Instalirana je nova Extra TV aplikacija – Facebook (Menu > Extra > Facebook), restartujte STB, pa javite utiske.
Ovo zvanicno krece od śutra, ali vi imate tu privilegiju... wow![]()
Mogu li da lajkujem od cure status ?
Bako, jebeš li što?
Mozes, like, pictures, wall post... a mozes i da komentarises (triple tap na daljinskom, kao kada kucas SMS).
Prije svega napravi ID i linkuj ga sa facebook nalogom na www.extratv.me/fb
Ne bih da hejtujem, ali mi je fb preko TV-a malo neprakticanJedinu primjenu vidim u listanju foto albuma
Vise mogucnosti daje android aplikacija na tel
Nadam se da ce uskoro biti youtube aplikacija, a neka vrsta browsera bi bila savrsena![]()
Browsera biti nece, a youtube tesko, jer je google ukinuo API pristup... bar je tako ranije bilo.
sta je API pristup sale???
ako moze da se napise aplikacija za raznorazne sat. risivere ili media plejere, pa you tube na istima radi savrseno....onda vala i vas stb moze to odradit
da nije mozda skype u planu Sale , ili staje se na fb-u :-) ?
Kako su ukinuli ? zar nije ranije bilo sa njihove strane uradjen interfejs namjenjen za 16:9 ekrane i pojednostavljen,znam da sam mu pristupao preko neta ?
ja mislim da je to ovo http://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%90%...B5%D1%98%D1%81
Bako, jebeš li što?
fb preko extratv zaista dostignuce , pogotovo ako uzmemo u obzir da svaki iole bolji tv ima i fb i jos sijaset aplilacija tipa youtube m vrijeme , picasa album i jos mnogo toga , zar je moguce da ne mozete smisli nesto originalnije a samim tim i korisnije
Dobro, ako imate nesto bolje kliknite ovdje i predlozite www.inovatorium.me
Jos jedna glupa aplikacija.
Mogu li da gledam filmove sa hbo(pretplacen sam na njega) dzabe ? ono kao u videoteku ?
1908.
Shto se facebook-a tiche verzija za extra tv je "osakacena" samim time shto ne mozesh da gledash linkove koji su postavljani.
Pregledanje albuma sa slikama nema onaj shmek kao na fejsu,nedostaju lajkovi,komentari su djelimichni sa drugachijim fontovima...
Sumnjam da ce biti mnogo upotrebljiva ova vam zanimacija kad niste u mogucnosti da date full opcije.
Toliko za sada.
Peace,Love,Unity & Respect
for one another !
A kako da nadjem te sa Hbo,gdje je ta opcija ?
1908.
Ne jos.
http://www.telekom.me/Press.aspx?akcija=488&id=2673
Besplatan pristup Facebook-u za Extra TV korisnike
10.05.2011.
Korisnici Extra TV-a od danas mogu da preko svojih tv aparata pristupaju najpopularnijoj socijalnoj mreži Facebook, bez dodatnog plaćanja. Time Extra TV servis T-Com-a još jednom pokazuje svestranost i funkcionalnu superiornost u odnosu na druge televizije.
Svi oni koji žele da komuniciraju s prijateljima preko “fejsa” potrebno je samo da posjete stranu www.extratv.me/fb, i popune jednostavan formular za registraciju. Nakon toga, sa dobijenim korisničkim imenom i pinom, korisnik pristupa Facebook aplikaciji kroz Extra TV Meni (Extra TV/Meni/Extra/Facebook)
Korisnicima su na raspolaganju sve standardne Facebook funkcije poput pregledanja popularnog wall-a , fotografija, promjena statusa, postavljanje komentara…
Pristup Facebook-u je ustvari prva aplikacija koja koristi napredne mogućnosti nedavno inovirane Extra TV platforme, a korisnici će i u narednom periodu dobiti još naprednih interaktivnih mogućnosti.
Extra TV korisnici imaju pristup velikom broju interaktivnih servisa, poput telefonskog imenika, malih oglasa, izvještaje sa berze, vremenske prognoze, internet portala CafeMontenegro, popularnih igrica (Extra zabava), Videoteke, besplatnog snimanja programa, zakazivanja snimanja preko sms-a ili interneta i još puno toga...
O velikoj popularnosti Extra TV-a i izuzetnom interesovanju za ovaj servis, govori i podatak o preko 42 hiljade korisnika tog servisa. U prvom kvartalu ove godine je broj Extra TV korisnika porastao za 32%. Uz to je Extra TV vodeći na crnogorskom tržištu TV provajdera, sa povećanim tržišnim učešćem od 38.5% na kraju prvog kvartala 2011.
Opet ja
Novi kanal History Channel na poziciji 41. Restartujte STB![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks