Služi li čemu ovaj "Tracking Number" pošto je juče poslat paket(TinyDeal), a kad ukucam tracking number dobijam poruku "We have no information matching your number"
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
@incognito,
brate vidim da imas iskustva sa ebayom i da imas paypal, da li bi mogao da bidujes jedan proizvod za mene uplaticu ti pare na tvoj racun, i platicu ti proviziju?
jer je cijena artikla bas povoljna ali aukcija traje do 30 maja i nemam dovoljno vremena da otvorim racun u ckb banci (rekli su mi da moram da cekam 10-15 dana za da se kartica izradi)
Nemoj zamjeriti, ali ne bavim se online preprodajom... Nemam kad sve to da stizem, i brigam o tome... Imas momka, nick @webmaster, koji se bavi time...
Inace imaj u vidu da ako je sad niska cijena, za 5 dana ce vjerovatno skociti... Jer mnoge aukcije krecu od nule, pa skoce pred sam kraj...
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
www.cabelas.com
ako nekome treba nesto sa tog sajta mozemo da podijelimo trosak postarine, koja se krece 25$ za kupovinu do 100$. ja treba da kupim stvar od 30$.
znaci racunajte na stvar do 70$ plus 12.50$.
evo recimo ovo
http://www.cabelas.com/catalog/brows...&WTz_stype=GNU
ili
http://www.cabelas.com/catalog/brows...3Bcat104659380
Last edited by alien; 25-05-11 at 21:01.
Ima li neko listu sajtova na koje moze direktan transfer (da ne mora matracni paypal) i da dostavljaju u cg naravno??
Imas posebnu temu o tome: https://forum.cdm.me/showthread.php?...u-u-Crnoj-Gori
zahvaljujem
jel ko trgovao prafeme, ako jeste jel imao problema sa slanjem? Pitam, jer sam cuo da prave problem strane carine zato sto ej tecnost u pitanju( terorizam, ovo-ono)...
Valjda za tecnosti treba da se radi radioloska provjera.
\\OFL•GIC
ima li neko informaciju kad će aj hebeni PayPal u Crnu Goru
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Haha, Vujica se kune da ce do kraja godine... Nadamo se najboljem... Do tada cu doprinositi ekonomiji Slovenije![]()
narucio sam jedan artikal iz kine ali kad sam brisao neke stavke sto su mi stigle iz history greskom sam strikirao ovo i izbrisao . sad ne mogu naci to i kontaktirati kupca jer nije stizalo nista vec duze vrijeme... ima li kakav nacin da se to ponovo pronadjem ili bilo sta![]()
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
jesu li jos kome u ckb trazili da uplati 30e prilikom otvaranja racuna koje ne moze podici dok god koristi racun?
Meni su trazili 30, ali na kraju smo se nasli na 20![]()
evo mene opet sa pitanjem, u petak sam porucio jedan sat iz Irske , i prosla uplata sve ok ... vidim u ponedeljak ne poslali paket , juce isto i kontaktiram prodavca i ladno veli poslacemo paket kad prime uplatu ... jel moguce da nije primio uplatu meni je na Paypal sve regularno proslo , sa kartice skinut novac ...
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Moguće da je po hiljaditi put postavljeno pitanje, ali moram jopet
Pokušao sam da registrujem PayPal nalog sa Atlas i NLB karticom na Hrv, Slo, BiH, ne prolazi nijedna varijanta. Interesuje me da li će proći sa CKB-om i na koju zemlju, pošto vidim da se pominje sad i CKB. Ako hoće otvorio bih račun kod CKB-a, da se ne dajem u trošak ako ne može, jer mi ni za šta drugo ne treba.
THX in advance!
U zadnjih mjesec-dva su poostrili kontrole na PayPal-u prilikom registracije... Tako da ti vise ne mogu garantovati da prolazi CKB... Neka se javi neko ko se u zadnjih mjesec dana registrovao, pa neka ti kaze sta mu je proslo... Mada npr Atlas + Hrvatska su ranije lagano prolazile...
Zakasnio si moj dobri Tripo, no eto, nadamo se da ce do kraja godine doci i legalno PayPal kod nas, pa nece biti potrebe za ovom mukom...![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks