srećna prinova, Artemis!
zeTan je super dok je mali, al kad poraste prava je stetocina
u slucaju da ga pustis malo van kuce cuvaj ga od macaka, posebno gradskih machora, zecevi su im poslastica![]()
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
srećna prinova, Artemis!
Sell the Vatican, Feed the World!
Ooo,nabavi i ti glodara. Sad možeš da ga maziš i paziš i zoveš ga Đole
I ne daj mu na kablove.Kad ih skapira ima da poludiš,samo će da traži kabl da gricne
Nece mi ga sa mackama,na sigurnom je,cuvam gaNe znam kakav ce bit kasnije,ja se nadam da nece bit bas toliko stetan
Krle...Dusko Mij....vic
Edit: Dutch ja mu dadoh neko drvo dako njega pocne da glodje al on glodje samo sargarepu...(za sad)![]()
Last edited by Artemis; 18-05-11 at 22:04.
"Tiha voda brijeg roni..."
vjeruj mi, imao sam ih na desetine. istreniraj zivce dobro, jos ako ti kazem kako su neuredni hoho
utovi ga dobro pa u rernu s njim... mljac mljac![]()
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
Činčila je manje druželjubiva od njih al barem su njeni "bomboni" tvrđi pa na tepih ne ostaje trag.A i ne zapišavaju đe god stignu
![]()
Ocete li vi vjerovat da se ovaj moj vec naucio da piski u ovaj poklopac sto sam mu ostavila za to...jedino mi nered malo pravi sa "bombonima" sad dok setka van kaveza al ne ostavljaju trag...Nesto mi je poslusan za sad pa ne znam kakav ce bit posle,vidjecemo
![]()
moja drugarica je drzala dva u stan (bez kaveza) a ti "bomboni" nisu ostavljali trag.usisivacem i no problemo.sjecam se i kako ih je nazvala,"splif"(:jointi "molotov" haha
nisu bili ovako slatko "nasminkani" kao ovaj Artemis-in,ali ipak su bili lijepi.
Last edited by Phénix; 18-05-11 at 22:31. Reason: sjetila sam se jos nesto da dodam.gore.
http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
Les chiens aboient, la caravane passe.
hahaha e eto i meni ovaj tako,slusa me i nemam neku frku s njim,za sad...![]()
Neka je srecan Artemis![]()
'Fala![]()
Hvalaaaa...i zekan ti se zahvaljuje![]()
X2
![]()
Originally Posted by Nk-001
http://www.demotivacija.hr/pas-54.html ne znam dje da bacim ovo,pa neka ga odje![]()
Ne, ne, ne, mis nije Tom, Jerry je Tom, a mis je Jerry!
Pa nek neko kaze da mjesanac ne moze biti lijep ( bandog x staford)
There are so many dawns that have yet to shine!
Sibirski haski RAS.Moj novi tigar..
![]()
Prelijep.
el tigre mali![]()
.............................The Primary Group , approximate average of 25-75% from American Pit Bull Terrier and/or Bull Terrier.
The Secondary Group ,approximate average of 25-75% from Neapolitan Mastiff and/or Dogue de Bordeaux.
There are so many dawns that have yet to shine!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks