Venger je smece shto se odbrane tiche... Samo italija, brzinu i mladost ima, ovamo ce ga ojachati i moci ce da radi sa najboljim defanzivnim trenerima i igrachima...![]()
Savic moze drzat predavanje o fudbalu Meksesu kad oce....Ja bi ipak volio da njega Venger malo izbrusi...
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
Venger je smece shto se odbrane tiche... Samo italija, brzinu i mladost ima, ovamo ce ga ojachati i moci ce da radi sa najboljim defanzivnim trenerima i igrachima...![]()
#fakenews
Moze odma da predje shto se mene tiche a Mexesa cemo vratit u Romu ionako mi se ne svidja ni malo :PP
Nego ne znam bas koliko su medijske priche, poshto citah u novosti za vikend da su bili ovi iz Partizana gosti kod Uncle Festera u Milanu koji dan prije utakmice u Rimu i da im je sastanak trajao neshto tipa od 10:45h do 17h da su o svemu i svachemu prichali i da su kao dogovorili saradnju na svim poljima.
Za sve to mi naravno puca q, samo da dovedu Savica pa ove godine ili sledece nije bitno, mali ce da bude jedan od najboljih u Evropi i lagano ce moci da zamijeni Nestu kad se ovaj povuche.
Slusam sad na Eurosport, ukoliko se Roma ne kvalifikuje za LS, Vucinic ide u Milan, za Boriela i 12 miliona!
pored Ibre, Robinja, Pata, Kasana...? ako je lud.
Vučinić-Kavani-Laveci.
Ne palite me, ljudi. Ako Vučinić i Savić pređu u Milan ja sam na sedmom nebu
![]()
Dick Laurent is dead!
ne nego još i stevan da pređe i taman u milan da uigravamo reprezentaciju))
evo teksta iz danasnje Arene, ima price o eventualno novim igracima u reprezentaciji kao i o povratnicima nakon povreda...
-------------------------------------------------------------------
Kontraverzni predsjednik zagrebačkog Dinama Zdravko Mamić nudio mu je 600. 000 eura godišnje (četiri puta veću platu nego što ima kao selektor Crne Gore), ali je Zlatko Kranjčar još jednom pokazao kakav je gospodin - popularnin Cico glatko je odbio klupu ,,modrih“ i riječima ,,Imam posao“ pokazao da je džentlmenski dogovor sa predsjednikom FSCG Dejanom Savićevićem za njega najbitniji. Ipak nova ponuda koja se (ne) odbija (nakon one iz januara koja je stigla iz Aston Vile) samo je još jedan dokaz da će čelnici FSCG morati što brže da reaguju, revidiraju ugovor i ,,isprse“ se pred Kranjčarem. Naravno, ukoliko žele da imaju Cica i nakon isteka mandata (do kraja kvalifikacija). - Još nijesmo razgovarali o novom ugovoru. Trenutno ne želim remetiti svoj mir, mir oko utakmice koja dolazi (Bugarska, 4. jun). Razvoj situacije vidjećemo poslije tog meča - rekao je za ARENU sinoć iz Firence Zlatko Kranjčar. Znači, da temu otvorimo nakon 4. juna i famoznog meča sa Bugarima?
- Zavisi od obje strane. Imam ugovor do kraja kvalifikacija, izvršavam obaveze, radim sve da uspijemo u našoj misiji zvanoj ,,plasman na Evropsko prvenstvo“. Hajde, da nakon Bugarske otvorimo priču o mom novom ugovoru.
Vujadinović, Kujović…
Da je Cico mislima već na meču sa Bugarima govori i podatak da non-stop prati učinak naših fudbalera u inostranstvu. Prati, skenira, sugeriše… traži nove face za
crvenu vojsku.
Čuli smo da je Nikola Vujadinović, defanzivac Udinezea na pozajmici u Aberdinu, na skeneru?
- Eto, vi ste to prvi pomenuli - kroz osmijeh je rekao selektor Crne Gore. - Prate ga ljudi iz Saveza, dobio sam informacije da igra jako dobro u Škotskoj. Ipak, moram ga vidjeti. Ako se radi o dobrom igraču uvijek je dobrodošao. Koliko mi se čini njemu godine garantuju lijepu budućnost - rekao je Kranjčar za bivšeg mladog reprezentativca za koga se uveliko raspituju Keln i Bazel.
Emir Kujović, napadač Kajzerispora, nam je nedavno u intervjuu rekao da je čuo da će selektor i predsjednik Crne Gore doći u Tursku da ga gledaju. Informacija je bila tačna…
- Vi ste pisali o njemu poslije Uzbekistana, a mi u Savezu preko sportske službe pratimo sve naše fudbalere. Kujović je izuzetno dobar igrač, koji igra u jakoj ligi. Tačno, htio sam ga provjeriti, ali se u tom trenutku povrijedio. Možemo li ga uskoro vidjeti u reprezentaciji Crne Gore?
- Danas-sutra, zašto da ne. Do sada nijedan konkretan potez nijesmo napravili, ali razmišljamo o njemu, želimo ga provjeriti.Na kraju krajeva uspostavićemo
kontakt sa njim da vidimo kako razmišlja.
Joveta je spreman!
A kompletan razgovor sa čovjekom koji je na kratko kupio Crnu Goru vodili smo nakon što je završio trening Fiorentine. Cico je bio u Firenci kako bi se vidio sa Stevanom Jovetićem.
Pa, kako je Joveta?
- Jako sam zadovoljan njegovim oporavkom. Trenira sa ekipom, kreće polako sa igrom. Koliko će minuta imati na terenu zavisi od trenera, ali i toga kako će se on
osjećati. Mene raduje, jer je 100% fit, a u narednih 26 dana do utakmice sa Bugarskom vidno će napredovati - jasan je Zlatko Kranjčar.
Pored bisera crnogorskog fudbala, naš selektor je posjetio i Ivana Fatića, koji je nedavno operisao tetivu. Kako se osjeća univerzalac Ćezene?
- Ivan je u završnim pripremama, kaže da je OK. Sigurno je da njega kao i Jovetića imam u planu za jun i meč sa Bugarskom. Sada će početi da se druže sa loptom,
a 28. maja ćemo vidjeti koliko nam mogu donijeti u igri - objasnio je na kraju Kranjčar.
Last edited by Socrates; 10-05-11 at 15:26.
Crnogorci u inostranstvu
Izvor: Arena
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
GOLMANI
Mladen BOŽOVIĆ (Videoton)
– Primio dva gola na gostovanju Honvedu – njegova ekipa imala je dva gola prednosti, ali je dozvolila domaćinu da se vrati u meč i ostane neporažena – 2:2. Videoton ima priliku da narednog kola matematički završi posao oko titule.
Boban BAJKOVIĆ (Crvena zvezda)
– Ostao nesavladan na Karaburmi, ali ostao i bez pobjede – „crveno-bijeli“ nijesu uspjeli da savladaju OFK Beograd (0:0), čime su dozvolili Partizanu da pobjegne na „plus pet“. Titula ostaje u Humskoj
ODBRANA
Savo PAVIĆEVIĆ (Makabi Tel Aviv)
– Odigrao čitav derbi koji je njegova ekipa izgubila od lidera Makabi Haife pred svojim navijačima - 0:2.
Elsad ZVEROTIĆ (Lucern)
– Dobio 12 posljednjih minuta protiv svog budućeg kluba Jang Bojsa – meč na Gersag stadionu završen je podjelom plijena – 1:1.
Vladimir BOŽOVIĆ (Rapid Bukurešt)
– Odigrao svih 90 minuta u remiju sa Targu Murešom – 1:1.
Miodrag DŽUDOVIĆ (Spartak Naljćik)
– Igrao čitav meč u kojem su „bijelo-crveni“ stigli do boda na gostovanju Rostovu – 0:0.
Milan JOVANOVIĆ (Spartak Naljćik)
– Sa Džudovićem u tandemu zatvorio prilaze vlastitom golu – meč u Rostovu završen je bez pobjednika – 0:0. Igrao svih 90 minuta, a u 74. dobio žuti.
Saša BALIĆ (Inter Zaprešić)
– Odigrao svih 90 minuta na Maksimiru – njegova ekipa nije uspjela da dođe do iznenađenja protiv Dinama. „Modri“ su slavili – 1:0.
Ivan KECOJEVIĆ (OFK Beograd)
– Uz golmana Šaranova, najbolji u u remiju sa Crvenom zvezdom – igrao svih 90 minuta u meču koji je na Karaburbi završen bez golova. Imao šansu da savlada Bajkovića, po mnogima lopta je bila prešla gol liniju, ali je sudija Karadžić procijenio drugačije.
Stefan SAVIĆ (Partizan)
– Sudbina je htjela da baš protiv bivšeg kluba BSK Borče p ostigne prvijenac u „crno-bijelom“ – glavom nakon kornera Vukića zakucao je loptu za vođstvo od 1:0. „Valjak“ je u nastavku dao još tri gola i napravio ključni korak ka odbrani titule.
Nikola VUJADINOVIĆ (Aberdin)
– Odigrao čitavu utakmicu u porazu od St. Džonstona pred svojim navijačima – 0:2
Dejan OGNJANOVIĆ (Smederevo)
– Odigrao svih 90 minuta u porazu na gostovanju Radu – 1:0.
Luka PEJOVIĆ (Jagielonija)
– Proveo na terenu svih 90 minuta u iznanađujućem porazu od Viđev Lođa na svom stadionu – 1:3. Jagielonija je ispustila korak za vodećom Vislom.
Nemanja VUKOVIĆ (Panetolikos)
– Nakon sigurne pobjede nad Diagorsom od 3:0 slavio ulazak u elitni rang grčkog fudbala. Igrao svih 90 minuta.
Gojko ŽIŽIĆ (Čukarički)
– Odigrao svih 90 minuta u minimalnom porazu na gostovanju Metalcu – 1:0.
Nenad ĐUROVIĆ (Solnok)
– Igrao čitav meč u porazu pred svojim navijačima od Ferencvaroša – 2:3. Dobio žuti u finišu prvog poluvremena. Ovim porazom Solnok je ispao iz elitnog ranga.
Vlado RAIČKOVIĆ (Gošk Gabela)
- Dao efektan gol iz slobodnog udarca i igrao svih 90 minuta u pobjedi protiv Radnika - 4:1.
VEZNI RED
Simon VUKČEVIĆ (Sporting)
– Dobio priliku u posljednjih devet minuta – porazom od Setubala (0:1), „lavovi“ su svojim navijačima priredili novo razočarenje.
Mirko RAIČEVIĆ (Zakarpati)
– Izašao u 85. minutu – njegova ekipa slavila je minimalan trijumf protiv Enerhetika – 1:0.
Mitar NOVAKOVIĆ (Amkar)
– Nakon njegovog ulaska u 72. minutu Amkar je dao dva gola kojim je stigao do pobjede protiv Spartaka na legendarnom Lužnjikiju – 1:2.
Damir KOJAŠEVIĆ (Sarajevo)
– Izašao u 90. minutu – na Koševu igrao veliki derbi protiv Željezničara, koji je završen bez golova.
Marko ŠĆEPANOVIĆ (Pečuj)
– Igra u sjajnoj formi, ponovo bio igrač utakmice – dao gol za vođstvo, a potom namjestio dva u ubjedljivom trijumfu na gostovanju protiv Budimpešte – 0:4.
Asmir KAJEVIĆ (BSK Borča)
– Odigrao svih 90 minuta u Humskoj – njegov tim doživio je ubjedljiv poraz od Partizana – 4:0.
Dražen MEĐEDOVIĆ (Borac Banja Luka)
– Zaigrao od 73. minuta – Banjalučani su okrenuli meč protiv Olimpika, i pobjedom od 2:1 napravili novi korak ka tituli.
Ivan DELIĆ (Zalaegeršeg)
– Odigrao svih 90 minuta u minimalnoj pobjedi protiv MTK Budimpešte – 1:0. Dobio žuti u 68.
Miljan RADOVIĆ (Persib Bendong)
– Nastupio svih 90 minuta protiv Persijap Jepare – utakmica je završen bez pobjednika – 1:1.
Ermin SERATLIĆ (Jagielonija)
– Odigrao svih 90 minuta u porazu od Viđev Lođa – 1:3.
Vladimir BOLJEVIĆ (Krakovija)
– Dobio priliku u posljednjih devet minuta protiv Polonije Bitum – njegova ekipa slavila je pobjedu od 3:1, kojom je zadržala šansu da izbjegne selidbu u niži rang.
Marko MUGOŠA (Jagodina)
– Jedan od najbolje ocijenjenih u porazu od Hajduka iz Kule – 1:0. Igrao svih 90 minuta.
Uroš DELIĆ (Rad)
– Zaigrao od 53. minuta – „građevinari“ su upisali minimalnu pobjedu protiv Smedereva – 1:0.
Nikola DRINČIĆ (Krasnodar)
–Odigrao svih 90 minuta u Kazanju – četa Slavoljuba Muslina imala je prednost, ali je dozvolila domaćem Rubinu da dođe do preokreta – 2:1. Dobio žuti u 71. minutu..
Dick Laurent is dead!
NAPAD
Mirko VUČINIĆ (Roma)
– Igrao do 54. minuta u velikom derbiju sa Milanom. Meč na Olimpiku završen je bez golova, a taj bod bio je dovoljan „roso-nerima“ da stignu do Skudeta.
Andrija DELIBAŠIĆ (Rajo Valjekano)
– Odigrao svih 90 minuta u porazu od Salamanke – 1:2.
Fatos BEĆIRAJ (Dinamo Zagreb)
– Dan nakon 23. rođendana odlučio utakmicu protiv Inter Zaprešića – Bećo je u 62. minutu postavio konačnih – 1:0.
Radomir ĐALOVIĆ (Amkar)
– Taktički izašao u 89. minutu – njegova ekipa došla je do velike pobjede na gostovanju Spartaku iz Moskve – 1:2.
Dejan DAMJANOVIĆ (Seul)
– Definitivno najubjedljiviji internacionalac prošlog vikenda – u spektakularnom meču sa sedam golova, tri puta savladao golmana ekipe Sangju Sangmu, za pobjedu od 4:3 na gostovanju. Igrao svih 90 minuta, u 85. dobio žuti karton.
Goran VUJOVIĆ (Kečkemet)
– Dao vodeći gol protiv Đera, u meču u kojem su se mreže tresle šest puta, a koji je završen bez pobjednika – 3:3. Igrao svih 90 minuta.
Milan ĐURIŠIĆ (Rijeka)
– Ušao u 53. minutu i promijenio ritam igre Rijeke – učestvovao u akciji kod gola kojim je četa Elvisa Skorije izbjegla poraz od Šibenika – 1:1.
Rajko LEKIĆ (Nju Ingland Revolušn)
– Odigrao svih 90 minuta protiv Kolorado Rapidsa – 0:0.
Ilija SPASOJEVIĆ (Bali Davata)
– Igrač utakmice protiv Cendervasiha – dao prvi gol, a potom upisao dvije asistencije u pobjedi od 3:1. Igrao čitavu utakmicu.
Filip KASALICA (Hajduk Kula)
– Ponio epitet igrača utakmice protiv Jagodine – dao gol kojim je odlučio meč i makar do večeras (Inđija – Spartak) izvukao svoju ekipu iz zone ispadanja. Zamijenjen u 87. minutu.
Danko KOVAČEVIĆ (Čukarički)
– Igrao svih 90 minuta u minimalnom porazu od Metalca – 1:0.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ne znam kako preskočiše da objave ono što je spomenuo Hrabri Sokoli, tj. da je Nebojša Kosović (kapiten naših kadeta - godište 1995) odigrao zadnjih 16 minuta protiv Borca u Čačku.
Last edited by amnesiac; 10-05-11 at 23:43.
Dick Laurent is dead!
beciraj i danas 2 gola u kupu za pobjedu od 5:1
Stone the crow
Ipak izgleda ništa od Jovetića ove sezone, vjerovatno neće odigrati ni jednu utakmicu za Fiorentinu. Znači, ništa od počinjanja protiv Bugara, jedino ostaje da može da uđe sa klupe ako se baš bude moralo. Onda vjerovatno počinju Božović - Pavićević, Savić, Baša, Jovanović- Drinčić, Peković, Zverotić, Bošković ili Novakovič- Vučinić, Đalović ili Bećiraj. Ako bude moralo da se pritisne u 2. mogu da uđu Damjanović, ko ne počne od špiceva i Stevan kao krajnja solucija. Ako se potpuno ne oporavi ne bih volio da igra, pa makar i ne dobili Bugare(daleko bilo). Ipak bi možda rizično bilo da poslije pauze počne sa takvim mečom punim tenzija, pa neka se potpuno oporavi za Vels, u toj utakmici bi mogao da bude ključni igrač, pogotovo ako Mirko opet nabije šorc na glavu za 20 dana![]()
Krizaj Boskovica - njega neces gledat na teren prije decembra. A koliko shvatih, Jovetic bi trebao da zaigra posljednju utakmicu protiv Brese. Mada, od njega i jedno poluvrijeme protiv Bugara ce ,nadamo se, bit dovoljno.
Mene više brine što je Vučinić u lošoj formi trenutno.Mada,igrač njegovog kvaliteta lako bljesne
ma kad vidis mirkovu facu dok se zagrijava sve ti je jasno - nesto izmedju gadjenja i razocarenja. . . makar se meni tako ucinjelo. mislim da nije motivisan bio u Rimu, a da ce protiv bugara i te kako bljesnuti![]()
Stone the crow
Pa Mirka je vazda repka vadila iz lose forme, sto se vise ucrnjaci u Rimu bice bolji u Podgorici![]()
pa ocemo li zvat nedjeljka onda?
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
http://www.footballpress.net/?action=read&idsel=84555
Mozda bi Vlaisavljevic mogao paznju obratit na ovog momka...ne bi isao u klub iz Primere da nema kvalitet
http://cg-fudbal.com/2011/02/05/zabo...dino-rebronja/
prije svega ja bi ga samo zvao zbog zadnje recenice
jos samo 20 dana...![]()
evo kao sto sam obecao prvi dobijate himnu reprezentacije pa da je pjevamo na sjever.
nadam se da ce vam se svidjeti
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks