Pa brate, iskreno da ti kazem... Ko ne podrzava taj pokret, coce protiv homofobije, ne bi otisao pa da je nastupao ne znam ni ja koji bend. Slusao sam na exit ovaj bend, simpaticno, i posao bih opet da ih slusam da nije bilo veze sa ovim nakaradnim ljudima,tj koncert za nakaradne iliti koncert protiv nas homofoba,koji ne prihvatamo to da je LGBT populacija normalna. Nikako mi ne moze bit normalan tip koji je muskarac,ima penis i skakuta mi sa nekakvom pletenicom crvenom i uvija mi se na koncert Lolobrigide... Nije mi to normalno, i neka se odrzi 800gej parada,nikad me nece ubijedit da je to normalno! Ne meni, nego vecini u Crnoj Gori! (pa ni 90% politicara koji kao od preksinoc zastupaju prava...od policajaca koji brane to. )
A ne ni u Crnoj Gori, nego u citavom svijetu! Pa neka finansiraju bogati lgbtovci sve to, ali narod ce ih i dalje gledat nenormalno, ako ne nenormalno, onda ce im se posprdavat i uvijek ce biti izraz pe.der ili fagget!

Nervira me samo kako se u Crnoj Gori mijenja svijest za jednu noc! Ali bukvalno!
Cinilo mi se da necu dozivjet da moze jedan Crnogorac obicni da prica kako je to normalno!?
Sto znaci propaganda vlasti... Isto kao i za nezavisnu Crnu Goru. Kad je bilo ljudi koji su zastupali nezavisnost,bili su debili, odjednom DPS preko noci promijeni stav, i svi za nezavisnu! Ako recu depeesovci da treba da glodjemo penise... jebiga! Moramo... sto ces sad? Evropa je to brale moj...
Vise ovo nije Crna Gora prijatelji moji, to vi gledajte, ne pe.dere... treba pokrenut pricu da se vise ne zove drzava Crna Gora, nego drzava Demokratskih Socijalista.
Zao mi je strejt ljudi koji su bili na taj koncert, bilo je par mojih prijatelja... ali jebiga, ako si tamo, moras da ocekujes takve stvari. Bori se za ideale. Moras ponekad pretrpjeti mnogo ruznih stvari da bi uspio u necemu... eto, ne placite fegeti, grizite i borite se. Kao pravi... sto? muskarci.

Bookmarks