Page 42 of 51 FirstFirst ... 32383940414243444546 ... LastLast
Results 1,026 to 1,050 of 1252

Thread: Gej parada PG

Thanks Thanks Given 
    153
    Thanks Thanks Received 
    1,671
    Thanked in
    1,045 Posts

Quote Originally Posted by Nino_pg View Post
    Hahaha culi su da treba da dodje 3000 navijaca Rada, pa se usrali... Steta bas...
    Sumnjam da je zbog Radovaca al da nisu mogli nać dovoljno dobrovoljaca da paradira to je izgleda presudilo .Ovi iz Srbije nisu bili spremni da sve na svoja leđa ponesu(batine).

Thanks Thanks Given 
    564
    Thanks Thanks Received 
    77
    Thanked in
    46 Posts

Quote Originally Posted by Igor R View Post
    Sinoc je na KIC 99% ljudi bilo zbog grupe a ne zbog dana. Jednostavno dobra grupa je dosla da svira i posli ljudi na koncert.
    Da je npr Perper svirao ja bih posao, i boljelo bi me briga je li dan ovoga ili onoga, posao bih da slusam Perper kao sto su sinoc ljudi posli da slusaju Lollobrigida.
    Ali ne ne, nisu ljudi posli zbog grupe nego da paradiraju
    Kakvih ljudi ima.....

Nisi moga' da udjes bez pozivnice.
    You'll Never Smoke Alone..

Thanks Thanks Given 
    564
    Thanks Thanks Received 
    77
    Thanked in
    46 Posts

Quote Originally Posted by Mojsije View Post
    Bacili suzavac na koncert... pretukli momka i djevojku...

Bih da iskuliram ovaj primitivizam i primitivnu drzavu, ali prosto ne mogu, krv mi uzavri kad vidim sto se desava okolo i na kakve se stvari reaguje, a ka kakve ne. Kako neko treba da bude izopacen da pesnicama i nogama udara drugo ljudsko bice pa kakvo god da je. A ne bacise nijedan suzavac na Vladu ili ne pretukose nekog ministra koji ih yebe u dupe evo 20 godina i to vece su izasli bez centa u grad jer nemaju. I onda nemaju druga posla no da bilduju izopaceni um i gledaju dje ce neke mrcenike da pretuku. Pih, daleko bilo.

Dje ga je sad Hitler da sravni ovaj grad i ovu drzavu i sve gmizavce i bubasvabe od naroda da istrijebi. Sramota me je ljudi oko sebe, grada i drzave. Ljige jedne. Pi.

Bilo je to u nekoj zemlji seljaka na brdovitom balkanu....

Kuku dje ti zivis. U primitivnu drzavu, jao ne mogu da vjerujem pa tamo moze neko da te izbije na ulicu. Pih kakvi divljaci to treba hitler da pobije.
    A cuti druze, eto se palis na taj Nju Jork i pricas o njemu ka' o nekom bozanstvu, raj na zemlji, a sam pises da u neke krajeve ne smijes poc uvece, no se u 10 vraces iz setnje, da te ne proguta mrak. $edi druze dje si, vidio si malo Amerike i sad si ti odjednom iz 22og vijeka, a mi iz 18og.
    You'll Never Smoke Alone..

Thanks Thanks Given 
    4,354
    Thanks Thanks Received 
    8,413
    Thanked in
    3,205 Posts

Quote Originally Posted by MotobikeR View Post
    Kuku dje ti zivis. U primitivnu drzavu, jao ne mogu da vjerujem pa tamo moze neko da te izbije na ulicu. Pih kakvi divljaci to treba hitler da pobije.
    A cuti druze, eto se palis na taj Nju Jork i pricas o njemu ka' o nekom bozanstvu, raj na zemlji, a sam pises da u neke krajeve ne smijes poc uvece, no se u 10 vraces iz setnje, da te ne proguta mrak. $edi druze dje si, vidio si malo Amerike i sad si ti odjednom iz 22og vijeka, a mi iz 18og.
    Kako si ti promasio temu...

Uporedjujes geto naselja sa generalnim raspolozenjem jednog naroda. Odlican (5) iz zakljucivanja i rezonovanja.
    Last edited by Mojsije; 17-05-11 at 15:13.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Katastrofa je da se bacaju suzavci na koncerte!
    'Atomik, o-o, atomik, ou tunajt'

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Na koncertu je bilo strava i nije prekinut. Čak je atmosfera poslije suzavca bila još bolja, isplakali smo se, pročistili sinuse i proveli odlično. Bilo je masu strejt parova, bio je jedan otac sa malom kćerkicom, bila sam ja sa masu strejt prijatelja, bilo je gej ljudi, a svi imaju jedno zajedničko - svi su ljudi. I na glavu da se popnete, dok ste vrijebali po ćoškova, sa vašim kapama hrabrosti kako biste sakrili identitet, dok ste se jeli iznutra i sjekirali nama je bilo dobro. Tako da sve što mogu reći, nastavite slobodno da se izjedate, sjekirate, kidate, ubijate u pojam, smrdite ispred zgrade i ne radite ništa, mi ostali ćemo da radimo, izlazimo, idemo na koncerte, igramo, pjevamo, smijemo se i da bacimo kakvo sjeme na vas, možda cvijet nikne.
    I'm one of 50 sisters who killed their own husbands on the first wedding night.

Oh, my god it was so good....

Thanks Thanks Given 
    53
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    30 Posts

Ne znam jesu li te osobe koje su pretucene bile na koncert povodom Dana "borbe protiv homofobije" ali ako jesu, to je druga stvar, ne možemo plakat sad. Što veli neko svaki dan se neko bije zbog nekih gluposti i sitnica.
    Ako su znali povodom cega je koncert onda se podrazumijeva da su svjesni rizika. Jer prisustvovanjem tamo oni direktno podrzavaju G A Y populaciju u njihovoj borbi za privilegije.
    Ne podrzavam takvo nasilje ali i ne osudjujem, osim u slucaju da te osobe nemaju veze sa pomenutim koncertom.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Privilegije? Vidiš da je za to dvoje privilegija bilo da hodaju ulicom.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by DIDI View Post
    ja bi da se svi zatvore koji su ikada slusali ricky martina !!! momentalno, i sve koji su plesali sa djevojkom uz jer su lagali!!!
    Tko je gospodin Charles Whispers?
    'Atomik, o-o, atomik, ou tunajt'

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,418
    Thanked in
    392 Posts

Quote Originally Posted by misllish View Post
    za tvoju informaciju uspjesna parada donosi mnogo mnogoo koristi cenoj gori
    p.s. mogu se kladit da je suzavac bačio neki nikšićanin hahahah :mrgreen:
    Da,donijelo bi to da misle ljudi po Evropi i svijetu da je CG divna drzava,da smo demokratski nastrojeni,da nema razlika,a ovdje oce glavu da ti polome zbog druge vjere,crkve,nacionalnosti,tima,mozes mislit' sto bi LGTB populaciji onda uradili.Da se ne lazemo,zatucani smo.
    Meni samo smeta sto ovi traze neka posebna prava,a nikome na celu ne pise da je gej i nijedan poslodavac to ne moze znat',samim tim mogu da rade,a ljudi koji su u problemu,a to su hendikepirani ljudi e oni svoja prava ne mogu dobit' i oni su ti koji su diskriminisani!
    MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!

Thanks Thanks Given 
    2,319
    Thanks Thanks Received 
    5,860
    Thanked in
    2,041 Posts

Kako znaju ti što napadaju narod koga da udaraju, ima li neki znak raspoznavanja po kom prave selekciju da znam da me ne stuče neko i ovako kuburim sa kičmom. A inače baš evropljani razmišljaju o Crnoj Gori i što se radi ovamo a ne znaju ni đe smo niti ih zanima da saznaju, treba da se prizemljimo malo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kako se raduju braca iz regiona ... "Crna Gora dokazala svoju zaostalost." :lolblue:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Nerealno je sta se pise odje... Apsolutno nerealno. Znaci, oni koji su bili na koncertu morali su biti svjesni rizika da bi ih neki pajvani mogli zasut' suzavcem i to nije nesto za osuditi?? Trebali su biti svjesni rizika da ce ih isti ti pajvani zaustavljati po ulicama Podgorickim i da ce ih batinjat'? Bas me interesuje, da li bi ovi pajvani trebali biti svjesni rizika da su mogli prebiti, prestrasiti ili baciti suzavac na necijeg brata, sestru, dobrog prijatelja nebitno da li je strejt ili gej i da bi im moglo biti vraceno desetostruko i to bez kapica hrabrosti? To bi vjerovatno osudili, a demokrate? Odakle im pravo da rade tako nesto? Nemam prijatelja niti clanova rodbine koji su gej tako da nisam neko ko na bilo koji nacin lobira za njihova prava ali me ove stvari uzasno nerviraju. Ja ne odoh na koncert a planirao sam, umoran bijah... sad mi je krivo i bas bih volio da mi se primaka' neki. Objasnio bih mu pojam obrnute viktimizacije.
    Dajte ljudi, uozbiljite se, batalite tu retardiranu pricu. Mislim da svi mi zajedno imamo malo vecih problema, tema za razmisljanje i boljoglavu od pitanja seksualnog opredjeljenja stanovnika lipe nase i krajnje je nepotrebno jos vise demonizovati ovu napacenu drzavu i ovaj izmuceni narod.
    Last edited by Serhi; 17-05-11 at 15:54.
    GAME OVER!!!! Utuljuj Ligu Šampiona, IGRICA JE OBRNUTA, dajte nešto novo!

Thanks Thanks Given 
    53
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    30 Posts

Vodit djecu na takav "hepening" je, najblaze receno, idiotski

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    224
    Thanked in
    166 Posts

Dje si Lommy Fali nam Devourer na ovoj temi

Ne svidja mi se odlaganje. Sto je neizbjezno, neka te/nas odmah strefi, pa da se okrenemo drugim stvarima. Ako se i okrenemo na ove.
    Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Danaida View Post
    Na koncertu je bilo strava i nije prekinut. Čak je atmosfera poslije suzavca bila još bolja, isplakali smo se, pročistili sinuse i proveli odlično. Bilo je masu strejt parova, bio je jedan otac sa malom kćerkicom, bila sam ja sa masu strejt prijatelja, bilo je gej ljudi, a svi imaju jedno zajedničko - svi su ljudi. I na glavu da se popnete, dok ste vrijebali po ćoškova, sa vašim kapama hrabrosti kako biste sakrili identitet, dok ste se jeli iznutra i sjekirali nama je bilo dobro. Tako da sve što mogu reći, nastavite slobodno da se izjedate, sjekirate, kidate, ubijate u pojam, smrdite ispred zgrade i ne radite ništa, mi ostali ćemo da radimo, izlazimo, idemo na koncerte, igramo, pjevamo, smijemo se i da bacimo kakvo sjeme na vas, možda cvijet nikne.
    Nastavite vi da slavite vasu razlicitost, a vas ce i dalje gledat ljudi kao na bolesne.
    Nikad necete biti kao mi, Ponosite se sa tim!
    Намјерно Другачији...

Thanks Thanks Given 
    4,354
    Thanks Thanks Received 
    8,413
    Thanked in
    3,205 Posts

Quote Originally Posted by avitanretla View Post
    Nastavite vi da slavite vasu razlicitost, a vas ce i dalje gledat ljudi kao na bolesne.
    Ko smo to mi? Pricaj za sebe, nemoj mene stavljat u taj tvoj nazadni kos

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mojsije,odmaraj tamo dje si,pusti nas ovamo.
    BBNSC

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,418
    Thanked in
    392 Posts

Cvijece,koncerti,vi ste hipici? :???:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

a neka su je vala otkazali, samo mi nije jasno jesu li stvarno mislili da ce neki poslanik da ide isprede njih? ja mislim da bi to sou bio.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by avitanretla View Post
    Eto tako, kako si ti procijenio moju seksualnu orjentaciju, takva ti je sva rabota - Promasena.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Jakuza View Post
    Cvijece,koncerti,vi ste hipici? :???:
    Ne ja sam bastovanka koja ide na koncerte.

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,418
    Thanked in
    392 Posts

Eto tako, kako si ti procijenio moju seksualnu orjentaciju, takva ti je sva rabota - Promasena.
    Zamisli da je Dis pisao
    I s njim spava nevidjena njegova ljepota

A ne ide,ne ide...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ubi me prejaka rijec...

Thanks Thanks Given 
    4,354
    Thanks Thanks Received 
    8,413
    Thanked in
    3,205 Posts

Quote Originally Posted by nexus View Post
    Mojsije,odmaraj tamo dje si,pusti nas ovamo.
    Izvini molim te ponosni podgoricaninu nepresusni izvoru gradjanske svijesti i navijacluka. Podgorica podgoricanima! Kruzni tok na bioce pa da nas mimoidju kolasinci i gejevi!

Page 42 of 51 FirstFirst ... 32383940414243444546 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)