Opa, izgubi Rodja..
onako,prvi set malo se mucio nole,ali zato u drugom dodao gas i prosto ugazio wawrinku 6:4,6:1
sjutra soderling....ufff imam osjecaj da ce biti tesko protiv njega,ali daj boze da grijesim
napred NOLE !!!
http://www.marca.com/2011/05/11/tenis/1305096652.html
By the way, have you seen how Djokovic held his triumph in Madrid? What do you think?
Everyone wants to celebrate their victories and it considers most appropriate. I have won titles such as Madrid or more important and never occurred to me to celebrate that. I do not like the player who lost the final to see me doing that, although he obviously cared less.
nothing comes from violence and nothing ever could
apsolutno da.I have won titles such as Madrid or more important and never occurred to me to celebrate that. I do not like the player who lost the final to see me doing that, although he obviously cared less.
Vidim da barselonomanija i nolemanija i dalje traju. Za razliku od ove generacije prvopomenutog tima, koju ne mogu smislit, Novak mi je prilicno simpatican lik, i na terenu i van, i zbog toga shto je iz nashih krajeva i zbog nekih drugih razloga, ali bih iskreno volio da izgubi koju sada. Bice bolje za njega, jer ce se malo spustiti na zemlju(a i bolje mu je da to bude u Rimu nego da neizbjezni pad forme uslijedi na nekom od GS-ova), a i iskreno bice bolje za mene, jer su Novaka do skoro svi na ovom forumu (cast izuzecima tipa Jakuze) a i shire pljuvali, kritikovali i optuzivali za nedostatak zalaganja, za kukavicluk i tako dalje, a sad je odjednom bog, genije, najveci sin nashih naroda i narodnosti i slicno. Da sad Novak izgubi na RG i Wimbyju u prvom kolu(to se vec iskreno nadam da nece), opet bi se vratili na pljuvanje i kritike. Dajte ljudi, pa kako mozete biti tako neobjektivni?
Last edited by Recordare88; 13-05-11 at 08:22.
Deserve's got nothing to do with it.
Definitivno se nesto desava sa Noletom. Prvi put je rekao "Ne pomaze nista, gotovo je"...
Upravo sam procitao analize nekih sportskih novinara koji kazu da je Noleta stigao pritisak, i vjerovatno jeste.
Svi mediji su objavili kako ima puno laksi raspored u Rimu, nego Nadal a to je zesca glupost.
Ferer se povukao a Beluci ispao, Federer ispao tako da Nadal igra sa Cilicem. Na drugoj strani Nole igra protiv Soderlinga, koji je igrao dva puta finale RG-a i koji je pobjedjivao na sljaci i Federera i Nadala. Pobjednika ceka Mari. Osim toga Nadal je juce izjavio da je bolestan i da ima virus. Onda je izasao i pocistio Lopeza?, ono ako si bolestan lezis kuci i pijes caj...
Osim toga, novine pisu kako se rivali "plase" Djokovica. Mislim da ni to nije tacno, evo sinoc Vavrinka je odigrao sjajno. Moram priznati da se ne sjećam meča u kome je ovaj Švajcarac tako dugo držao nevejrovatno visok nivo igre. Svi zele biti taj koji je prekinuo ovu fantasticnu seriju Djokovica i ulaze u meceve izuzetno motivisani.
Neki kazu da bi mu bilo pametno izgubiti sada, i onda se pripremiti i odmoriti za RG na miru i bez opterecenja ovog niza pobjeda koji traje od sredine novembra...![]()
Ne vidim neku neobjektivnost, iskreno. Ko išta zna o tenisu i nema prizemne interese nije kritikovao i "pljuvao" Đokovića kad mu nije išlo... stvari su uvijek bile vrlo jasne i konkretne: on je igrač vrhunskog kalibra, sa potencijalnom da bude najbolji na svijetu, ali je imao nedostatke: nedovoljnu psihičku stabilnost, fizičku kondiciju i, jedno vrijeme, loš servis. Toga više nema, i rezultati su tu. Nema šta dalje da se diskutuje.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
ziva istina. . . mada sam i sinoc primijetio, mislim pri pobjedi u prvom setu da se obracao nekome iz publike tipa: daj cuti vise jebo te. nisam dete. . . ne znam sto mu bi da polemise s publikom, a nije mu ni prvi put.
Stone the crow
Ne smeta mi Nole, smetaju mi crnogorski Srbi koji ga propagiraju iz politickih razloga. Tako da kad god ***** "Po njemu", to je da bih udario kontru ovim domacim ratarima.Toliko o toj prici da nije dobar teniser. Sto se mene tice, uvijek je bio bolji teniser od Nadala, jedino sto nema kretanje i kondiciju kao Spanac.
To je to.
Instant navijaci nisu pravi navijaci niti ljubitelji tenisa, a takvih ima podosta. Mnogi su poceli da prate tenis zbog Djokovica 2007, a pogotovo posle AO 2008. i nemaju pojma o tenisu niti ih taj sport interesuje. Interesuje ih da Novak pobedjuje i onda je on za njih kralj, car, kunu se u njega, a cim pocne da gubi pljuju ga najstrasnije. I opet ce tako biti cim Novak izgubi. To nisu pravi Djokovicevi fanovi, a jos manje fanovi tenisa. Vidi se i po tome sto sada padaju u euforiju, potcenjuju Nadala, a i ostale tenisere, a tome nema mesta, pogotovo ne u tenisu koji je individualan sport i stvari za cas mogu da se okrenu. Pravi fanovi su sada srecni zbog Novakovih uspeha, normalno je da komentarisu njegove dobre igre (pa ceo svet to trenutno radi), ali su i oprezni, jer znaju sta se ranije desavalo. Pogotovo kada je Rafa u pitanju.
@Zodiak, on sada ima ako ne bolje kretanje od Nadala, onda je u rangu sa njim (pa sami igraci kazu da je kao zid, da sve vraca), a i kondiciju nista losiju, to je i jedan od razloga njegovog trenutnog uspeha. Pa prvi koji je uspeo da nadtrci Rafu u reliju, secas se kako se Nadal zadihao posle jednog u Majamiju, to su svi komentarisali.
Novak je sinoc rekao nesto u stilu da mu je pao mrak na oci i da nista ne pomaze. Medjutim, u drugom setu je delovao sasvim OK. Mozemo samo da nagadjamo o cemu se tacno radi. A vikao je na svoj boks (verovatno roditelje).
Last edited by *eyes*; 13-05-11 at 11:41.
Potpisujem.
Nego, ne vidim razlog zashto bi Djokovica iko pljuvao kao sportistu, dobrog tenisera itd itd.. (ne znam ni sam zashto su ga uopshte pljuvali, nisam chitao prethodne postove niti me interesuje da ih prochitam, takve budalashtine ne zavredjuju paznju uopshte). Taj ko to tako misli neka ne gleda vishe tenis uopshte poshto se vjerovatno ni ne razumije u njega i to dja'oljom !
Izgleda da i Novak ima virus...
Sto se Novaka tice udarci su uvijek bili tu,klasa je uvijek bila tu.Ono sto ga je kocilo su ti zadrastveni problemi i nedovoljna fizicka sprema i uvijek je bolje predati nego ostajati duze na terenu i rizikovati neku ozbiljniju povredu.Ono sto meni smeta je sto su svi za Novaka govorili da stalno predaje kad mu ne ide,a Novak ima samo jednu predaju vise od velikog Nadala koji igra do kraja,koji ne zeli nista da oduzima protivnicima.A vidjeli smo da oduzima,Rafael Nadal je prosle godine u Sinsinatiju izgubio od Baghdatisa i tada izjavio da je igrao lose,sad posle poraza od Novaka on izjavljuje da ga brine sopstvena igra,ne toliko Djokovic.Tako nesto nikad od Novaka necete cuti!
Najbolji potez koji je napravio je dovodjenje Gebharda Fila Grisa,covjek koji je radio sa zivotinjom od Mustera je nesto slicno napravio i od Novaka,Novak nije nabildovan,nema masu,ali je zato fantasticno pripremljen i ima najbolje noge na turu.
Pokusaj da se promijeni servis nije uspio i tu je izgubio nekih pola godine.To je ruku na srce bio dobar pokusaj,Martin je imao ideju da on pri svakom servisu isto podbacuje lopticu,a da reketom,odnosno zglobom odlucuje oce li to biti ravan,kik,slajs servis.Tako radi i Federer i ja mislim da je to jedan od najboljih servisa ikad sto se tice i prvog i drugog.Najtezi za citanje svakako.Novaku da je to poslo za reketom on bi mnogo manje opterecivao ledja(a znamo da je upravo zbog ledja na pocetku karijere morao da mijenja tehniku jer nisu mogla da izdrze snagu kojom je servirao,njegovi servisi su isli preko 225 da se zna) i imao bi vise energije tokom relija.Nije proslo ali postoji jedna odlicna stvar sa onim mucenjem sa servisom prosle godine.Novak je postao mnogo bolji riterner,morao je mnogo da radi tokom svakog poena pa je postao i bolji igrac sa osnovne linije,kad je vratio servis sve ovo mu je ostalo i vidimo kakav je sad igrac.Uvijek je taj mogao da parira Nadalu udarcima,inteligencijom,cak i da ga nadigra,ali nije moglo tijelo da izdrzi,e sad moze,sad Nadal tesko dolazi do vazduha posle njihovh poena,to je kljuc!
dobar !
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Veceras se zaustavlja niz. Zaustavice ga covjek rodjen da prekida velike nizove, popularni Sod Nizoprekidac. Prognoziram veliku borbu u prvom setu, dje ce Novak uzeti neka 3-4 gema, a onda cistka gromadnog Svedjanina.
i niz se nastavljaljepota...
nothing comes from violence and nothing ever could
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks