Evo Link I od ovih cijena se odbije nekih 2000E povracaj, ili se doda jos 1000E na ove cijene i ispada te cijena za ovdje, samo kazem da npr E90 ovog godista i ove kilometraze i opreme, nema ispod 15 hiljada, a isti im je cjenovni rang novog vozila
8C
Giulietta Sprint
33 Stradale
2600
GTA
Montreal
Spider
156
Brera
8C Competizione
ja sam do skoro pratio cijene...2005 i 2006 godiste mozes da nadjes da kazem povoljno....to ti je 8-9000..ali su iste i presle makar po 150000...uglavnom...ove novije iznad 2007 su sve bile 10 pa na gore...plus racunaj troskove da je dovezes, carinjenja i sl...
p.s.
nesto mi cudna ta tvoja informacija za cijenu...ja gledajuci na mobile.de kad trazim auto sa prvom registracijom 2008, da je 1.9jtd 16v, da nije presla preko 65000km...i onda iskoci jedna koja je kad se odbije VAT preko 9000(a slika nema)...sve ostale su 11 pa gore...+ troskovi dovodjenja....
p.s.2
evo par sa kramara iz BIH...mada su vec dvije prodate
http://www.askramar.com/index.php?op...&id=2873&cid=1
http://www.askramar.com/index.php?op...&id=2876&cid=1
http://www.askramar.com/index.php?op...&id=2829&cid=1
Last edited by E_K_V; 13-05-11 at 21:42.
Evo Link I od ovih cijena se odbije nekih 2000E povracaj, ili se doda jos 1000E na ove cijene i ispada te cijena za ovdje, samo kazem da npr E90 ovog godista i ove kilometraze i opreme, nema ispod 15 hiljada, a isti im je cjenovni rang novog vozila
Prvo, "povracaj" ne mozhesh da rachunash na svako auto (pimash * kod onih kod kojih ima povracaja)...drugo 1000€ ce da ispane dovozhenje + propratni papiri...onda dodash josh ~22% na procjenu + reg....trece, ovo su sve auta iz italije, belgije, pm....vidimo se.
Alfa 159, dizel125ks+, 2008+, <70kkm (ove 13.xxx€ ne gledaj jer je ochigledno spam oglas)
http://www.autoscout24.de/ListGN.asp...D&powerfrom=92
BMW e90, dizel125ks+, 2008+, <70kkm
http://www.autoscout24.de/ListGN.asp...ate=N,U&fuel=D
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
Pričao sam nedavno sa jednim trgovcem polovnim automobilima (uvozi ih iz Italije) i kaze da on stalno vozi automobile sa JTD motorima. Kažem mu ja da su solidni i nisu skupi, a on će da ako hoćeš dobar primjerak nisu bas ni jeftini a da oni uspijevaju da nađu auta u dobrom stanju po prihvatljivoj cijeni. Nisam ja htio da ulazim dalje u priču.
Kaže još, da na malim autima, B i C segmenta imaju 300-400 eura zarade, a na većim (limuzine, SUV, monovolumeni) i po 1000 eura.
u HN se vozi ona srebrena iz Kramara...auto je u fullu,nije puno presla i bukvalno je kao nova,tacke nema a bila je izmedju 10 i 11 000 za kes...
e90 se za te pare ne moze naci...
I ne znam zasto uporedjujete porodicnu limuzinu srednje klase sa premium limuzinom srednje klase.
159 je u klasi sa Passatom, Accordom, Avensisom, Mazdom 6...
e90 je u klasi sa A4, S40, C, IS, TSX, G...
TAKUMI
Kako sad to?
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
To je odavno tako...
A znam, sadly, za Alfase koji uporedjuju 159 sa e90...
TAKUMI
Fabia ne glupiraj se...
the best, vazda poobrou
Ma pretjeruješ, znam šta hoćeš da kažeš, al pričaj to za VW ako hoćeš, jer je 159 konkurencija c klasi, bmњ 3 i A4 htio ti ili ne![]()
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Vikipedija se slaze sa Kenneth-om
Giulietta je C segment ("golf" klasa)
D segment ima porodichna auta tipa Passat, Mondeo, Insignia itd i premium klasu koju chine 159/BMW 3/Accord/C klasa/Saab 9-3 itd...
Naravno najmanje je bitno kojoj klasi pripada...
Po cemu? Cijena? Oprema? Velicina? Pogon? Motori?
Od kad su Alfe iz te klase premium? Kako moze da bude premium 155ica, 156-ica a 159-ka je samo naslednik? Da bi bio premium, i prethodnici moraju bit premium.
Od kad je Honda Accord premium? Pa zasto onda imaju Acuru TSX?
Zasto je Honda Accord premium a Mazda 6 nije?
TAKUMI
Jel ti to sebi u brk nesto?
niujedne mi gace lastike nema
155 i 156 su naravno bile premium, zapravo je kompletan brend Fiat-ov premium brend kao shto je Audi VW-ov...Zapravo tu klasu najvishe odvaja sportska crta - "kompaktne sport limuzine" - predstavnici Audi A4 - BMW3 - Alfa 15X....
Ma nema potrebe da se raspravljamo na tu temu, prije svega potpuno je nebitno u koju je klasu neki struchnjak uglavio neko auto...
I ti si i dalje ubijedjen da je 155 u klasi sa e36, 156 sa e46?
Daj nemoj...
TAKUMI
Znam, bolje su ali eto...;p
ja ih svrstavam u istu klasu..Accord, 6, passat, trojka, c klasa, a4, 155/156 sve mi je to ista klasa...
She is only here to annoy herself!
Da, onda ti je ista klasa i BMW 5, Pug 607, Superb, 166...?
TAKUMI
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks