meni sa Dealextreme-a nikada nije stigao jedan daljinski
probaću www.tinydeal.com samo da mi stigne nova kartica
Last edited by Rakun; 11-05-11 at 07:05.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Koliko dana je potrebno da pare legnu na racun, kad se napravi refund?
@Rakun, ja sam pisao prije nedje dva mjeseca, kako su mi u paketu stigla 4 itema a nidje daljinskog, i onda su mi na customer care odgovorili da su vidjeli da je njihova greska i da je novi na putu, i posle dva mjeseca tj. tacno juce mi je stigaoA prije toga su stizale mnoge stvari porucene posle daljinskog
ok, hvala...
Ovaj, ja sam malo glup pa moram da pitam... Jedan tip iz SAD-a mi je greškom poslao dva HDD-a umesto jednog i sada treba da mu vratim ovaj jedan, naravno o njegovom trošku. Pošto sam bio u pošti i slanje bi ispalo oko 30 evra ovaj mi reče da mu je skupo i da vidim da mu pošaljem sa "USPS priority mail international flat rate envelope or first class mail international" jer će to da ispadne do 15 dolara (tako mi napisa u mailu). Ovoga, pretpostavljam, nema kod nas, tj. ovo USPS čudo je za slanje iz Amerike prema drugim zemljama?
*shrugs*
Ja rekoh da nisam počeo da bulaznim pa ajd da pitam.![]()
*shrugs*
REci mu da ga volis..
E da, i daj mu pozitivu jednu.. Haha... NAruci jos nesto od njega.. :P
Prodajem 3 macke.. Dvije slicne, i jednu istu :P
Koliko prodajes taj drugi, s' obzirom da si ga gratis dobio![]()
Njak Njak Njak
Ne prihvataju ckb visu elektron ni Beatport ni Juno...
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Ljudi, placa li se neki PDV uz carinu? Konkretno me interesuje kolko bi mi drzava naplatila za video kameru koja kosta 465 € + 60 € transport = 525 € ? ? ?
Ima li neko predstavu?
115.5 eura
rm -rf /
ispod 200 se ne carini cini mi se , preko ti ide zavisno od vrste robe carina i pdv . Ako imas ikog u kakvu spediciju ili nazovi bilo konju da ako ti kazu
Inspektor Besevic opet sije mudrost medju narodom
@N_L: 115.5 € kazes... Uh
@Incognito: pokusacu da kontaktiram prodavca, mada cisto sumnjam da ce smanjit fakturu. Ozbiljna prdavnica.. http://www.bhphotovideo.com/
@Marijan Starcevic: nije mi pala na pamet to za spediciju. Hvala ti. I meni se cini da se ispod 150 € ne carini. Tak osam barem cuo nedje...
Uglavnom, od carine sam trazio konkretan odgovor i evo sta su mi pisali:
"Poštovani,
Uredbu o usklađivanju nomenklature carinske tarife za 2011 godinu sa carinskim stopama možete naći na sajtu Uprave carina . http://upravacarina.me/ ili http://taric.carina.co.me/TariCG/
U Budvi postoji carinska ispostava i za informacije u vezi uvoza kamera možete se obratiti na dežurni telefon 06727 933"
Mozda ce nekome koristiti... Ja nisam mogao da provalim tabelu sa tarifamaPokusacu sjutra na ovaj broj nekog da dobijem. Potrazicu i neke spedicije...
Hvala vam na brzim odgovorima
Edit:
Jos malo sam trazio po onim tabelama za tarife i to... Je li moguce da je carina 3% za kameru? Po nekoj mojoj racunici bih sa PDV-om platio nekih 105 €.
E sad me interesuje jeste li imali iskustva sa odbijanjem poreza za export. VAT excluded i te fore... Plati se pun iznos fakture i onda im ja posaljem potvrdu sa carine da je to izaslo iz USA i oni mi refundiraju iznos PDV-a?
Bilo ko?
Last edited by sasho.bu2; 13-05-11 at 16:13.
Ako ko moze da mi pomogne plizzzzz
Izvadila sam visa card NLB, uspjela sam da se registrujem na paypal ali
kada idem na : Status: Unverified Get verified
javlja mi : That card number is already registered with PayPal. Please enter a different number.
moj PayPal balance: [SIZE=3]€0.00 eur i ako sam uplatila zadnjih 70e[/SIZE]
[SIZE=3][/SIZE]
[SIZE=3]sa ovom karticom ne mogu ni da se konektujem na ebay javlja mi :[/SIZE]
Unable to process Credit Card Information
Ima li mi pomoci![]()
![]()
![]()
![]()
[SIZE=3][/SIZE]
There are currently 5 users browsing this thread. (1 members and 4 guests)
Bookmarks