za sjutra:
Nice - Arles 1
Rennes - Caen 2
Anderlecht - Gent 1
Lokern - St. Liege 1
Partizan - Vojvodina 2
ja ne igram to, al si rekoa da se 30 minut broji kao da si pao, a 29 i 01 je vec tridesetiti pa sam zato rekao. a black salim se ja a u pravu si da je 29 i 59 - 30. ne igram to nego sam otisao logikom sto je on rekao da je pao ako je 30 minut. a neka si mu ti pokazivao youtube, tako sam i ja jednom sa njima se svadjao oko nekog dobitka. utakmica pocela u 3 a u kvote pise u 4 ja igrao u 3i 40 i vec pao prije nego sam je odigrao H1 poluvrijeme kosarka. i ostale pogodio a oni nece da mi obracunaju utakmicu kao kvota 1 , a da sam je pogodio obracunali bi naravno. al sam istrajao pa su priznali na kraju
evo uplodovah ja na jutube za svaki slucaj
Harts - Seltik, 1X nestvarnih 2.40 (bar na ovim web kvotama meridijana)
Pretpostavljam da će domaći igrat za svoju protestantsku braću u plavom, a Seltik je svakako pod pritiskom i mora da pobijedi kako bi došli na samo bod manje od Rendžersa pred posljednje kolo, u kojem Rendžersi gostuju Kilmarnoku.
2:0 je Harts slavio ove sezone na svom terenu (izgubio 3:0 i 4:0 na Seltik Parku).
znaci GG moze ovaj put lagano![]()
sjutra u 13:30 singapurci
tanjong - sinagpour armed forces pp2+
Who let the dogs out
mislim da bi Bešiktaš sjutra morao da osvoji kup, to im je jedini način da se domognu Evrope ove sezone.
jednostavno, taj tim je ovog ljeta bio preveliki projekat, mada su od ovog tima izgubili oba meča u prvenstvu. -_-
Inter-Roma x ?
niujedne mi gace lastike nema
Ja sam igrao 1X (kvota 1.20)![]()
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Wisla Krakow 1
Osasuna 1
Miami 1
Oklahoma 1
zatvorices kladionicu..![]()
ajmo jedan tiket za danas) evo od juce
Treba igrat ovaj Norveski kup na golove, prosli put su ekipe davale i po 10 pa cak i vise golova. Ne znam samo jesu li ovo revansi sad...
u meridijan se maltene nijedna nemoze odigrat na golove
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
1.
Osasuna-Sevilja 1 @2.00
Valjadolid-Kordoba 1 @1.50
2.
Cirih-Bazel 2 @2.40
Inter-Roma 1 @1.80
Anderleht - Gent 4+
Ponferadina - Barcelona B 4+ (a mozda dodje i kec, kvota je oko 4)
Keflavik - Hafnarfjordur 2
Who let the dogs out
Lokeren-Standard 2
http://www.flashscore.com/detail/soc...et=-7200&tab=1
o cemu se radi ovdje..??jeli moguce da je ovolika kvota na besiktas.?
a tek odje http://www.rezultati.com/detail/socc...et=-7200&tab=1 oprase lion ka nsita![]()
ovaj sudija se šali... da vam je znat za šta dobi igrač Hartsa crveni karton.
oh, well.
drago mi je zbog Seltika, ali ništa od para vjerovatno.![]()
Ufatim 5 tenisa i ova sto radi u kladionicu mi umjesto federera stavila osasunu i sad cekam nju za pare. A uopste nisam siguran da ce dobit. Da li da se pokrivam
Inace cekam je za 250e.![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks