View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Page 384 of 942 FirstFirst ... 284334374380381382383384385386387388394434484884 ... LastLast
Results 9,576 to 9,600 of 23527

Thread: CG Vaterpolo

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

kad god da je poslato isto su poslali i trazili od saveza da ih zastiti. mislim da to nesto govori isto.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by PERPER View Post
    Evo dio dokumenta sa potpisima i datumom ))) Ne mogu vjerovat sabrija na kakav si qr*c spao.
    Pismo smo dobili u ponedjeljak, 9.maja. To je jedina istina, kazao je portparol VPSCG Vulić.
    Igrači kažu da je 8. april datum kada su počeli da sastavljaju pismo, a ono je, kako kažu, završeno tek prije nekoliko dana i proslijeđeno u Savez
    mislim da ne vrijedjam nikog ali da nemas komentar na ovo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    Pismo smo dobili u ponedjeljak, 9.maja. To je jedina istina, kazao je portparol VPSCG Vulić.
    Igrači kažu da je 8. april datum kada su počeli da sastavljaju pismo, a ono je, kako kažu, završeno tek prije nekoliko dana i proslijeđeno u Savez
    mislim da ne vrijedjam nikog ali da nemas komentar na ovo
    A ja sam sad pričao sa 3 igrača, potpisnika, oni nemaju pojma o tome, znaju da je pismo poslato tada i to na 3 adrese.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

I još jedno pitanje, kako je Pavlović potpisao ovo prije 3 dana, kad je već 10-15 u Split

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

A ja sam sad pričao sa 3 igrača, potpisnika, oni nemaju pojma o tome, znaju da je pismo poslato tada i to na 3 adrese.
    neko tu laze, a to ce najbolje biti rijeseno ako igraci sami kazu o tome nesto javno. zar ne

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

neko tu laze, a to ce najbolje biti rijeseno ako igraci sami kazu o tome nesto javno. zar ne
    Mislim da bi tako trebalo da bude, al se ne nadam previše. Njima je više pun pip svega, al bi svakako morali odreagovat na ovo.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

I još jedno pitanje, kako je Pavlović potpisao ovo prije 3 dana, kad je već 10-15 u Split
    pa poslali prije neki dan a ko zna kad potpisan i do kada kucan, mada je glupo stavljati datum kad je pripreman . tj neozbiljno, tako se ne salje zvanican dokumenat. a sa duge strane sto je savez tek sada sa ovim pismomizasao u javnost. a citam neke komentare dje neki iz kotora( ne znam jesu li bestije) pljuju po igracima, kao izdali su ih.
    pa ljudi oni ne primaju platu mjesecima, godinama, od cega ce zivjeti??? nece im bestije dati pare, niti se mogu izboriti za iste.
    a oces mi reci kako je ovo pismo sada protiv bestija. ili sam ja malo spor u razmisljanju ali ne mogu da pohvatam sve

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

pa poslali prije neki dan a ko zna kad potpisan i do kada kucan, mada je glupo stavljati datum kad je pripreman . tj neozbiljno, tako se ne salje zvanican dokumenat. a sa duge strane sto je savez tek sada sa ovim pismomizasao u javnost. a citam neke komentare dje neki iz kotora( ne znam jesu li bestije) pljuju po igracima, kao izdali su ih.
    pa ljudi oni ne primaju platu mjesecima, godinama, od cega ce zivjeti??? nece im bestije dati pare, niti se mogu izboriti za iste.
    a oces mi reci kako je ovo pismo sada protiv bestija. ili sam ja malo spor u razmisljanju ali ne mogu da pohvatam sve
    Pismo je u jednu ruku i kontra Beštija, obzirom da se mi jedini protivimo tim jadovima iz saveza, a oni im se obraćaju za pomoć, a znaju da im neće pomoć kao što nisu ni do sad. Sad sam zvao igrača koji mi je rekao da je pismo poslato u ponedjeljak bez znanja 8 potpisnika. Bilo je dogovoreno da se ne šalje dok se ne sastanu s mandićem. Naslućujete ko je poslao.
    Mislim da je ovo autogolčina, al ako oni misle da je tako najbolje, neka im je sa srećom.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Interesantno da Partizan svake godine ima sve manje igraca iz svoje skole u 1. timu (trenutno 4 od 13 najboljih iz sastava koji je igrao EL).

Sto se Jadranske lige tice - nista od Partizana!
    http://www.dubrovacki.hr/clanak/2875...a-od-partizana
    Iako mi ostaje nejasno sto ce bit' sa Cattarom...
    periš je drugi put zaredom određen kao hr sudac na SP-u. inače kako sad stvari stoje dogodine će se opet igrat jednokružna jadranska liga, ali onda neće bit play offa nego će najbolje ekipe (nije pisalo koliko najboljih, pretpostavljam 6 ili 8 ) odigrat i uzvratne utakmice prije nego se dobije 4 ekipe za final4. to mi je bolja solucija
    vaterpolski portal - www.dance.hr

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

igrom slucaja imam potpise dva igraca kod sebe pa cu bas da uporedim, ali mi nisu sada pri ruci pa cu sutra da se javim...
    perper i ovo sto kazes za borisa...kako je moguce da je pismo bilo u obradi tj da se sastavljalo a da je on unaprijed potpisao kao i svi ostali i da su mjesta s potpisima tik ispod texta...
    po meni su dvije varijante realne da je pismo sastavljeno i [potpisano unazad 20trak dana pa tek neki dan poslato ili da je u pitanju neka mutljavina tipa copy/paste...
    nego sve ce brzo izac na vidjelo...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pismo je u jednu ruku i kontra Beštija, obzirom da se mi jedini protivimo tim jadovima iz saveza, a oni im se obraćaju za pomoć, a znaju da im neće pomoć kao što nisu ni do sad. Sad sam zvao igrača koji mi je rekao da je pismo poslato u ponedjeljak bez znanja 8 potpisnika. Bilo je dogovoreno da se ne šalje dok se ne sastanu s mandićem. Naslućujete ko je poslao.
    Mislim da je ovo autogolčina, al ako oni misle da je tako najbolje, neka im je sa srećom.
    a vi mu pjevate na tekmu protiv jadrana iako strajkuje

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Kalimero View Post
    a vi mu pjevate na tekmu protiv jadrana iako strajkuje
    Ja nisam ove godine.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

iz ovoga dugujes izvinjenje onon novinaru sto li je, sto si ga pljuvao prije))
    a realno je ovo kontra i to velika i po tome ispada da vas niko ne podrzavau toj borbi ili sto li je. realno sem vas samih nemate podrsku i sad su vas ukopali do kraja. a moje misljenje ako su ga svi potpisali znaci da su svi za to . pa kad god ga potpisali, danas juce ili prije mjesec dana. nema tu potpisi i cekaj dogovor, ili se drzi do kraja ( azavedo) ili se buni i ne pricaj ovamo vama jedno a savezu drugo. a sa druge strane ih podrzavam totalno, ljudi oni ne primaju plate mjesecima. stavite se u njihovu kozu, sto bi vi radili. sta on ima od toga da kaze , savez ne valja, pa njemu duguje primorac pare a savez mu je jedina institucija koja mu moze pomoci kao i len. ja ne vidim trecu stranu da ce mu pomoci ako primorac ne ispostuje ugovor. VI (mi) ne mozemo to sigurno, tj ja ne mogu nemam para ni za sebe ne za njih
    Last edited by lepetanac; 11-05-11 at 23:28.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pljuvao nisam nikoga, s njim ću uz kafu da popričam o nekim stvarima koje je lično za mene pričao, kao i za Beštije, naravno sve ljudski i kulturno. Opet ti ponavljam da mi je igrač rekao da su htjeli ovo poslat 8.4. ali su valjda sačekali jer su dobili prijedlog od mandića oko izmirenja obaveza. Sad su ovo na svoju ruku poslala 3 igrača, ne konsultujući ostalih 8. Ako se niko od ovih 8 ne oglasi, normalno je da je to i njihov stav. mislim da je pogrešno to što rade, jer im savez sigurno neće pomoć, a još su se više zamjerili jedinome ko im to može riješit. No, to je njihov izbor.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

I još nešto, šaban se pomalo i sprda sa igračima, izjavio je za Vijesti da su sastavljali pismo od 8.4. do ponedeljka.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

iskreno meni je najzalije te ljude, realno su zasluzili svaki eur ili peur
    a iskreno muka me od ovakvog vaterpola i svega ovoga. mozda si primjetio da odavno ovdje vise ne kometarisem a zivim na pjenu od mora, i onda znaj koliko ga volim i gledam. iskreno ovaj zavez je smjesan , odluke oko kupa kriminalne. ali ni vi niste u pravu oko mnogih stvari. po meni vasa najveca greska sto niste igrace mnogo ranije podrzali i bili protiv uprave primorca. ovo se ne desava , mjesec dva , tri vec traje od prosle sezone. po meni jos jedna greska ali mozda manja ocekujete da savez pomogne primorcu. evo jedna institucija u fudbalu kao sto je fk sutjeska skoro ispada iz lige , nemaju para i sl. nidje nisam cuo da su prozvali deja ili kranjcara da je on kriv. malo ste previse los status primorca prenjeli na saves i porobica, a manje na glavne krivce upravu istog. p.s. ne amnestiram savez odnjihovih gresaka , imate vi i opstinu koja je dobro stojeca isto. prije bi ona trbala da staneiza primorca nego savez.
    ako ima gresaka ne zamjerite,tastatura mi je u qrcu

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

I još nešto, šaban se pomalo i sprda sa igračima, izjavio je za Vijesti da su sastavljali pismo od 8.4. do ponedeljka.
    to je kreten

Thanks Thanks Given 
    10
    Thanks Thanks Received 
    275
    Thanked in
    108 Posts

Jesam li ja lud,ili ti,ili svi odje? Koliko puta treba ponovit da prozivanje saveza nema ama bas nikakve veze sa situacijom u primorcu i nedostatku para, nego jednostavno jer je cjeli savez nesposoban i korumpiran

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by Wolverine View Post
    Jesam li ja lud,ili ti,ili svi odje? Koliko puta treba ponovit da prozivanje saveza nema ama bas nikakve veze sa situacijom u primorcu i nedostatku para, nego jednostavno jer je cjeli savez nesposoban i korumpiran
    vidi ja ti pricam kaoneko ko je najneutralniji ovdje jer ne navijam za ni jedan cg klub u vaterpolu tj u opsteno u vaterpolu sem za repku crne gore. i ako meni kao takvom navijacu na to lici, zapitajte se malo. a mislim da nisam jedini koji je stekao takav utisak

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

@lepetanac,

Je li moguce da ti treba sve nekoliko puta govorit?
    Kazes da smo trebali podrzat igrace ranije? A ja ti ponavljam sto sam ti vec 2x rekao - Bestije su izasle na ulicu i protestvovale akcijom ''Stranac u svom gradu'' zbog istih tih igraca i neizmirenih obaveza prema njima! Prije gotovo 6 mjeseci!!!
    Dakle, uvjek, apsolutno UVJEK su imali podrsku Bestija! Na bazenu i izvan njega!

Ovo sto Sabrija sad podvaljuje kako je pismo poslato u ponedjeljak je cisto vadjenje, dao je autogol pokusavajuci da nam ga zavuce na vrhunski nacin (sto mu priznajem ), jednostavno - PROVALJEN JE!

Dakle, da pojasnim: u odnosu na taj 8. april danas su stvari potpuno drugacije! Vecina se dogovorila sa Mandicem oko isplate, manjina (koja vise nije u klubu) nije. Vecina trenira i igra utakmica, manjina ne.
    Jer ne samo 8. aprila, vec i kasnije, 16. aprila, na prvom mecu prvenstva CG za Primorac u Bd nije igralo 15 igraca (a 11 je potpisnika).
    Stvari su danas drugacije i ovo pismo nema veze sa vezom!

Velika sramota Sabrije Vulica! A to je PR Saveza gospodo!

I ne cuh objasnjenje zasto je jedna strana u PDF formatu a druga u Wordu? Sto, zagubila se prva strana? Igraci kazu da su pismo slali na najvece drzavne adrese? Dje je to u pismu?
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

vidi ja ti pricam kaoneko ko je najneutralniji ovdje jer ne navijam za ni jedan cg klub u vaterpolu tj u opsteno u vaterpolu sem za repku crne gore. i ako meni kao takvom navijacu na to lici, zapitajte se malo. a mislim da nisam jedini koji je stekao takav utisak
    Najveća kritika je bila utakmica repke u Kotoru protiv Rumunije, gledao si i stao na stranu P€ i družine. Na toj utakmici su bili neki transparenti, pa mi sad ako možeš ili hoćeš, reci što je pisalo na tim transparentima ? I da li si na osnovu tog meča utvrdio da mi prebacujemo savezu zbog situacije u klubu i ako nisi, na osnovu čega si ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    5 Posts

Znaci ovo je bio pokusaj tri igraca da diskredituju Beshtije i sa njima zajedno je radio pr Saveza Sabrija Vulic.

Dobro.. ako vi tako kazete da je da vam se vjeruje, ali ja cu samo malu dozu sumnje izraziti, i to iz jednog razloga: Vi morate uvijek biti u pravu.

No nastranu to sto se desava u kotoru, ajmo o konkretnim stvarima. Koga treba maci u savezu?

koliko sam shvatio treba da idu: Porobic, Adzici, Rajevic, ovi sto su clanovi suda, ko jos? Koga dovesti u savez kao nove snage?
    Please alowe me to introduce myself.......

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Hahahahah, htio sam ti dat jednu reputaciju, al mi je za sad onemogućeno, pa me po$eti za koji dan.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    5 Posts

hahahhaaha
    Please alowe me to introduce myself.......

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Najveća kritika je bila utakmica repke u Kotoru protiv Rumunije, gledao si i stao na stranu P€ i družine. Na toj utakmici su bili neki transparenti, pa mi sad ako možeš ili hoćeš, reci što je pisalo na tim transparentima ? I da li si na osnovu tog meča utvrdio da mi prebacujemo savezu zbog situacije u klubu i ako nisi, na osnovu čega si ?
    Rekao sam i tada a govorim i sada, tu je kritika bila u duzini trajanja protesta, svi vi imate pravo da protiv saveza iznesete misljenja ali ne da citava utakmica bude u tom tonu. rekli ste mi ovdje, vidjeces i novljani ce nas podrzati, kad se protiv rusa bude igralo ja ne vidjeh to. a nisam utvrdio nit irekao da sam u pravu nego sam rekao da se STICE takav utisak,. a mozda je razlog jer je sve to pocelo protiv pera kad se primorac poceo da se drma. opet naglasavam ne kazem da je tako nego da se utisak takav stice u cjelokupnoj javnosti. mislim da nisam jedini koji je stekao taj utisak. a iskreno ja nemam nista protiv pera a mislim da bas nisu svi protiv bestija. cak mislim da se u savezu ne sjekiraju mnogo oko vas

Page 384 of 942 FirstFirst ... 284334374380381382383384385386387388394434484884 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)