Page 47 of 51 FirstFirst ... 37434445464748495051 LastLast
Results 1,151 to 1,175 of 1252

Thread: Gej parada PG

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Nesto sto sad primjetih... Zasto je radni dan u pitanju?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by RoNN|3 View Post
    Bi ti, taj strašni mužjak.

A vi ste 100% normalni, nijeste homofobi i sve za šta se zalažete je u interesu Crne Gore i u skladu sa Ustavom? Smeta ti kad te neko etiketira, a?

Evo i ja velim, nije normalno. I šta sad? Kakve veze ima što nije normalno? Ko ti išta trpa u mozak silom na sramotu?

Ja ću ti odgovorit. Nije nikakav problem.
    1. Ne znam.
    2. Ne znam.
    3. Ne znam.
    4. Ne znam.
    Pobro moj, homofob izraz je najsmjesnije nesto na svijet. Ako si ti protiv gej parade, ako se zalazes za to da je Homoseksualnost bolest, da to nije uopste normalno kao sto svi pricaju, odma si homofob? Plasis se te druge seksualnosti itd? Daj nemojte da se zajebavamo...

A ovo drugo... ne znam, ne znam... sto,faca si sad ispao,ili sto?
    i eto, vidis dakle i sam da su tu samo pare u igri iz nekih stranih dzepova. Od nekih pe.dera iz evrope ili svijeta, koji guraju pare da bi svijet njih prihvatio kao normalne... i vi svi kao ste dobrismonamrtvozelimomirusvijetuiborimosezajednako st prihvatate tu pricu.
    Намјерно Другачији...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    17
    Thanked in
    11 Posts

Meni je samo zao shto se mladi brachni parovi ne skupe fino i traze prava koja su 10000000 puta bitnija od prava homoseksualaca....Ili je jebeno vaznije da homoseksualci mogu da se zene, nego to shto trudne zene dobijaju otkaz bash onda kad su toj porodici pare najbitnije...Je li vaznije obezbijediti mladoj porodici kakve takve uslove za zivot,povlastice u kupovini stanova,robe i hrane za bebe ili je vaznije da iskompleksirana rulja sheta gradom i provocira narod da bi dokazali i trazili nehsto shto im je od boga dato kao i svakom drugom gradjaninu....pisham se ja u drzavu i prioritete, vazniji su *****i od buducnosti nashe djece....
    "There is a difference between constructive criticism and acting like u have a di*k up your ass"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by DeViLiSh|Je$$uS View Post
    Meni je samo zao shto se mladi brachni parovi ne skupe fino i traze prava koja su 10000000 puta bitnija od prava homoseksualaca....Ili je jebeno vaznije da homoseksualci mogu da se zene, nego to shto trudne zene dobijaju otkaz bash onda kad su toj porodici pare najbitnije...Je li vaznije obezbijediti mladoj porodici kakve takve uslove za zivot,povlastice u kupovini stanova,robe i hrane za bebe ili je vaznije da iskompleksirana rulja sheta gradom i provocira narod da bi dokazali i trazili nehsto shto im je od boga dato kao i svakom drugom gradjaninu....pisham se ja u drzavu i prioritete, vazniji su *****i od buducnosti nashe djece....
    To je to! Svaka cast.
    Pricaju nesto o naciji, o Crnogorcima, o Crnogorstvu o ne znam ni ja cemu... a nece da pricaju o natalitetu, o povecanju tih Crnogoraca ili cega vec. Debili retardirani... Svakom mladom bracnom paru je muka kad pomisle na odgajanje djece... ono, jedno dijete se napravi i to je to.. nema potrebe za drugim... a za sirenje porodice potrebno je najmanje 3 djece! Ja jos ne cuh nesto sad da neko ima troje djece, u ove zadnje 10-15godina! Standard nam je los, naravno. Ali moraju se napraviti neki uslovi da se djeca radjaju, da dignu moral mladim ljudima da prave djecu... ali ne! Nama je bitnije da pe.deri dobiju svoja prava...
    Намјерно Другачији...

Thanks Thanks Given 
    3,399
    Thanks Thanks Received 
    1,720
    Thanked in
    943 Posts

Не видим како су повезани наталитет и отпуштање трудница са правима хомосексуалаца.
    Јел хомосексуалци бране хетеросексуалним паровима да имају ђецу?
    Јел они отпуштју труднице?
    Јесу ли они створили ову кризу економску?
    И да ли значи да ако дамо хомосексуалцима право да се вјенчају да хетеросексуални више неће имати ђеце?
    Ако можете просвијетлите ме.
    Ја чекам посао али волим ову земљу!

А што пијем кад ми шкоди
    ко ће кући да ме води?

Thanks Thanks Given 
    578
    Thanks Thanks Received 
    775
    Thanked in
    389 Posts

Quote Originally Posted by Mstislav View Post
    Не видим како су повезани наталитет и отпуштање трудница са правима хомосексуалаца.
    И да ли значи да ако дамо хомосексуалцима право да се вјенчају да хетеросексуални више неће имати ђеце?
    Ne znam što se trudiš. Sad će neko da te pita koja su im prava uskraćena i tako sve u krug.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    17
    Thanked in
    11 Posts

Quote Originally Posted by Mstislav View Post
    naravno da mogu...ne radi se o povezanosti nikakvoj nego o prioritetima koje ova drzava ima...valjda su natalitet i zashtita trudnica na poslu vazniji od toga oce li *****i moci ili ne da se uzimaju kod nas..
    "There is a difference between constructive criticism and acting like u have a di*k up your ass"

Thanks Thanks Given 
    3,399
    Thanks Thanks Received 
    1,720
    Thanked in
    943 Posts

И јесу ли гејеви сад криви што траже своја права?
    Или су криве труднице и брачни парови што ћуте и имају једно дијете?
    Или је крива држава што не обрће главу ни на једне ни на друге?
    Ја вјерујем да ође људи који подржавају хомосексуалце истим тим жаром би подржали иницијативу за побољшање стандарда младих брачних парова, и враћање дјечјег додатка, и закон по којем се не смију дискриминисат труднице, и надокнаду за више од 3 ђеце и слично.

Значи ми ође имамо два проблема.
    Зашто не решавати и један и други, јер по мом скромном мишљењу решавање једног не шкоди решавању другог.

А што пијем кад ми шкоди
    ко ће кући да ме води?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    17
    Thanked in
    11 Posts

Opet me nisi shvatio...ne krivim ja Gej zajednicu u svoj ovoj stvari...Krivim drzavu,jer je drzava ta koja treba da se pobrine oko toga.Ljudi se ne zale zato shto su besposleni(ne uzimaj ovo doslovce ) nego zato shto postoji neshto shto im je "oduzeto" ...Pravi se prostor za privatne preduzetnike da rade zaposlenim shta im je volja...Drzava nishta ne cini povodom toga ali zato pod pritiskom mora da ucini neshto za gej zajednicu koja je trenutno,u ovoj drzavi,u ovom stanju u kojem se narod nalazi, potpuno zanemarljiva.Nisam osoba do koje stizu te gradske priche ali iskreno recheno ne vidjeh nidje niti prochitah da je ikad iko udario na *****a(ako ima molim te reci mi).Sve poznati Sergej Damjanovic koji se za moj ukus suvishe eksponira da je gej,nikad nisam chuo da mu je iko ishta IKAD nazao uradio...

Da se razumijemo...ja sam i prije rekao da nemam nishta protiv njih...Chak i da uzmem u obzir to da ce moje dijete sjutra da gleda istpolne parove kako se drze na ulici...Kako se to razlikuje od bilo koje loshe stvari kojima su djeca izlozena danas...Dijete od 3 godine igra rata,ratata se sa drugarima oko zgrade i umru bar 10 puta u toku dana,gledaju bezgranicno nasilje na TV-u pa chak i kad su "bezazleni" crtaci u pitanju..etc etc etc...Dakle to "drzanje za ruke" je zapravo samo jedna u moru stvari koje su loshe po malu djecu i kojoj su ona izlozena....

Opet ponavljam,zabolje me briga za homoseksualce,al me ne boli briga shto nam drzava ima neke bolesne prioritete poput davanja prava shachici ljudi u CG koji zapravo nisu ni ugrozeni, a ovamo se sprdnja radi i izmishljaju svakojaki zakoni da se radnicima useru u zivot...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Zaista nemam ništa protiv gejeva,a takođe ni za...totalno me ne interesuje ničije seksualno oprijedeljenje. Pokušavam svesti sve nekako na neki normalan nivo.

Doduše jedno mi smeta ovaj evropski vjetar koji koji nas je zahvatio pa hoćemo iz praistorije pravo u moderno doba. Sve se pravimo Španci pa ne vidimo da se država urušava svakim satom, da je sve lošije i lošije. Samo radi neke puke statistike obilježavamo razne događaje, što bi rekli viđe žaba da se konj potkiva pa i ona digla nogu.
    Ako uzmemo socijalni raspad države, gdje jaadni radnici štrajkuju glađu, gdje korupcija je pruzela državni sistem, u državi gdje bukvalno nijedna fabrika više ne radi mislim da gej populacija mora da sačeka svoj 'red'.

Ne mogu zaboraviti vrhunac licemjerstva kada se obilježavao dan humanosti i pomoći bližnjem svome, kada su vrli aktivisti u jaknice i čizmice toga dana pomagali staricama da pređu ulicu,nosili im kese iz prodavnice, a istovremeno državu je potresla najveća Prirodna katastrofa modernijeg doba, ako se ko više i sjeća onih silnih poplava.

Tako i ovaj pokušaj organizovanja parade. Apsolutno licemjerstvo!

Zaista treba jednom da stanemo na loptu i da pogledamo one elementarne probleme i da njih počnemo riješavati. Naravno društvena zaostalost će biti manja kada bude onih zaista krucijalnijih problema mnogo manje. I sve lagano dolazi na svoje mjesto.
    Last edited by gaul; 24-05-11 at 18:34.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

There are so many dawns that have yet to shine!

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,230
    Thanked in
    1,565 Posts

vidji izdeformisani stomak ovom lijevo..
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,418
    Thanked in
    392 Posts

Trudan
    MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!

Thanks Thanks Given 
    4,358
    Thanks Thanks Received 
    8,416
    Thanked in
    3,206 Posts

Quote Originally Posted by Jakuza View Post
    Trudan
    A nije popio ni kapi neka se cuje, ni kapi ko da mu vjeruje.

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,418
    Thanked in
    392 Posts

A imam neki osjecaj da jesu rusvaj pravili

Thanks Thanks Given 
    1,454
    Thanks Thanks Received 
    5,787
    Thanked in
    2,719 Posts

Jel' ovo budućnost CG?

The more things change, the more they stay the same.

Thanks Thanks Given 
    153
    Thanks Thanks Received 
    1,671
    Thanked in
    1,045 Posts

Kako da je ovako bijel a roditelji mu miješani?

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,230
    Thanked in
    1,565 Posts

ocito da ovaj lijevo vara...
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    4,358
    Thanks Thanks Received 
    8,416
    Thanked in
    3,206 Posts

Quote Originally Posted by avitanretla View Post
    To je to! Svaka cast.
    Pricaju nesto o naciji, o Crnogorcima, o Crnogorstvu o ne znam ni ja cemu... a nece da pricaju o natalitetu, o povecanju tih Crnogoraca ili cega vec. Debili retardirani... Svakom mladom bracnom paru je muka kad pomisle na odgajanje djece... ono, jedno dijete se napravi i to je to.. nema potrebe za drugim... a za sirenje porodice potrebno je najmanje 3 djece! Ja jos ne cuh nesto sad da neko ima troje djece, u ove zadnje 10-15godina! Standard nam je los, naravno. Ali moraju se napraviti neki uslovi da se djeca radjaju, da dignu moral mladim ljudima da prave djecu... ali ne! Nama je bitnije da pe.deri dobiju svoja prava...
    Pa eto ti razlog da paradiras sa svojom djevojkom i trazis svoja prava. Ali ne, ti nemas kad od price o gej ljudima. Bravo crnogorcino!

Thanks Thanks Given 
    3,399
    Thanks Thanks Received 
    1,720
    Thanked in
    943 Posts

Opet me nisi shvatio...ne krivim ja Gej zajednicu u svoj ovoj stvari...Krivim drzavu,jer je drzava ta koja treba da se pobrine oko toga.Ljudi se ne zale zato shto su besposleni(ne uzimaj ovo doslovce ) nego zato shto postoji neshto shto im je "oduzeto" ...Pravi se prostor za privatne preduzetnike da rade zaposlenim shta im je volja...Drzava nishta ne cini povodom toga ali zato pod pritiskom mora da ucini neshto za gej zajednicu koja je trenutno,u ovoj drzavi,u ovom stanju u kojem se narod nalazi, potpuno zanemarljiva.Nisam osoba do koje stizu te gradske priche ali iskreno recheno ne vidjeh nidje niti prochitah da je ikad iko udario na *****a(ako ima molim te reci mi).Sve poznati Sergej Damjanovic koji se za moj ukus suvishe eksponira da je gej,nikad nisam chuo da mu je iko ishta IKAD nazao uradio...
    Знаш ли којег хомосексуалца? Мислим дружиш ли се са неким?
    Ако је занемарљива та скупина, онда ће и права која им се дају такође пропорционално бити занемарљива.
    Схватам твоје незадовољство државом, и потпуно га прихватам као моје, и рећи ћу ти да држава не штити ове који су угрожени (а тим и хомосексуалце) зато што им то није у интересу. Брига их и за радника, и млади брачни пар и пензионера и хомосексуалца.

Da
    se razumijemo...ja sam i prije rekao da nemam nishta protiv njih...Chak i da uzmem u obzir to da ce moje dijete sjutra da gleda istpolne parove kako se drze na ulici...Kako se to razlikuje od bilo koje loshe stvari kojima su djeca izlozena danas...Dijete od 3 godine igra rata,ratata se sa drugarima oko zgrade i umru bar 10 puta u toku dana,gledaju bezgranicno nasilje na TV-u pa chak i kad su "bezazleni" crtaci u pitanju..etc etc etc...Dakle to "drzanje za ruke" je zapravo samo jedna u moru stvari koje su loshe po malu djecu i kojoj su ona izlozena....
    Многи од нас су виђели како се кољу животиње док још у школу нису пошли, вјерујем да ће држање истополних парова за руку бити мање трауматично.

Opet ponavljam,zabolje me briga za homoseksualce,al me ne boli briga shto nam drzava ima neke bolesne prioritete poput davanja prava shachici ljudi u CG koji zapravo nisu ni ugrozeni, a ovamo se sprdnja radi i izmishljaju svakojaki zakoni da se radnicima useru u zivot...
    Владу не кошта ништа да им дају права (осим могућег губитка подршке ових што не подржавају хомосексуалце) а кошта их да почну да брину о већини становништва и њиховом стандарду тј да прекину да краду од тог (неупоредивог већег) дијела народа.
    Нико се не сјети да су и хомосексуалци радници, и да они трпе исто што и остали а опет немају права као остали.
    Право да слободно кажу ко су и шта су а да их не отпусте, вријеђају, малтретирају, уцјењују па и физички не нападну због тога.

А што пијем кад ми шкоди
    ко ће кући да ме води?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mojsije View Post
    Pa eto ti razlog da paradiras sa svojom djevojkom i trazis svoja prava. Ali ne, ti nemas kad od price o gej ljudima. Bravo crnogorcino!
    Oho ho! Nervoza! Znas i sam koliko je smijesno to sto si rekao, tako da nema potrebe da ti odgovaram.
    I sa ovih par strana, dokazano je da je odrzavanje gej parade totalno nepotrebno i smijesno.
    znamo da je veliki pritisak EU da se odrzi. znamo da su ogromne pare ulecele da se odrzi. znamo da 90% Crne Gore je protiv odrzavanja te parade, zajedno sa politicarima, ali da je marketing i propaganda cudo.
    Znamo i da je onaj cimbaljevic uzeo pare dobre da organizuje,da laze i da je jako glup.
    I takodje, sto je najbitnije, znamo da prava pe.dera u Podgorici nisu ugrozena.
    Jako me je nervirao ovaj topic,i ljudi koji su pisali , koji su kao veliki evropejci, moderni urbani i NAPREDNI,dok mi homofobi, koji imamo drugacije misljenje, jako nazadni...
    Takodje smo upoznati i sa cinjenicom da je ovo nevjerovatna drzava.. da za mjesec dana, sa jako dobrim marketingom i propagandom mozes da ubijedis gradjane da treba da jedu go.vna, jer je to pravilno i uslov za ulazak u EU. Dobro, ne bas odma... moras izmislit par razloga, da je to dobro, da su go.vna jako dobra za jetru i zucnu kesu...
    Do parade, koja mora da se odrzi jer smo SUPCI, pozdrav.
    Last edited by avitanretla; 25-05-11 at 01:47.
    Намјерно Другачији...

Thanks Thanks Given 
    3,399
    Thanks Thanks Received 
    1,720
    Thanked in
    943 Posts

Поздрав, ево машем ти док сам изнад тањира гов.ана.
    Ммммм, укусно...

А што пијем кад ми шкоди
    ко ће кући да ме води?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

"Supci" su ljudi koji se ne bore za njihova prava.kakva god bila.a Mojsiju ne da "nemas potrebe" da mu odgovoris,nego...kako da ti kazem a da se ne ljutis...malo te sj**ao postom.
    http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
    Les chiens aboient, la caravane passe.

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,418
    Thanked in
    392 Posts

Koja su im prava to oduzeta?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

hahahahahaha.ova tema je kao rupa bez dna.;P
    http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
    Les chiens aboient, la caravane passe.

Page 47 of 51 FirstFirst ... 37434445464748495051 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)