ima li ko da igra gran turismo 5, nesto ga bi pita (sto vele u berane).
postoji li u GT5 staza >Costa di Amalfi< ? znam da je bila u GT4
danke
Mass Effect 3 najavljen za prva tri mjeseca 2012.
Sheparda izdaje Cerberus, a Liara i Ashley/Kraiden se vracu kao teammate. Ne mogu docekat![]()
ima li ko da igra gran turismo 5, nesto ga bi pita (sto vele u berane).
postoji li u GT5 staza >Costa di Amalfi< ? znam da je bila u GT4
danke
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
rusi ludaci izbacili verziju witcher 2jke : assasin of kings...cracka nema za sad kao ni official igre![]()
"There is a difference between constructive criticism and acting like u have a di*k up your ass"
cekam ja 17tog maja verziju sa GOG-a,bice DRM free
Pošto nema topic o NFS Shift 2 samo par informacija da podijelim
Imate da skinete Shift 2 Camera Control (TOCA) i može da se fino sredi pogled na stazu za razliku od standardnog a najbolja upravljivost je definitivno kad uzmete Mercedes 190E isto kao što je to bilo na GT4 a inače je dobra simulacija (za razliku od očaja zvanog Hot Pursuit) i uz BlackBean definitvno rade nabolje vožnje za PC dok je codemasters isto dobar ali radi igre za volan...
ps: šteta što Evolution Studios ne radi za PC...
deuscroix
Ovako :
Ko god nije instalirao Fallout : New Vegas a obozava RPG je budala...bez uvrede
Od oka,rekao bih da igra ima minimum 250 igrivih sati ako bi ste htjeli da radite sve side questove.Sve frakcije u igri(ima ih oko 15tak) imaju svoj udio u tome kako ce igra da se zavrshi.Smatram da ne postoji igra koja je toliko nelinearna kao FO : NV i koja ima mogucnosti da vam se zavrti u glavu.
OGROMNA preporuka...chak i ako samo krenete da igrate main story line imacete poprilichno vremena da odigrate da bi je zavrshili....
ne znam je li ovo "dodatak" na fallout 3 ali recimo da je bar 2 put bolja od 3jke u svakom pogledu...o duzini igranja necu ni da pricam
"There is a difference between constructive criticism and acting like u have a di*k up your ass"
Sa liarom si igrao u prvi dio, i na lair of the Shadow Broker dlc na mass effect 2, a za Ashley/Kraiden (spoiler) mora is se odlucit na virmire koga da spasis
Jos samo Wrex da se vrati kao teammate i bice ludilo.
nabavi mi bolji pc i ja cu odma igrat.
ne bih rekao da je prezahtjevna...nemoj me pogreshno shvatit.daleko je ona od savrshenstva,bagovita je,znala je da mi pukne par puta i sl... ali chinjenica da mozesh da igrash bash onako kako ti je ku*cu cef,da birash kako cesh sa kime da se ophodish,da upanesh u neki napusteni kompleks i provaljujesh shta se sve deshavalo u njemu hakujuci kompjutere,da shetash dje ti je volja i da radish sve onako kako ti mislish da je ok...Spojler ----- jedna od najjacih stvari mi je bila opcija da dignem kompletan brotherhood of steel bunker sa sve njima unutra u vazduh... shto sam i uradio![]()
Last edited by DeViLiSh|Je$$uS; 09-05-11 at 22:18.
The Witcher 2 - GOTY 100% :P
AKo ne bude bagovana do bola, a i new vegas je bio pa eto prezivlje nekako, mada manje slave no 3ka
Last edited by N_L; 09-05-11 at 22:38.
rm -rf /
Diablo 3 beta najavljena Q3 izmedju 1 jula i 30 septembra.
p.s. jel igra neko od vas warhammere 40k ? novi dawn of war 2 retribution ? zlo ima sve sto je hvalilo jedinici, jedinicu sam igrao nekih 15 sati do kraja, il ne znam ni sam ima maaaaaaaaaaaaaasa, kinematike price komunikacije ludara je, u novom dodatku se igra zasebna kampanja sa svim klasama sweeeeeeeeeeeet
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
e pa i to da se doceka sa srecom....na ljeto dolazi open beta diablo 3jke....JEBENO!!!!!!!!
ajde vise ka halejeva kometa se ceka, da dodje jednom u 75 godina, amin !!!!! cant wait ;p
a warhammer, niko ne odgovori, nije valjda da ga niko ne igra niti je ?
batman arkham city 18 Oktobar
diablo 3 kao sto je zero04 naveo
Metal Gear Solid: Rising (jos se ne zna kad izlazi)
e to su neki naslovi koje ja cekam![]()
A Star Wars the Old Republic? Valjda izlazi u toku ljeta
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
ljudi,znam da sam promasio temu,ali da ne otvaram novu:
treba mi ona igrica lines,sa onim kuglicama u boji,pa ih slazes,i tako toali ne nova verzija no stara.bilo je to i za win98,i xp,ali je nidje ne mogu nac.plizzzz!!!
![]()
1993-2020
ona dje su mira i slobo, nostalgija loma ?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks