lijepog li meča![]()
nista od iznedjenja..
lijepog li meča![]()
nothing comes from violence and nothing ever could
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! guuuuuustooo! ali vrhunski!uh!
nole SUPERMEN !!!
nole svaka cast,fenooomenalan mec
ZajebaTo bogami. Novak će teško (hehe) preko 38 mečeva zaredom, ali svaka čast, još jednom.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Šta god da uradi biće dobro
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Prošle godine je ispao u četvrt-finale tako da i ako izgubi sjutra biće u blagom plusu,,,
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
satrijece ga djodja sjutra,nocas je pokazao psihu VELicine zgrade,muda do poda !!!
Ne, ne, ne, mis nije Tom, Jerry je Tom, a mis je Jerry!
bolji je bio marej, al opet novak je kompletniji igrac i to je prevagnulo.. sto mislite ko ce bit favorit sjutra?
Kakav meč...svaki komentar je suvišan...
A vidim sad na B92 da je finale sjutra u 16h?! Kakva glupost. Ne mogu da vjerujem da nije noćni termin. E vala ako i to Novak dobije, neka ga poljubi Rafa u penis onamo na dodjelu peharaposlije ovako iscrpljivog meča, za manje od 17 sati igrat finale i to po suncu protiv Nadala koji je napaljen ka nevini tinejdžer...
a i da novak izgubi sutra, baš me briga, samo kad je mareja dobio! :mrgreen:
nadal je izjavio da je djokas favorit...ali kad vidjeh kako se veceras opucio protiv mareja tesko...nadal je koliko toliko svjeziji od djokovica...isto dobiti 4 puta za redom nadala nije lako...pogotovo na sljaci...i ako navijam za djokovica...mislim da nema sanse sjutra![]()
bojim se da ce i sjutra vece novak djokovic pobijediti teskom mukom, ali ce na kraju biti 2:1 za njega
Who let the dogs out
Kakav mec...odo se ubit' od alkohola. Pozdrav svima![]()
Ovakav meč je morao doći jer kakav je to rekord ako sve ide po planu i dobro je za Novaka da je taj test prošao a sjutra prognoziram 6:3 6:2
ps: svaka čast za one skraćene lopte na kraj a trebali su stavit 18+ u ćošak ekrana![]()
deuscroix
Chapeau Djoks, nema shta!
Deserve's got nothing to do with it.
Ne, ne, ne, mis nije Tom, Jerry je Tom, a mis je Jerry!
sta god da se desi,treba da smo ponosni svi mi koji iskreno navijamo za noleta !
nole opusteno sjutra
Ne moze dobit $utra pa da je 6 puta Novak Djokovic.
da cujemo signorea i njegovu prognozu za sjutra...
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Ja mislim da je Novak najkompletniji igac koi je ikad igrao ovaj sport. Bez obzira na umor, za prvi set ce se imati svjezine. On mora taj set rijesiti u svoju korist, a onda ce imati dva sanse. Dva u kojim ce se osjecati odlicno, a protivnik katastrofalno... Isto, sjutra su stvoreni svi uslovi da bude porazen, tako da ne treba to posmatrati "povratkom" Rafe. Dobije li Novak, to ce biti pobjeda za istoriju tenisa, a toga je i svjestan.
Last edited by Mr_Gospodin_Signore; 15-05-11 at 06:02.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks