Originally Posted by
Moracikus
Nemamo mi para da zadrzimo Cica za sljedece kvalifikacije. Dejo ga je iskopao iz mrtvih, a on nam je vratio to povjerenja sa prelijepih 10 bodova iz 4 utakmice.
Posebno ce ga biti tesko zadrzati ako se kvalifikujemo na EP jer ce mu tad cijena jos vishe skociti.
Sad mu je zivotna prilika da uzme dobre pare, a mi mozemo samo da uzivamo u benifitima krune njegove trenerske karijere.
Mislim da moramo da budemo presrecni sa svakim novim bodom koji nam donese ovaj zagrebacki smeker.
Imamo mi para i te kako, samo da se fondovi iz vaterpola, zhenskog rukometa i ostalih (ogromnom vecinom) amaterskih sportova malo preusmjere i prebace na sport koji je najbitniji, ubjedljivo najpopularniji i stoga ubjedljivo najbolji za promociju drzave. Ukoliko je jedna drzavna firma mogla da da 300000 eura nekom amaterskom zhenskom rukometnom klubu iz Pljevalja, mozhe se naci toliko (ili 100000 vishe) za Cica, a to je dovoljno da nam ga obezbijedi makar do kraja Evropskog, ako ne i duzhe, jer lik i sam kazhe-ponudite pristojni ugovor i ostajem do 2014.
Tako da je lopta iskljucivo u posjedu saveza. Shta ce oni da urade, ostaje da se vidi.
Deserve's got nothing to do with it.
Bookmarks