Cini mi se da nemaju vise, to jest, nemaju vec 5 mjeseci.
Cini mi se da nemaju vise, to jest, nemaju vec 5 mjeseci.
http://www.youtube.com/watch?v=FliGuYrDla8&NR
Mr_G_rUzNi aka mrG1
Sta da kupim od ponudjenih guma za velicinu 175 65 R14, Uniroyal(48 eura) ili Michelin(69 eura), na akciju su 3 + 1?
Mudri mudro zbore,
prosjecni mudro citiraju
Michelin Energy nikako, bolji ti je Uniroyal.
TAKUMI
je li to sa montazom i balansiranjem ili bez?
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
ahahaha jedino odje miselin ne valja
cuh da je energy saver smece u odnosu na obicni energy...
ali CUH...
ko zna sto je istina..
ja imam energy to je bruka kako drze te gume
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Ima li neko pouzdanu informaciju (nemojte mi "Mislim da" "Cini mi se" "Vjerovatno" "trebalo bi") sto mi sve treba da zamjenim ovu staru vozacku za novu? Prije godinu sam promjenio sva dokumenta sem vozacku. Sto mi sve treba i koliko para?
pare i na salter to je to, sve sto ti treba od a do sh imas tamo ;p u mup of course , i idi na sajt mupa pa se edukuj da ne lutas imaju sve info lijepo ifio upravapolicije me
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
treba ti zivaca i volje!
podjes tamo kad udjes odma uplatis na salter desno...sa tim papirom i starom vozackom ides na bilo koji od 2 saltera koji rade i ako bi trebalo da ih radi 10..dodjes na red posle sat i po i onda s potvrdom ides na biometriju...to je to
spremi 15e i operi kosu.
niujedne mi gace lastike nema
i nek te provuku kroz topaz tamo ..cisto da se zna ko si :P
mislim da ce ti iskoristit staru...samo nagovijesti da si izvadio novu licnu
Njak Njak Njak
kolko se krecu gume dimenzija 225/50/17...trebace mi brzo dvije...imaju li je kakve polovne da valjaju??? da pregrmim sad ovo ljeto...
225/45R17...std dimenzija i samim tim jeftinija...proshetaj po ovim "prodavnicama" polovnih guma itd, vazda ima neshto "za pregrmljavanje" za 20-30€ po gumi...
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
a naprijed su mi vec 225/50..i nove su...ne ogu sad pozadi stavi 45makar mi se ne stavljaju...a milije mi je da je veci profil
![]()
Ako ti ne smeta zbog izgleda stavljaj slobodno...mada ne znam zashto bi uopshte mjenjao zadnje gume samo...pretpostavljam da nisu bash toliko loshe - ni te polovne shto kupish nece bit dobre zasigurnoSkupi pare i uzmi 4 nove valjana
![]()
ima li iko kakvu info da li je tacno da ce bit pusten prevod auta za dz od 15og......
ma prednje su nove..zadnje su lose...problem je to sto 159 unistava gume po unutrasnje obodu i redom se ljud zale da im gume ne mogu ni 15000km...ista situacija je na ove zadnje...spolja su koliko toliko ok..unutrasnja strana je ponesena skroz...
e sad lako je reci stavi sve 4 nove...al sad sam imao veliki trosak...plus kasko...a u jun ide i obavezna registracija...a mogu mislit kolik oksota ova guma...ne vjerujem da je ispod 150 eur komad...akd je 205/50/17 oko 120-130
ja bih mozda mogao ovim zadnjim da zamijenim strane...pa da unutrasnja strana bude sad spoljasna...ali je problem sto su asimetricne gume...pa imaju oznaku outside...ne znam sad koliko to ima znacaja ako ne bih ispostovao
ja ne ynam ya druge, ali mislim da svako malo neko pita jel istina da ce biti prevod za dz...i da na kraju ne bude nista...to su izgleda prazne price
dadzbine da se auto uveze su 17% pdv i 5% carina samo? normalno, plus rega odjena...
Jede gume s unutrashnje strane ? Jesi siguran da je trap (silenti, gumice) ok i da je reglazha uradjena kako treba ? Chisto sumnjam da je fabrichki podeshen tolikim - nagibom, mada ludi jesu ;P
Ne mozhesh da mjenjash strane gumama na koje je oznacheno koja ide dje![]()
evo da vidisi ja sam se cudio...
http://www.alfaowner.com/Forum/alfa-...formation.html
evo da vidis i moju adnju gumu...pogledaj unutrasnju stranu(lijevo)
![]()
Last edited by E_K_V; 13-05-11 at 07:50.
Ovo ne moze bit fabricki kad je ovoliko na ivicu pojedeno
There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)
Bookmarks