View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Page 383 of 942 FirstFirst ... 283333373379380381382383384385386387393433483883 ... LastLast
Results 9,551 to 9,575 of 23527

Thread: CG Vaterpolo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Povodom medijskih napisa da je kapiten crnogorske reprezentacije Nikola Janović, tokom susreta Cattara i Jadrana, pogođen upaljačem u glavu, u obavezi smo, demantovati navode kojima se to pripisuje pripadnicima navijačke grupe Beštije.
    Odgovorno tvrdimo da medijski navodi ne odgovaraju istini, a iznošenje jednostrano provjerene informacije nije ništa drugo do ponovni pokušaj da se, neosnovano i zlonamjerno, navijači kotorskog Primorca prikažu u negativnom svijetlu.
    Smatramo da nezapamćeno prisustvo policijskih snaga na gotovo revijalnoj utakmici, kao i prazna bilježnica delegata po pitanju negativnih dešavanja na tribinama, dovoljno potvrđuju da je riječ o novom udaru na Beštije. Izgleda da kotorske navijače, pohvaljene od zvaničnika ervopske vaterpolo federacije na sportskom bodrenju i popolarizaciji ovog sporta, jedino domaći nalogodavci nastoje okarakterisati remetilačkim faktorom.
    Ukoliko smatraju da prozivanje zvaničnika PVSCG zbog nezakonitog i netransparentnog rada, negativno označava navijače, poručujemo da ćemo i dalje, argumentovano i istrajno, remetiti njihove planove da najuspješniji crnogorski sport uvedu u zonu privatnih interesa.
    Razumijemo Janovićevu bezrezervnu odanost selektoru Petru Porobiću, ali smatramo da je "izbjegavanje incidenta", ispovijedajući se novinaru, a ne službenom licu, krajnje nekorektno i podmuklo. Da se išta od toga desilo, ne sumnjamo da bi delegat utakmice ispraznio svih 40 gledalaca na bazenu “Nikša Bućin”.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Kakvo sramno podmetanje! Pomenuti igrac je presjedao gotovo 2 cetvrtine na klupu ispod nas i ne da nije bilo nikakvog gadjanja, no ne cuh da ga je iko i prozivao! Ni njega, ni bilo koga iz Jadrana... Niti je iko dosao zbog njih tamo!

Dade li Savez ocjene za sudije iz prethodnog kola?
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thank you for your work. achievements.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    5 Posts

E ovo sam htio da iskomentarisem juce, ali posto nije bilo oglasavanja Beshtija onda sam malo sacekao.
    Dakle imamo dvije strane, Nikole Janovica koji je naocigled svih igraca Jadrana pogodjen upaljacem u glavu i stranu navijaca koji ovaj dogadjaj opet pripisuju novinarskoj imaginaciji i pokusaju demonizacije navijacke grupe.

imam dva komentara :

- prvi sa stanovista nekog ko bi mogao biti posmatrac sa strane. Dakle imate grupu ljudi koji prave ekscese po utakmicama, bacaju stolice, zbog njih se prekidaju utakmice, gadjaju upaljacima reprezentativce, skandiraju reprezentativnom selektoru u negativnom kontekstu , i tome slicno.. Tesko da bi neko povjerovao da su oni nevini u ovom slucaju, jer kod nas kada te jednom etiketiraju, onda ces tesko etiketu skinuti sa sebe.. nazalost

- drugi komentar je sa stanovista nekoga ko zna ponesto o situaciji kod nas u waterpolu. Iskreno moram da priznam da mi je tesko povjerovati da nije pogodjen ako to vec potvrdjuje cjela ekipa Jadrana. Mozda je opet kao i sto je bio slucaj upaljac doletio sa mjesta gdje nisu navijaci primorca. Ironija jasna...

MOj stav je sledeci:
    cinjenica je da se mnoge cudne stvari desavaju oko Primorca ove godine. PO meni Beshtije svojim "ne"cinjenjem vise odmazu nego pomazu svojim ljubimcima. Bojim se da ce na ovaj nacin samo steci prefiks huligani- nazalost- te ce na svakoj buducoj utakmici na kojoj budu prisustvovali biti okruzeni sa tih 40 policajaca ( ako im budu dopustili da prisustvuju utakmici).

Biti pohvaljen od strane Lonzija i ostalih je za svaku pohvalu i to niko ne umanjuje. Jedna je razlika, u Rijeci kada vam je zavidila cijela Crna Gora, ukljucujuci i mene, vi ste navijali za Kotor, bodrili svoj klub , to je bilo ono pravo. Ovih dana, po meni, vi vise ne navijate, vi prozivate, vrijedjate , mrzite. Jer ne moze mi ni jedan od vas reci da nemozete naci nacin da plasirate vase ideje osim onako na bazenu. Dokaz je i ovo saopstenje dva posta iznad mog... Ovo nije dijelo nekog huligana ili divljaka, vec kulturnog i rjecitog covjeka.
    promjenite taktiku, taktika vam ne valja.
    Please alowe me to introduce myself.......

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    5 Posts

Inace ocijena za sudije nema....
    Please alowe me to introduce myself.......

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Ja to gadjanje upaljacem nisam vidio. Prvi put sam nesto o tome u Vijestima vidjeo i bio sam iznenadjen. Naravno da bih napisao da je to istina...
    To sto Bestije odmazu je klasicna budalastina koja se siri internetom. Koliko odmazu pokazuje rezultat u korist Budve. A koliko pomazu pokazuju rezultati u prethodnim godinama. Naravno da je cilj Saveza da ne postoji na bazenima u CG iko ko ce ih prozivat. Uspijevaju u tome. I to ce trajat dok god mi nemamo Upravu.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by HIPER View Post
    E ovo sam htio da iskomentarisem juce, ali posto nije bilo oglasavanja Beshtija onda sam malo sacekao.
    Dakle imamo dvije strane, Nikole Janovica koji je naocigled svih igraca Jadrana pogodjen upaljacem u glavu i stranu navijaca koji ovaj dogadjaj opet pripisuju novinarskoj imaginaciji i pokusaju demonizacije navijacke grupe.

imam dva komentara :

- prvi sa stanovista nekog ko bi mogao biti posmatrac sa strane. Dakle imate grupu ljudi koji prave ekscese po utakmicama, bacaju stolice, zbog njih se prekidaju utakmice, gadjaju upaljacima reprezentativce, skandiraju reprezentativnom selektoru u negativnom kontekstu , i tome slicno.. Tesko da bi neko povjerovao da su oni nevini u ovom slucaju, jer kod nas kada te jednom etiketiraju, onda ces tesko etiketu skinuti sa sebe.. nazalost

- drugi komentar je sa stanovista nekoga ko zna ponesto o situaciji kod nas u waterpolu. Iskreno moram da priznam da mi je tesko povjerovati da nije pogodjen ako to vec potvrdjuje cjela ekipa Jadrana. Mozda je opet kao i sto je bio slucaj upaljac doletio sa mjesta gdje nisu navijaci primorca. Ironija jasna...

MOj stav je sledeci:
    cinjenica je da se mnoge cudne stvari desavaju oko Primorca ove godine. PO meni Beshtije svojim "ne"cinjenjem vise odmazu nego pomazu svojim ljubimcima. Bojim se da ce na ovaj nacin samo steci prefiks huligani- nazalost- te ce na svakoj buducoj utakmici na kojoj budu prisustvovali biti okruzeni sa tih 40 policajaca ( ako im budu dopustili da prisustvuju utakmici).

Biti pohvaljen od strane Lonzija i ostalih je za svaku pohvalu i to niko ne umanjuje. Jedna je razlika, u Rijeci kada vam je zavidila cijela Crna Gora, ukljucujuci i mene, vi ste navijali za Kotor, bodrili svoj klub , to je bilo ono pravo. Ovih dana, po meni, vi vise ne navijate, vi prozivate, vrijedjate , mrzite. Jer ne moze mi ni jedan od vas reci da nemozete naci nacin da plasirate vase ideje osim onako na bazenu. Dokaz je i ovo saopstenje dva posta iznad mog... Ovo nije dijelo nekog huligana ili divljaka, vec kulturnog i rjecitog covjeka.
    promjenite taktiku, taktika vam ne valja.
    Opet ti o stolicama, odakle ti više toliko snage da pričaš gluposti. Jesi li ikad bio u Kotor na bazen. Ako jesi, jesi li vidio da u kopu, đe stoje Beštije, nema stolica.
    Inače, zvali smo A.Haverića, rekao je da nam neće objavit demanti i da mu je druga osoba javila za "incident", ne Janović. A ta druga osoba je glavom i bradom S.Vulić. I sve mi je bilo jasno.
    A ne bi vjerovao ko je napisao saopštenje, garant !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

samo da spomenem suđenje u prvoj finalnoj utakmici PH u gružu - sudili su talijani gomez i de meo i opći je dojam od svih od trenera, igrač oba klupa do gledatelja da je bilo nikad bolje u finalima našega prvenstva. standarno su imali dosta strožiji kriterij (više izbačaja 14 i 13) ali podjednako na obje strane
    vaterpolski portal - www.dance.hr

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Sabrija Vulic - covjek koji mjesecima plasira lazi i kenja po Primorcu. Isti onaj sto je svojevremeno trazio od Bestija da na utakmice dolaze samo procrnogorski orjentisani, sto je naravno odbijeno. Covjek koji je u medjuvremenu postao cak i PR Saveza.

No, do danas nisam znao da je isti covjek ''zasluzan'' za ovu kampanju kontra Bestija! A danas to doznajem sa vise strana...
    Posto je on bio na utakmicu Cattaro-Jadran (u svojstvu spikera), ocekujem da da neki dokaz za svoju tvrdnju da smo Nikolu Janovica vrijedjali i gadjali.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by dida122 View Post
    samo da spomenem suđenje u prvoj finalnoj utakmici PH u gružu - sudili su talijani gomez i de meo i opći je dojam od svih od trenera, igrač oba klupa do gledatelja da je bilo nikad bolje u finalima našega prvenstva. standarno su imali dosta strožiji kriterij (više izbačaja 14 i 13) ali podjednako na obje strane
    Gledao sam. Posteno sudjenje. Jugu (konkretno Suticu) su usla ona 2 gola nakon sto su sutevi skrenuti od bloka u egal dijelu utakmice i to je mozda i presudilo. Niziz dobar, Markovic napokon pokazao klasu, ostatak dio Juga onako... Primorje je uglavnom igralo dobro, podbacio je najbolji strijelac Denes Varga. To su dvije gotovo ravnopravne ekipe. Jug ima bolju startnu sedmorku, a Primorje duzu klupu i veci motiv.

Gotovo u isto vrijeme je i u Bg-u igrano Partizan-Vojvodina (16:4).
    Pijetlovic je protiv svog maticnog kluba imao realizaciju suta 7-6! Tipujem na njega da ce biti zvijezda prelaznog roka + sto je na kraju sezone slobodan. Vojvodina nista, katastrofalna.
    Last edited by cattaro; 09-05-11 at 13:59.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

evo i prvi dio intervju a sa vujasom - iskoristili smo njegov boravak u dubrovniku nedavno: http://dance.hr/gostujuce-kolumne/13...sta-srece.html

cattaro, već si ranije jednom spomenuo ovu utakmicu jadran st - partizan 1:3 u finalu len kupa, možeš li mi napisati malo više o tome ako se sjećaš (i ako ima đe na netu da se pogleda bar koji isječak):
    1. koliko je ono bila prva utakmica. nešto mi je u sjećanju ili neriješeno ili 1 razlike za partizan
    2. sastavi ekipa ako se sjećaš?

i vidim da je vujas kao utakmicu u kojoj je najviše oštećen od strane sudaca izdvojio finale u malagi? nisam nažalost to gledo, pa me zanima ako tko zna na što je tu konkretno mislio?

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Imali smo bolje sudjenje nego Srbi u Malagi! N'o, oni su imali +2 i kontru 1 na 0 (Scepanovic odbranio Vanji), pa smo odma' poslje toga dosli na -1...kasnije i preokrenuli. Iz tog perioda se sjecam i informacije da su sudije promijenjene noc pred utakmicu!?

Nisam na net nista mogao naci vezano za tu utakmicu Jadran (St) - Partizan. Ono cega se sjecam je da je prva utakmica zavrsena nerijeseno (mislim 8:8 ). Nakon toga, ocekivalo se da ce Jadran osvojit... Splitskih igraca se ne mogu sjetit, znam da je tada tamo bio Djogas, dok su u Partizanu bili: Vujasinovic, Ikodinovic, Savic, Maljkovic, Kuljaca...
    Mozete mislit konacni rezultat - 1:3, pun bazen na Poljudu, svi na nogama, reporter se ne cuje od navijanja...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

gledo sam sigurno tu uzvratnu utakmicu, ne znam jesam li gledo prvu, ali se ne sjećam ničega osim razočaranje publike i reportera - koja je to godina bila?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

zanimljiv komentar, al ne znam je li tačan
    http://www.cafemontenegro.com/index....42&news=174243
    Last edited by PERPER; 09-05-11 at 23:26.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

gledo sam sigurno tu uzvratnu utakmicu, ne znam jesam li gledo prvu, ali se ne sjećam ničega osim razočaranje publike i reportera - koja je to godina bila?
    Mislim 2001

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

1998.
    http://www.waterpolopartizan.rs/o_nama
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

hvala na informacijama, mislio sam da je bilo i koju godinu ranije. danas u SN da je avramović odbio novi ugovor (sa smanjenjim primanjima) te da ga neće voditi u rim.

neko je ranije pitao za satnicu:
    3. lipnja
    19.30 partizan - mladost
    21.00 recco - budva

4. lipnja
    19.30 za 3. mjesto
    21.00 finale

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Interesantno da Partizan svake godine ima sve manje igraca iz svoje skole u 1. timu (trenutno 4 od 13 najboljih iz sastava koji je igrao EL).

Sto se Jadranske lige tice - nista od Partizana!
    http://www.dubrovacki.hr/clanak/2875...a-od-partizana
    Iako mi ostaje nejasno sto ce bit' sa Cattarom...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

KOTORSKI IGRAČI ODLUČILI DA TRAŽE POMOĆ

Vaterpolisti Primorca poslali pismo predsjedniku VPSCG

Igrači Pimorca, ukupno njih 11, poslali su danas pismo predsjedniku Vaterpolo i plivačkog saveza Srđanu Kovačeviću u kojem bukvalno mole da im se obezbijedi ono što su zaslužili - novac koji im čelnici kluba duguju već mjesecima.
    "Obraćamo vam se kao predsjedniku u nadi da ćete nam izaći u susret i pomoći nam da se izborimo za svoja prava i svojim institucionalnim i ličnim autoritetom uticati na rukovodstvo i predsjednika VK Primorac da ispune svoju ugovornu obavezu prema nama i isplate nam zaostale plate , premije i nagrade koje smo pošteno zaradili u potpunosti profesionalno ispunjavajući svoje obaveze i punim srcem boreći se za boje kluba kojem smo donijeli najveće uspjehe u njegovoj istoriji, a i u istoriji cijelog crnogorskog sporta", stoji u obraćanju igrača prvom čovjeku crnogorskog vaterpola.

Pismo su potpisali kapiten Nebojša Milić, te Zdravko Radić, Antonio Petrović, Draško Brguljan, Filip Trajković, Uroš Čučković, Dragan Drašković, Bojan Milošević, Boris Pavlović, Anđelo Šetka i Mark Kalaj.
    "Klub naime duguje tri plate od prošle sezone (mart, april, maj), osam, a nekim igračima i devet plata od ove sezone, premije od sezone 2008/09 za osvajanje titule prvaka Evrope i trofej Superkupa Evrope u iznosu od 40 odsto od propisanih, kao i kompletne premije za sezonu 2009/10 za osvajanje Kupa Crne Gore i drugo mjesto u Evropi", stoji u pismu.
    Igrači se žale i na tretman koji imaju.
    "Nije nam se obratio niko - ni Crnogorki olimpijski komitet, ni Uprava za sport, ni bilo ko iz neke druge institucije. Od Vas, kao i od ostalih kojima smo se obratili, očekujemo zaštitu i pomoć".

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Sad htjedoh to okacit.

Shokiran sam.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

E obećavam da se više ništa neću buniti,niti pričati o nepravdama.Nemam nikakvo moralno pravo više da lajem.preporučujem i ostalim beštijama isto!
    Bog je izmisljen da bi se smirile mase!

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Moze li se znat zasto svi igraci nijesu potpisali ovo?

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Bolje pitanje je zasto je na dnu ovog texta, a iznad potpisa igraca datum 8. APRIL 2011!!???
    Koliko ja znam u medjuvremenu su bili kontakti Predsjednika Mandica i igraca, te su neki i zaigrali...

Je li moguce da se pojedinci bave ovakvom podmetacinom

EDIT:
    prva strana pisma je u Wordu, a druga u PDF formatu :lolblue:
    Last edited by cattaro; 11-05-11 at 16:14.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nema laži, nema prevare, najsmješnije je što je jedan fajl u wordu a drugi u PDFu. Objaviću i tekst
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	New Picture.jpg 
Views:	79 
Size:	62.9 KB 
ID:	57463  

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Evo dio dokumenta sa potpisima i datumom ))) Ne mogu vjerovat sabrija na kakav si qr*c spao.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	tekst.jpg 
Views:	119 
Size:	80.9 KB 
ID:	57464  

Page 383 of 942 FirstFirst ... 283333373379380381382383384385386387393433483883 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)