3-4 lele
dobro rece son goku![]()
3-4 lele
svaka cast...7+..90 min..
Ja uvijek moram da dodam "nekog sigurnog" da povecam dobitak !
odigram Admiru 1, Slovan 1, Siti 1 sa dobrim ulogom. Onda dodam Bamberg 1, Anderleht 2+ i naravno promasim Altah 2+ kvota 1.14 !!! Smradovi jedni...
Srecno!!
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000501689064
Ako hocete u cetvrtak ima utakmicu,60 prije i 200 posle,da probamo nas 10 se mozemo odma nac sa po 6e,samo ako neko hoce da to odradimo i zavrsen posao,sta mislite?nista nas ne kosta!
Blaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaack fala ti za ovo veceras :
Anderleht singl 5+ sa 25, 6+ sa 15, 7+ sa 10
Tiket br 1
Anderleht 4+
Standard x
Siti 3+
sa 10e
Tiket 2
Anderleht 5+
Standard X
Siti 1i3+
sa 10e.
Ne mogu brojat koliko je sve to ukupno ali je dosta. Za mene su blackovi tipovi blagoslov.![]()
bravo bleki majstorea koji sam ja maler odvratni,krenem da odigram anderleht daje 2+ city h1 slovan h1, i dolazim u coloseum zatvoreno,dodjoh u sansu nema da se igra tim2+,i odigram 1 mrtvake
Ne, ne, ne, mis nije Tom, Jerry je Tom, a mis je Jerry!
bravo bleki i svima ostalima svaka cast!anderleht je usrecio nocas
1-2, 7+, ma sve je doslo
![]()
Stone the crow
Pogadjao je sve do sad,cak je par puta ostavio free,ljudi ukljucite se,uglavnom salje mu se 60e postnetom prije utakmice i posle 200e.Ako se skupimo sjutra do 18:00 i uplatimo to i to je to onda,nista nas ne kosta da probamo.Uglavnom moze preko moneybookersa,preko postneta,preko western uniona i eto..
ja prepisah od blecka ,ali dodadoh gg kardif....debilllllll....bleck svaka cas i zdravo ih trosili
ne želim oplakivanje.....sve što očekujem je očekivanje
cekaj - objasni mi sistem molim te.
60e mi njemu saljemo,
on nama dojavu.
mi uplacujemo XXXXX svotu novca
dobijamo.
mi njemu jos 200e?
Stone the crow
mi njemu jos 200 e ako tiket prodje..nije problem samo ako je dobra kvota i siguran ja sam za
![]()
sto puta sam se uvjerio da od tih facebook dojava nema nista, ali moze se ponekad onako odigrat iz meraka, ali nema tu dobitka, samo traze pare, lopovi, najbolje mi dodje kad sam odvalim nesto
Bolje odigrat sa 30e anderleht 7+ i ovaj tiket tri tekme sa 20e nego njima davat pare
aj pa da sjutra neko rokne odje neki dobar tip opet
Who let the dogs out
Panatinaikos-Olymipakos Volos 2/1
Ova 2 tima su igrala u nedelju i domacin je bio Olympiakos i tada je mec dosao iz 2 u 1. Moguce je da ce ponovit prelaz cisto da se ponovo malo vise opare
Napominjem da ovaj mec nije za neki visok ulog nego cisto neko moje razmisljanje![]()
pozdravi marinu, rispekt![]()
Ljudi je li iko za ovu dojavu!?Ajte parasi dobili ste nocasDD
bravo momci, ja od nedelje nisam igrao nista, i mogu vam rec da sam pocinuojedva cekam kraj sezone
Chernomoretz - Alania GG (2.15),
Panathinaikos - O.Volou GG (2.05)
Chernomoretz su dali gol u 4 od zadnjih 5 utakmica u prvenstvu, od toga su 3 pobedili. Alania prva, valjda može dati 1.
Volou ne da je u međusobnim susretima davao gol, već je sva tri puta pobedio (2:1, 3:2 i 0:1), zadnju prelaz 2-1. Panat. računam da će uvaljati 1.
Čini mi se da su kvote vredne truda.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks