a ima li RTL-a?
a ima li RTL-a?
... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...
Dobro ste ovu formulu danas prenijeli.
15 sekundi pred kraj Q3 (najvažniji dio) prebaciste na RTL..
Hvala vam, bolje da nijesam gledao.
Što je sa slikom na RTCG 2 ? Evo dvije ure je užasna a sad će snimak meča Mogren-Budućnost koji bi da gledam...
Mojima "ugradiše" juče, ja dođem i imam šta da vidim:
- FullHD TV povezan na SCART
- u setovanjima podešen kvalitet slike na "4:3 standard definition"
Rezultat - pikselizacija i iskrzana slika.
Nema nego su eksperti.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Povezi HDMI, setuj HD rezoluciju i na enter dugme (ispod broja 9) rasiri sliku za SD kanale.
Već sam to uradio, nisam malouman, nego komentarišem koliko znaju "instalateri".
Prenosi li ko F1 na Extra TV?
Prenosi RTL, koji je na mjestu Pro Sieben
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
Zahvaljujem.
ovo za fb,uspijevate li,jer ja definitvno ne.
ne prihvata mi ovaj pin a sve sam odradio na sajtu ovamo
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Probaj da maknes aplikaciju sa FB: http://www.facebook.com/apps/applica...16146025134977 i onda se ponovo registruj na www.extratv.me/fb
Hvala Sale,uspjelo je.
Nece mi opet sad za drugi akaunt.ispostova sam ovo sto si rekao i uspjelo je prvi put ali sad nece.
Pa koju greksu vidis?
Ne znam sta da ti kazem osim da ponovo dodas app...
Posle grmljavine nestalo je struje oba rutera su se ugasila i kada su se opet upalili na televizoru se pojavilo connect.. medjutim kada izaberem connect 10-ak minuta se nista ne desava i onda izbaci neku poruku da ne moze da se connect-uje.. sta treba da uradim? Hvala unaprijed..
P.S ne znam da li je neko imao ovakav problem uglavnom ne mogu citati 400 str.![]()
Struja je rusvaj pravila po Podgorici zadnjih par sati, biće podosta "žrtava" među aparatima...
Bice sigurno.. Mada mislim da nije veliki problem kod mene.. Pise problem u inicijalizaciji korisnika.. To je vjerovatno do servera, trebalo bi da brzo to naprave..![]()
sale i ranije sam ti se obracao sa slicnim pitanjem i molbom...u vezi Srpske televizije (mislim na onu podgoricku) i onog natpisa test sto stoji umjesto sadrzaja programa,rekao si mi da ce to biti promijenjeno kada krenu sa redovnim program i da cete poceti sa prikazivanjem sadrzaja.
Danas sam gledao tv i primjetio da oni emituju redovan program,pustili su film pa zatim neku emisiju,onda je isla neka reportaza itd.Mislim da je vrjeme da krenete sa emitovanjem te seme,vjerovatno ces reci da ne dobijate od njih taj sadrzaj,zato te molim ako mozes da nekako poguras to,posto su poceli vrhunske domace filmove da pustaju i bilo bi lijepo kada bi imali tu semu cisto da znamo kad sta pocinje.
I juce sam vidjeo da je u istom trenutku bio zamracen RTS 1 RTS 2 i B92 u sadrzaju je pisalo da emituju svoje emisije,iste te emisije nisam vidjeo da je neko emitovao na nasim kanalima,znas li o cemu se radi ?
Sto se tice Srpske TV, provjericu. Pretpostavljam da su ti kanali emitovali nesto sto su otkupile lokalne stanice. Kada primijetite tako nesto pogledajte detalje na info kanalu ili pozovite 1500 i odmah ce vam reci o cemu se radi.
Bilo je nekoliko uzasnih naponskih oscilacija.
Nije do servera, kao sto vidis pise "greska u inicijalizaciji klijenta", vjeruj mi da serveri mogu svasta da izdrze
Predlazem da restartujes router i nakon par minuta (kada DSL lampica prestane da blinka) restartuj i STB.
Ako problem i dalje bude pristuan odmah pozovi 1500 (besplatan poziv sa fixnog rade 00-24h), pa ce ekipa provjeriti status linije. Nemoj da cekas, samo se nece rijesiti.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks