Moras dati misicima malo vremena ja ruku imam 35 sa 26 i dalje mi je to tanko ko grana za mene pogotovo jer imam 191 dokle na 40 je ne dovedem ne mirujem a bice muke.
Moras dati misicima malo vremena ja ruku imam 35 sa 26 i dalje mi je to tanko ko grana za mene pogotovo jer imam 191 dokle na 40 je ne dovedem ne mirujem a bice muke.
Interesuje me sljedeca stvar...Koktel (Bjelance, plazma, mlijeko, banana) se pije koliko puta nedjeljno?
Imam 186 cm i 70 kg (nemojte da vas to zavara) ...Redovno se hranim, ali metabolizam mi je takav da "sprzim" sve sto unesem u organizam.
kakva ti je ta redovna ishrana kolko puta dnevno koje kolicine i sta od namirnica?
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
3 puta dnevno. Dorucak : 2 jaja+slanina-prsuta-jarcetina+jogurt 0.5 l , rucak: corba-supa-pasulj+teletina-piletina , vecera: Sir-kajmak-skorup+ jogurt ili plazma+0.5l mlijeka....Jedem samo masnu hranu, povrce malo slabije, ali ga ne izbjegavam... I pojedem svaki dan po 2 banane ili vocnu salatu...
I kad nijesam pusio, to mi je bila kilaza, ali sam trcao po 5 km dnevno. Ne treba mi 10 kila, dosta mi je 5-7 , cisto da mogu St-Pierra izazvat.
kuku mene, e pa onda fino jogurt, slaninu prsutu kajmak skorup i pola toga sto jedes vanka,
drugo jedi 5 puta dnevno
i ubaci rizu i malo ugljenih hidrata umjesto masnoce
Znao sam da cu kad-tad postati biljojed...
znaci ishrana ti je dno pa kako god oces, ne moras bit biljojed jedi ti piletine teletine, ribe, curetine kolko god oces, ubaci rize u ishranu, izbaci hlebove, jogurte i mlijeka na minimum sireve za start samo enek ka mocarela i posne i sl ,smanji te masnoce povecaj proteine i carbove i jedi 5 puta
Znaci, izbacam suvu hranu, jogurte i mlijeka...Ubacam krompir, rizu, meso, sir, tunjevinu ...i jedem 5 puta... Koktel, ujutro poslije treninga?
i gomile jaja kuvanih samo bjelanca, i gomile povrca vlakana i voca , ujutru jedi zitarice al ne ova smeca fit mit smrc krc, nego kod probioticara kupis suve pa sam miksas , i kakav koktel nema koktela tu nista ti ne treba vidjeces i sam promjene , i max posle 45 min kad zavrsisi trening jedes
Sve sto ti kaze sparco je top, meni je vec odgovorio na nekoliko slicnih pitanja tvojima i rijesio mi ogroman problem ishrane. Samo cijepaj to. Takodje protein mozes da nadjes u mahunarkama pasulj, grasak, tu uvijek dodje i neko meso dakle ako ne volis jednolicnu ishranui eto ti resenja. Brokelj blitva, karfiol takodje mogu da ti se nadju u ishranu. Za lakse spremanje imas u sve markete pilece filete, curece filete, imas losos koji razbija sa omega 3. Rizu mozes izabrati da ti bude braon ona mada je sve to skuplja varijanta. I sto vecina nutricionista preporucuje ujutro krisku intergralnog hleba.
A sto kaze sparco pahuljice tu imas ovsene, jecmene, razane, sojine i kostaju po 45centi kesica od 200gr.
A sto se tice plazme ona je u ishrani dno dna kako rece sparco, tobos sve neshto zdravo u nju sve neki silni vitamini i poboljsava metabolizam, ma medju valja kad procitas onaj sastav a onda vidis da ima gomilu secera i tu svaka dalja prica prestaje![]()
.
a sto ne jogurt
Podize nivo insulina po nekim istrazivanjima, dobar je probiotik svakako ga ne bi trebalo izbjegavati skroz ni njega ni mlijeko jer ti treba kalcijum pogotov na proteinski baziranu ishranu al ako zelis cistu masu "lean" ne treba ga previse ni njega ni mlijeko. Plus oligofruktoza se nalazi u njemu. A ti dovoljno secera lucis iz zitarica i krompira(
Vec sam pokupovao neke namirnice koje ste mi predlozili...Uf...Ja sam bas navucen na nezdravu hranu.
Been there. Slane palacinke u 11 uvece i slicno
![]()
mlijeko jos ima i laktozu , 90 posto sviejta je netolerantno na istu a otezava usput i sintezu proteina, pusa bok,
Da, da zaboravih mlijeko usporava sintezu proteina pogotovo ga ne treba piti poslije treninga, neki ljudi vide protein pa odmah se zalete na mlijeko.
Pustite vi te gluposti
![]()
Pinch harmonics
Snicla FTW![]()
napredujete li ? ;p
Moze li mi neko rec postoje li neka ogranicenja, u smislu da neke misice ne treba raditi vise od dva puta nedeljno, a da je neke pozeljno raditi vise od 2 puta i sl?
Znaci ja sam odabrao vjezbe za sledece grupe, pa ako bi mi neko napravio program na brzinu:
Ruke : biceps, triceps, podlaktice, ramena
Grudi, trbusnjaci, ledja
Noge: kvadriceps, biceps, listovi
A treniram vec par mjeseci, ali bez nekog jasnog programa, pa bih od sad htio i toga da se striktno pridrzavam...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks