Evo sam nekoliko onih za pamćenje postovao a kojih sam se sjetio u 10-15 minuta,..onako u nizu...
Odmah da kažem da preskačem Full Metal Jacket (jedan od najboljih antiratnih fimova) i čuvenu scenu s narednikom u vojničkoj spavaoni, jer mi se čini da ju je već neko postovao. A to je inače film koji obiluje scenama za pamćenje.
"Pulp Fiction" je takođe krcat scenama koje se ne zaboravljaju. Možda neću biti originalan, ali ova scena sa citiranjem pasusa iz Biblije mi se duboko urezala u sjećanje.
Film "A few good men", iako ima osrednju priču, karakteriše ga vrhunska gluma nekoliko velikih glumaca počev od Jack Nicholsona. Ne, neću postaviti scenu sa njegovim govorom u sudnici (iako je moćna) već jednu drugu podjednako dobru.
Kad već pominjemo "A few good men", tu je i nezaboravna scena egzircira predsjedničke garde koji ide u uvodu filma. Vrhunski nema što...
Nezaboravna scena u inače generalno dobrom filmu, punom vrhunskih glumaca.
Jedan od meni jako dragih filmova sa S.L.Jacksonom i R.Carlyleom, ali u nedostatku bojih jedna takođe dobra scena.
I evo za kraj nešto da se nasmijemo...Zapravo set neobično dobrih scena jednog velikog glumca u inače generalno jadnom filmu.

Reply With Quote
PopCorn 

Bookmarks