kamo srece da je 10 no 50 ;p
8C
Giulietta Sprint
33 Stradale
2600
GTA
Montreal
Spider
156
Brera
8C Competizione
kamo srece da je 10 no 50 ;p
jbg ne koce sva auta isto, neka koce bolje prvi neka peti put kad se bolje zagriju sve zavisi od materijala diskova i pakni![]()
She is only here to annoy herself!
I ja sam napisao da ne volim precerano 145icu i da imam civica.... i volio bi kad bi ova prica imala ikakvu poentu...ono....o cemu se radi???
Ajd, uzdravlje....idem da pijem kafu
Ma ovo ti je za buduce kupce... LOL
Idem pojest nesto pa na ucenje.
TAKUMI
Machak, obzirom da te Alfe i 'talijanska auta ne interesuju, nema shta da trazhish na ovoj temi...ja ne spamujem vashih 50 tema od hibridima/japancima/q-palcima jer o njima znam i interesuju me taman koliko i tebe Alfe...
Najvaljanija stvar koja se mozhe radit na ovakvim temama na CDM-u je postavljat slike i slichno poshto ozbiljne priche nema razloga da bude...
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
i kako nemaju medjuubrzanja pogledaj 30-50 mph trecom Honda 4.0(ubjedljivo najbolje od svih 12) Alfa 5.2 ( a 25% veca zapremina) cetvrtom Honda 6.6(takodje ubjedljivo najbolje od svih 12) Alfa 7.2..
She is only here to annoy herself!
Prvo, ja imam ime, ne zovem se Macak...
Kad sam vidio slike mislio sam da si stavio neke Alfe 145-ice koje si slikao kod nas, pa zato sam ti rekao da te Alfe mozemo i mi da nadjemo, ali kao 145-ice ne mozemo.
Ovo nije bio nikakav spam, nego ful prica izmedju mene, Honde NSX i gejtevejke.
A malo si mi nabrijan, a? Zasto? Jer je 145-ica popusila gadno ili...?
JBG, ja znam da vi alfasi volite sami da pricate i da se slozite oko svega ali ponekad dodju ljudi sa strane i kvare vam zabavu, to fuka, a?
Dobro, to su vec visoki obrtaji...
Last edited by Fabia_Elegance!; 18-05-11 at 13:17.
TAKUMI
cujesh prichu...
Jeste li vi ozbiljni kad kazhete da nema 145ca kroz PG ? Ne sjecam se kad sam zadnji put proshao kroz grad da nisam vidjeo bar nekoliko...
![]()
Opet, ove dvije nisu 145ice...
TAKUMI
145ica ima kroz grad koliko ti volja...tu makar nemate sto pricat..a honde mozes na prste prebrojat...
a pricu evo citam...i samo se smijemfabia vise ne voli alfu no sofro napolija
pa sad vidjite koliko je to
![]()
evo pozdrav od dvije lokalne alfe
![]()
Kao prvo, imamo i mi ime...
Alfashi ne postoje, mislim mozda i postoje ali se zna kako se zovu ljubitelji Alfi, ALFISTI! ili ako ocesh vec ti da preimenujesh, imash izbor i drugih nadimaka kako nas josh zovu...., Ludaci, Bolesnici, Nenormalni, Sektashi....ali Alfashi ne...
No dobro, dosta zajebancije....
![]()
Last edited by brzi_pas; 18-05-11 at 21:21.
Izvini ako sam te uvrijedio sa ovim ALFASI.
E, vasa vjera se zove Alfizam, a vjernici Alfisti.
Ima smisla.
Aj cao.
TAKUMI
Pokushaj uvrede je bilo nesto drugo, a boldovano....mada, da se ne znamo, uvrijedio bi se... ovako....slobodno pucaj![]()
uzhivajte...
![]()
Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram
Jel ovo izgubila nevinost?
evo nesto slikano danas
![]()
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks