uff i ja bez klime nikad ne mogu, nekad je i zimi palim![]()
kako me imase ponijet na jedan most kad prodjoh Split onamo auu ja vidim onaj znak ka oni krugovi gore i ogranicenje 60 na sred autoputa ne kapiram zasto vidim lik ispred mene spusti na 100-110 ja za njim lagano reko mora da je neka greska i opet ubrzah malo kad je pocelo da me nosi a DSC samo cak cak cak jedva ga smirih... btw sto moze bit te mi je podrignulo auto(ali bukvalno) kad sam dosao doma nekih 10-15 sekundi nakon sto sam ga ugasio?! mozda zato sto mi je klima svo vrijeme bila upaljena..(bez obzira sto je 11 stepeni bilo na CT cim je ugasim pocnem da se znojim pi)
She is only here to annoy herself!
uff i ja bez klime nikad ne mogu, nekad je i zimi palim![]()
Jesu li iste cijena servisiranja kao kod nas?
usluge su skuplje al su djelovi i ulje malo jeftinije..ali zato kad izlazis iz servisa operu ti auto spolja i unutra (imaju svoju praonicu u servisu) priduvaju ti gume i izvezu ga cisto da vide na ubrzanje i kocenje kako se ponasa..+ stave folije preko siceva mjenjaca i volana da ne bi izglibali
She is only here to annoy herself!
neka ih sve to kosta 5e a to tako fino izgleda i profesionalno
f6
Danas sam na otvoreni put malo produvao auto, kad pređem preko 140 trese volan po malo, već posle 150 se smiri i opet kad kočim i vratim se na 140, na taj isti "prelaz" treska volan. Zašto ?
Balansiraj prednje tockove.
TAKUMI
[img]http://i.ebayimg.com/00/$(KGrHqIOKiYE2of1(,woBNzoye0+Pg~~_27.JPGimg]
![]()
Boja sjedista mi je veliki fail :smile:
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
A znak ///EMTRI pozadi nije?
TAKUMI
U svakom slucaju kao da je izasao prekjuce iz fabrike.
E to je vec druga prica.
Slikaj cetinjskog EMTRI-a posle pranja, ovakav ce ti izac...
TAKUMI
eo i moj licni doprinos temi:
![]()
Ovo su individul alcantara ili plišana sjedišta. Ja mislim da nije bio drugi boje jer svaki put kad sam vidio alcantara sjedište u e46 bila su narandžaste boje a meni se baš sviđaju , neobična su.
Dobra slika, više mi je upao u oko grafit "tomo lažov" nego crno auto sa felmama koje ima svaki e36, i ako ima M opremu kad je crn baš mi je bzv.
auto nije crn, no teget, i felge su original M6, za razliku od ostalih 99% po cg![]()
kiksa si s blurom ;p
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
moram, jer je alfa upala u kadar![]()
Vidio sam ga uživo sto puta, juče sam ga vidio parkiranog na sva četiri u centar, ulazio sam u njega kad je stigao u CG i kad se prodavao na plac mobile u donju goricu, spolja je crn a unutra karamela boja kože. I kakve veze ima što su original felme, kako će ih razlikovat u moru kopija, on je samo sigurniji kad uleti u rupu da mu neće felma puć za razliku od kinske. Da je zadržao one felme M5-ce koje su došle uz auto dok je bio na plac u donju goricu mnogo bi ljepši bio..
Pridji mu preko dana, pa ces vidjet da nije crn no teget![]()
I cudi me da ne mozes razlikovat repliku M6 od original. Ove su one titanijumsko tamno sive boje, a sve ove replike su metalik sive, to je ta vidna razlika, a naravno, ona koju ne mozes vidjet okom, je sto su od magnezijuma ove originalne.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks