Ljudi sto mislite,Jovetu od starta ili sa klupe ??
Po meni,s obzirom da nece imati nijedan mec u nogama nakon povrede do 4 juna,pametnije bi bilo ostavit ga na klupu pa ako bude potebe da udje u drugo....
vec kad smo kod bugara zna li neko oce biti kakva koreografija , radi li se na tome??
( da se malo i promjeni tema)
Ljudi sto mislite,Jovetu od starta ili sa klupe ??
Po meni,s obzirom da nece imati nijedan mec u nogama nakon povrede do 4 juna,pametnije bi bilo ostavit ga na klupu pa ako bude potebe da udje u drugo....
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
oce li bit kakav guster?![]()
KOSOVO SRPSKO OSTACE!
Od starta! Momak je zheljan utakmica, bice josh spremniji do juna, ima odmah da zagrize. Ko zna,mozhda bucne neki gol u 5i minut. Treba da igra, nema vajde stedjeti ga sad, jer tako mozhe u nedogled. A i mora da prevazidje prirodni strah posle teshke povrede, a tu je shok terapija bolja nego poshtede, provjereno.
Deserve's got nothing to do with it.
Nadam se da ce ga Cico gurnut od pocetka, pa dokle moze da izdrzi. I takav polurovit on je za klasu bolji od svih nasih napadaca, osim naravno Mirka. A i neophodan je nakon sto su otpali Vukcevic i Boskovic, pa ce Kranjcar mozda opet biti primoran da pravi vezni red od 4 defanzivna vezna (Drincic, Pekovic, Novakovic, Zverotic). Tako da treba tu neko ko moze odigrati sa Vucinicem, da ne bi igrali klasicno bunarenje
Nisam za to da Joveta krene od starta ipak je to skoro godinu dana pauze postoji strah, neutreniranost i na kraju zašto rizikovati da dođe do nove povrede.Mislim da su naši dovoljno dobri za Bugare i bez njega i da jedino ako stvar krenu kako ne treba (daleko bilo) onda treba rizikovati.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
E ako krene kako ne treba onda može bit kasno.Kad primimo jedan ili dva gola to lako može da napravi pometnju i da se s*****o ka žuti.Ka što ljudi kažu bez one dvojice mi sad nemamo ofanzivnog veznog i to je to.Da igramo u goste ok,al sad mi moramo da napadamo.
Dodaj Gas je super pjesma.
Evo sam je odslusa jedno 10-puta i nije mi dosta.
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
moracikus,
kad god procitam tvoj potpis uvijek se odusevim![]()
AJMO CRNA GORO !!!
nadam se da ste karte nabavili na vrijeme tj rezervisali, jer je pomama za kartama, strah me i da pomislim sto ce bit za engleze kad je za bugare ovakva potraznja))))))
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
I ja sam se nada no ću morat probat na šalter nešto.Kad ih puštaju u prodaju znaš li?(to što bude ostalo)
Ove pjesme sto se vise slusaju sve su zaraznije,do 4 juna svako ce ih znat napamet,a treba iscekat 4 jun,uhhh..........)
S'obzirom da je ova novinarska priča oko Kranjčara završena makar do utakmice sa Bugarskom a sigurno ga je teško zadržat jer je napravio uspjeh a svi žele da imaju uspješnog trenera može se prozborit koja riječ o samoj utakmici.Žašto mi moramo da napanemo Bugarsku???Ne moramo!!!Mi moramo da balansiramo jer nemamo Vukčevića koji je u prve 4 utakmice više odigrao odbranu nego napad a gol ako dodje dobro jes a ako ne bude ništa nikome i ide se Vels (kompletan tim nadam se) da iz pozicije pravog sokola ponesemo čitav plijen a što se tiče Jovetića on bi u tom balansiranju bio ključan igrač tako da je i moje mišljenje da treba od starta biti veza odbrane i napada jer sa bunarenjem (osim u kritičnim situacijama) ne da nema balansa nego mi urušavamo koncept igre a Kranjčar bi sigurno sad potpisao i poraz ali da se ne izgubi ono što je stvoreno - STIL IGRE !!! Pekovića,Zverotića,Drinčića,Kašćelana (ko god bude igrao sredinu) i nadam se Jovetića po meni očekuje najteži posao...
deuscroix
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Ma treba da odigramo isto kao protiv Svice i ja ne brinem za rezultat.
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
Po pravilima uefa odredjeni postotak karata mora biti u slobodnoj prodaji neposredno prije utakmice,pa sve i da je poruceno ili rezervisano unaprijed cijeli kapacitet stadiona... Tako da, bice karata u prodaji ne $ekirajte se,samo se treba potrudit i ugrabit to sto bude,jer svakako da ce bit navalica zestoka....
Čim budete imali info kad ih puštaju javiti da idem na kampovanje pred sportski![]()
Ja bih Jovetica od pocetka stavio ,da probamo da ih iznenadimo i zgazimo u prvo poluvrijeme ,ako ne uspijemo,vadimo Jovetica i vracamo taktiku ka do sad![]()
Izgleda smo definitivno zavrsili sa Damjanovicem.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks