ако сам те скапирао помамио се... немају шансе и зато парадирају?! Него, тешко ми је сад више враћат се на те приче...

Ја нисам вала ништа потенцира око усвајања ђеце, јер заиста, надам се, да смо ту стопроцентно сложни да не треба да се усвајају! Мислим да толико ненормалних људи нема у Црној Гори, да заступају и то...
    Једино мене нервира, као што видим и многе одавде, што потенцирају проблеме пе.дера а не потенцирају проблеме морталитета, породице итд... то једино. А немам заиста ништа против 'нормалних', свако свој поса', ка у титекс.
    Намјерно Другачији...

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,439
    Thanked in
    396 Posts

Jakuza - pitaj lgbt forum koja su im prava oduzeta i ugrozena oni najbolje znaju.
    Ili neku gej osobu koju poznajes. Siguran sam da znas bar jednog.
    Jednog,zasto ne jednu?
    Mozda ce te ovo sokirati,ali ne znam ni jednu.Mozda ih i ima,ali oni ne pricaju sto cine u krevetu!S kim,pardon.
    Znaci prava im nisu oduzeta,ali ipak da paradiramo?Ima logike.

Page 50 of 51 FirstFirst ... 40464748495051 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)