Badr Hari vs Tony Gregory 14 may 2011 Lyon
Igor Mihaljevic vs Tyrone Spong It's showtime Lyon
Gregory-a, Ameziane-a i Mihaljevića su bacili ajkulama!
Ja sam najviše iščekivao borbu , krenuli su baš dobro... šteta što se onako završilo.
koliko sam shvatio i karvin ima neku bolest(poremecaj) koja djeluje tako da tijelo pocinje da mu se gasi u nekim trenucima. kaze da je to bio razlog zasto je izgubio od lesnara. karvin se stvarno dobro drzao dok nije crkao,tako da ne znam.... sto mislite karvin-dos santos?
sto se lesnara tice,mislim da ako ga budu operisali(to je trenutno najbolja varijanta) on moze slobodno u penziju.
sto se milovica tice,dobar je dzudista,ali ujedno je i majstor:samboa,aikida,dziju dzice(japanske),samoodbane i fitnes instruktor....a mnooogooo jeee kumeeee...
Last edited by jorgo; 17-05-11 at 09:18.
A sto mislite Milovic- Santos? Ili da ide direktno na Valasqeza?
ili da mu velaskez odmah preda titulu![]()
Je li sjutra u SC Morača Zoran? I u koliko sati?
Valjalo bi znat to. Valjda jes
Odgledah borbe i utisak je: tuzno
sto ne snimi da se smijemo malo
Die When You Can Do No More Damage!!!
SUPERJOINT RITUAL
Da sam zna ko se bori snimio bih![]()
Je li moguce da nikakvi mediji nijesu objavili da je juce bio medjunarodni judo turnir u Baru? Bilo je bas dobrih boraca,ja sam kixao dosao sam dosta prije finalnih borbi,pa nijesam nista uspio da vidim zbog obaveza.
Da nije ko bio,ne daj boze sto snimio?
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Fina organizacija, cim niko ni ne zna da je to bilo ...![]()
Si fueris Romae, Romano vivito more; si fueris alibi, vivito sicut ibi
ultramega giga turniri dje obavezno borba za titulu prvaka evrope svijeta univerzuma i sl. Ali nikako da se to snimi, ja stvarno ne znam sto se sprdaju ovi iz eurosporta pa sve idu da snimaju neke lazne turnire po hilandiji, japanu , jamerici ... evo i milovic posta mma prvak evrope (ili svijeta) i niko se ne sjeti da to snimi no snimaju nekog frank mira i nekog quinton jacksona i neki amaterskki turnir ufc 130,a bio je sav upakovan , kad vidjeh sliku sto mi je Lommy poslao ucinje mi se da nam je rickson gracie dosao u posjetu ...uhhh zemljo otvori se
SUPERJOINT RITUAL
aaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahahahahahahahahahahah ahahah najjaci klip
UFC 130 28.05.2011.
Quinton Rampage Jackson vs Matt The Hammer Hamill
http://www.mmalinker.com/external/fr...VIDEO__UFC_130
Frank Mir vs Roy Nelson
http://www.mmalinker.com/external/fr..._FULL_FIGHT_HQ
Travis Browne vs. Stefan Struve
http://www.mma-core.com/videos/_UFC_...019657&tid=100
Last edited by makelele; 29-05-11 at 08:55.
Kakav superman punch o_O uf!
koliko izdrzi onaj Nelson,ali svaki mec ovako, popije 50 udaraca u mecu, Rampage me zadivio , mozda mi fali ono njegovo Pride divljanje ,ali tehnicki se potkovao za ovaj mec kao nikad ranije, nije bilo mjesta greskama ,jos superman +knee kombinacije znaci ludnica haha, Frank Mir mi mrzniji iz meca u mec ,ako znam zasto ...)))
SUPERJOINT RITUAL
steta sto je otpala glavna borba, a 130 cu brzo zaboraviti.
Gleda li ko Roya ljudi?![]()
ne pominji...
jurkovic vs zuvarlev
Sad procitah da je za UFC 137 zakazan mec GSP protiv Nick Diaza. To ce bit vrhunski mec, samo Nick malo takedown defence usavrsi.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks