Kuku dje ti zivis. U primitivnu drzavu, jao ne mogu da vjerujem pa tamo moze neko da te izbije na ulicu. Pih kakvi divljaci to treba hitler da pobije.
A cuti druze, eto se palis na taj Nju Jork i pricas o njemu ka' o nekom bozanstvu, raj na zemlji, a sam pises da u neke krajeve ne smijes poc uvece, no se u 10 vraces iz setnje, da te ne proguta mrak. $edi druze dje si, vidio si malo Amerike i sad si ti odjednom iz 22og vijeka, a mi iz 18og.
You'll Never Smoke Alone..
Katastrofa je da se bacaju suzavci na koncerte!
'Atomik, o-o, atomik, ou tunajt'
Na koncertu je bilo strava i nije prekinut. Čak je atmosfera poslije suzavca bila još bolja, isplakali smo se, pročistili sinuse i proveli odlično. Bilo je masu strejt parova, bio je jedan otac sa malom kćerkicom, bila sam ja sa masu strejt prijatelja, bilo je gej ljudi, a svi imaju jedno zajedničko - svi su ljudi. I na glavu da se popnete, dok ste vrijebali po ćoškova, sa vašim kapama hrabrosti kako biste sakrili identitet, dok ste se jeli iznutra i sjekirali nama je bilo dobro. Tako da sve što mogu reći, nastavite slobodno da se izjedate, sjekirate, kidate, ubijate u pojam, smrdite ispred zgrade i ne radite ništa, mi ostali ćemo da radimo, izlazimo, idemo na koncerte, igramo, pjevamo, smijemo se i da bacimo kakvo sjeme na vas, možda cvijet nikne.
I'm one of 50 sisters who killed their own husbands on the first wedding night.
Oh, my god it was so good....
Ne znam jesu li te osobe koje su pretucene bile na koncert povodom Dana "borbe protiv homofobije" ali ako jesu, to je druga stvar, ne možemo plakat sad. Što veli neko svaki dan se neko bije zbog nekih gluposti i sitnica.
Ako su znali povodom cega je koncert onda se podrazumijeva da su svjesni rizika. Jer prisustvovanjem tamo oni direktno podrzavaju G A Y populaciju u njihovoj borbi za privilegije.
Ne podrzavam takvo nasilje ali i ne osudjujem, osim u slucaju da te osobe nemaju veze sa pomenutim koncertom.
Privilegije? Vidiš da je za to dvoje privilegija bilo da hodaju ulicom.
Da,donijelo bi to da misle ljudi po Evropi i svijetu da je CG divna drzava,da smo demokratski nastrojeni,da nema razlika,a ovdje oce glavu da ti polome zbog druge vjere,crkve,nacionalnosti,tima,mozes mislit' sto bi LGTB populaciji onda uradili.Da se ne lazemo,zatucani smo.
Meni samo smeta sto ovi traze neka posebna prava,a nikome na celu ne pise da je gej i nijedan poslodavac to ne moze znat',samim tim mogu da rade,a ljudi koji su u problemu,a to su hendikepirani ljudi e oni svoja prava ne mogu dobit' i oni su ti koji su diskriminisani!
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Kako znaju ti što napadaju narod koga da udaraju, ima li neki znak raspoznavanja po kom prave selekciju da znam da me ne stuče neko i ovako kuburim sa kičmom. A inače baš evropljani razmišljaju o Crnoj Gori i što se radi ovamo a ne znaju ni đe smo niti ih zanima da saznaju, treba da se prizemljimo malo.
Kako se raduju braca iz regiona ... "Crna Gora dokazala svoju zaostalost." :lolblue:
Nerealno je sta se pise odje... Apsolutno nerealno. Znaci, oni koji su bili na koncertu morali su biti svjesni rizika da bi ih neki pajvani mogli zasut' suzavcem i to nije nesto za osuditi?? Trebali su biti svjesni rizika da ce ih isti ti pajvani zaustavljati po ulicama Podgorickim i da ce ih batinjat'? Bas me interesuje, da li bi ovi pajvani trebali biti svjesni rizika da su mogli prebiti, prestrasiti ili baciti suzavac na necijeg brata, sestru, dobrog prijatelja nebitno da li je strejt ili gej i da bi im moglo biti vraceno desetostruko i to bez kapica hrabrosti? To bi vjerovatno osudili, a demokrate? Odakle im pravo da rade tako nesto? Nemam prijatelja niti clanova rodbine koji su gej tako da nisam neko ko na bilo koji nacin lobira za njihova prava ali me ove stvari uzasno nerviraju. Ja ne odoh na koncert a planirao sam, umoran bijah... sad mi je krivo i bas bih volio da mi se primaka' neki. Objasnio bih mu pojam obrnute viktimizacije.
Dajte ljudi, uozbiljite se, batalite tu retardiranu pricu. Mislim da svi mi zajedno imamo malo vecih problema, tema za razmisljanje i boljoglavu od pitanja seksualnog opredjeljenja stanovnika lipe nase i krajnje je nepotrebno jos vise demonizovati ovu napacenu drzavu i ovaj izmuceni narod.
Last edited by Serhi; 17-05-11 at 15:54.
GAME OVER!!!! Utuljuj Ligu Šampiona, IGRICA JE OBRNUTA, dajte nešto novo!
Vodit djecu na takav "hepening" je, najblaze receno, idiotski
Dje si LommyFali nam Devourer na ovoj temi
Ne svidja mi se odlaganje. Sto je neizbjezno, neka te/nas odmah strefi, pa da se okrenemo drugim stvarima. Ako se i okrenemo na ove.
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
Mojsije,odmaraj tamo dje si,pusti nas ovamo.
BBNSC
a neka su je vala otkazali, samo mi nije jasno jesu li stvarno mislili da ce neki poslanik da ide isprede njih? ja mislim da bi to sou bio.
Ubi me prejaka rijec...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks