Shema za Srpsku TV ce biti kada (ako) pocnju da ih dostavljaju. Sto se tice blackouta, tada je isao tenis na RTS, a sundjer bob na B92.
ok.. probacu..![]()
Shema za Srpsku TV ce biti kada (ako) pocnju da ih dostavljaju. Sto se tice blackouta, tada je isao tenis na RTS, a sundjer bob na B92.
Resetovao sam kao sto si mi rekao a sad se upalila zuta lampica na STB-u i ne reaguje nikako...
Sale je li tacno da je RTL umjesto Pro sieben?
Mozete li vi ikako to da to "pogurate" da krenu da salju ? Ovo za emisije,glavu dajem da je na B92 bila njihova emisija,bar je tako pisalo u sadrzaju i za RTS isto.a oni hvala bogu su medju rjetkima koji postuju semu,tako da cisto sumnjam da je nesto drugo bilo.ali ako T-com tako kaze da nije,nema druge no da vjerujem u to.
Valjda je taj tenis probio shemu, pa je zato pisalo nesto drugo... blackout je bio na osnovu sadrzaja, a ne na osnovu sheme.
Sta je ovo umjesto DM SAT ide RTCG sat, a gdje je Boomerang ide IN
Rai 1 i Rai 2 su promijenili frekvenciju na satelitu, sredite to da nije citav dan crna slika na ova dva kanala
problem sa zutom lampicom rijesen..STB upaljen ali ponovo greska u inicijalizaciji korisnika..
Edit: Evo zvah jednog prijatelja sad sto radi u T-com, kaze da je pola grada down..ali polako vracaju..
Last edited by Ducha; 25-05-11 at 18:17.
A tebi radi Internet na toj istoj liniji? Da li si problem prijavio na 1500?
jesi li probao da resetujes reciver ?ono da ubodes cackalicu ili hemijsku u onu malu rupicu gdje pise iza reset ?ugasis reciver jedno 10 sec pa prije nego sto upalis ubodes u tu rupicu i drzis isto jedno 10 sec ?
meni isto tako nije htjelo iako sam ga sam restartovao,pa kad nije islo pozvao sam 1500 i rekli su mi da umjesto u lan 1 kabal da bude da ga prebacim u lan 2(uredjaj pirelly) i onda ovo gore navedeno sprovedem u akciju,sto je naravno uspjelo
Sale nadam se da sam pomagao makar malo![]()
Je li national geographic zamijenjen history channelom il mi se cini?
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
Factory reset Motorola (crni STB) mozete da odradite dok je ukljucen samo cackalicom bocnite "factory reset" taster (sa zadnje strane). Cisco STB iskljucite na prekidac, stavite cackalicu i ukljucite... Kada se na TV prikaze zupcanik... maknete cackalicu. Proces traje 10-15 minuta.
Opreme ima dovoljno, pa se slobodno prijavi.
Ugradih extra tv prije neki dan, HBO mi je bio besplatan ali sad su ga ukinuli. Zar nije mjesec dana besplatan?
Nije tacno, obracunski period je do posaljednjeg dana u 23:59:59, a to nema veze sa ovih 30 dana gratis HBO.
Sa tako lošom ponudom kanala u osnovnom paketu brzo ćeš ti dodati i HBO paket (strategija stimulansa T-coma),a da nepričamo kako vode brigu o svojim dugogodišnjim lojalnim pretplatnicima (prebačanje kanala iz paketa u paket-još malo doplati,bez obzira što u tvom ugovoru imaš spisak kanala i sadržaj paketa koje plaćaš u mom slučaju 3god.)
Moj savijet-čim prije možeš idi na mini paket(5eur-a sa PDV-om)-i to im je mnogo,zbog ovih jadnih domaćih kanala,a za ostalo u osnovnom paketu bi bilo suludo dati i centa.!!!!
Nebih se baš složio sa tobom Sale, baš bih volio da znam broj korisnika extra tv-a koji su imali 30 dana gratis HBO-kao što stoji u obećanju-ponudi,hoćeš da kažeš da broj gratis dana ne zavisi od datuma podpisivanja ugovora?!?
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks