Povlacim
Sjutra vece se zaustavlja niz. Zaustavice ga covjek rodjen da prekida velike nizove, popularni Endi Supernizoprekidac. Prognoziram veliku borbu u prvom setu, dje ce Novak uzeti neka 3-4 gema, a onda cistka hrabrog Škota.
Unstoppable Machine!
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Povlacim
Sjutra vece se zaustavlja niz. Zaustavice ga covjek rodjen da prekida velike nizove, popularni Endi Supernizoprekidac. Prognoziram veliku borbu u prvom setu, dje ce Novak uzeti neka 3-4 gema, a onda cistka hrabrog Škota.
Stvarno, sta vise reci...
Blistavo i strasno!
Upravo ti crnogorski Srbi ce ga najvishe pljuvat chim pochne da gubi,99 % njegovih navijacha u CG je tako nastrojeno,nazivace ga Kosovarom,Malisorom ( shto za mene nije uvreda ) debilom,retardom,degenerikom i kako sve ne ...
Chovjek igra tenis karijere,sredio je GLAVU shto je najbitnije i rezultati su tu,naravno uz chinjenicu da ni Rafa a kamoli Federer ne igraju na svom najboljem nivou,jedini koji ga je mogao stvarno namuchit na ovom turniru sutra igra sa Rafom,inache shanse u finalu su mu 48-52
...
Ne, ne, ne, mis nije Tom, Jerry je Tom, a mis je Jerry!
Mr_Gospodin_Signore;2213367]Povlacim
Sjutra vece se zaustavlja niz. Zaustavice ga covjek rodjen da prekida velike nizove, popularni Endi Supernizoprekidac. Prognoziram veliku borbu u prvom setu, dje ce Novak uzeti neka 3-4 gema, a onda cistka hrabrog Škota.[/QUOTE]
Ovo ce biti tvoj 34 promasaj, u nizu !
Last edited by hogar1; 14-05-11 at 03:51.
Novak Djokovic v Andy Murray 1.16 4.50
Kladionice mozda previse podcjenjuju Skota?
Ne treba nikoga potcjenjivati, ali pogledaj im zadnje mečeve... Murray nije baš u životnoj formi, za razliku od Novaka.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Da, do sada Nole ima 5:3, i zadnju su igrali na AO 3:0 ga je dobio...Svejedno mislim da Murray moze odigrati jako dobro, glavni problem je njegova "glava" tj. kakav ce mu biti dan...
Skoro sam citao intervju legendarnog Borisa Bekera. Kad su ga pitali o Skotu i njegovoj jako promjenljivoj igri BB je odgovorio:
Ima dva problema. Prvi je sto nije normalno da covjek vuce mamu na svaki turnir sa sobom a drugi je
sto je vec predugo sa istom djevojkom...
A treci je sto je tek skorije poceo da koristi jos par ekstra udaraca... Dok je bio mladji i sluzile ga noge, to je bilo dovoljno + defanzivni bh viner. Sad mora malo vise. sto vise "pustanja" ruke i sto bolji inside/out fh.
To je intervju od prosle godine, cini mi se. Svaka cast Bekeru kao teniseru, ali praksa pobija njegovu teoriju. Federer je sa Mirkom od OI 2000. i bukvalno sve GS titule, a i ostalo, je osvojio sa njom. Nadal i Djokovic su jos duze od Murraya sa svojim devojkama (od srednje skole valjda).
Federer je drugi tip, njemu odgovara život bez previše komplikacija i uzbuđenja, sa curom koja je kontrol frik.
Ko zna, moguce da se Beker salio sa ovom pricom oko djevojke. Ali ovo za mamu je vjerovatno u pravu. Cini mi se i da je Nole manje opusten kad su tu roditelji..
A Nadal i Djokovic, napisah vec da su oni jos duze sa svojim devojkama.
Tenis je specifican jer je individualan sport i zavisi samo od 1 coveka, onog na terenu. Zato glava mora uvek da mu je na "mestu". Da bi postizao vrhunske rezultate bolje je imati sto manje komplikacija u privatnom zivotu. Uostalom, ni Murray nije poslusao Bekera...
edit: @nenocopy, slazem se za mamu i za Djokoviceve roditelje. Njih dvojica je potpuno drugacije ponasaju kada su im prisutni mama/roditelji.
Last edited by *eyes*; 14-05-11 at 12:58.
Evo sad procitah na b92, jedno interesantno vidjenje vecerasnjeg duela. Sto mislite o ovome:
"Novak se večeras neće truditi da dobije Mareja iz tri razloga. Prvo,želi da izbegne iscrpljujuće mečeve protiv njega i još gore protiv Nadala,pred RG koji kako je i sam naveo mnogo viši prioritet a znamo da ima problema sa alergijom ovih dana.Čisto zdravstveni razlog. Drugi razlog je taktičke prirode.Ne želi da se sretne sa Nadalom u finalu i možda izgubi vraćajući mu samopouzdanje posle tri uzastopna poraza a opet pred RG. I treći razlog je čisto psihološke prirode namerno želeći prekinuti niz pobeda upravo pred RG i upravo od Mareja a ne od Nadala.Time će znatno smanjiti motivaciju ostalih tenisera na RG da ga pobede jer je niz već prekinut. Tenis je kao partija šaha. Žrtvuj piuna da bi matirao kralja. To je i nagovesio u intervjuu ako se čita između redova."
Ima li tu istine:?:
Možda je dovoljno i manje od pune snage.
Ali finale je druga priča.
Nikad Novak nije rekao da je cilj Pariz,cilj je Vimbldon![]()
Cilj je pobjedjivati u svakom mecu u kojem se izadje na teren. To nije cilj fikserima i pseudosportistima.
Drugim rijecima cilj je svakom da pobjedjuje sem Davidenku :mrgreen:
Da, rekao je da mu je najvazniji turnir na ovoj podlozi RG, a Vimbldon je naravno zakon...
"Trudim se da pobedim svaki meč koji igram, međutim, imam svoje više ciljeve i ambicije, a najvažniji turnir ove godine na ovoj podlozi mi je Rolan Garos. Zaista želim da natempiram svoju formu i budem potpuno spreman za Pariz“. "
Evo i Nadalove izjave:
"
Nadal se u finale plasirao pobedivši Rišara Gaskea sa 7:5, 6:1. U drugom polufinalu sastaju se Endi Mari i Novak Đoković.
“Ne želim da ispadnem glup, voleo bih da igram protiv Marija.To je istina. Đoković me je dobio poslednja tri puta i nisam od onih koji razmišlja o osveti.”
“Ne bih voleo stalno da igram protiv Noleta. Ako budem igrao poritv Marija, to znači da ću na suprtonoj strani imati čoveka koji je prvi ove sezone savladao Noleta. Protiv obojice će biti teško. Bude li Đokovic rival spreman sam da se borim i verovatno ću igrati sa mnaje pritiska nego ranije. Nemam više status favorita i tu vrstu pritiska. Uložiću maksimum i boriću se. Sport se na to svodi, ne samo na pobede već na naporan rad da bi uvek napredovali. Ali, ako je neko u datom momentu bolji od vas ostaje mi da radim i pokušam da ga sustignem i budem na tom nivou. Ako to nije na ovom turniru i ove nedelje onda možda na nekom narednom. Zato se mora stalno raditi”, rekao je Nadal."
kad pocinje ovo? cekam marreja za pare.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks