Mislim da bi bilo korisno, i pozeljno da neko napravi post, kako se registrovati na entropay, da bi se kasnije moglo narucivati preko ebay-a, koristeci paypal, posto su sada malo zakrpili svoj sistem..Hvala..
Mislim da bi bilo korisno, i pozeljno da neko napravi post, kako se registrovati na entropay, da bi se kasnije moglo narucivati preko ebay-a, koristeci paypal, posto su sada malo zakrpili svoj sistem..Hvala..
Prodajem 3 macke.. Dvije slicne, i jednu istu :P
Nije neki rocket science, samo prati upustva na entropay. Problem je to, sto mislim da su zabranili i upotrebu virtuelnih kartica na paypal.
\\OFL•GIC
Imam pitanje,da ne bih chitao 90 strana u rikverc...
Izvadio sam Master Card u Atlas banku,ali nema sile da je reistrujem na paypal...Stavio sam drzhava BiH,provincija Crna Gora,ali nema shanse...Zna li ko shto da radim?
Za to ti ne treba milion, samo par komada ili mozda par postova iznad![]()
Moje iskustvo sa Mondo - MasterCard iz Atlas Banke je sljedece...
Registrovao sam se sa ovim podacima:
ulica: moja
broj ulice: moj
grad: Niksic
province: MNE
postal code: 81400
country: Slovenia
broj telefona: nasao neki na google iz Slovenije
I sve radi kao podmazano. Registracija uspjela iz prvog puta.
Moje iskustvo sa Mondo - MasterCard iz Atlas Banke je sljedece...
Registrovao sam se sa ovim podacima:
ulica: tudja
broj ulice: tudji
grad: Trebinje
province: Srpska
postal code: Trebinjski
country: BiH
broj telefona: lupio neki
I sve radi kao podmazano. Registracija uspjela iz prvog puta.
Njak Njak Njak
Sailoreagle,probao,nece...Izbaca mi
The credit card number you have entered cannot be verified. Only credit cards from approved countries may be used on PayPal.
Kupih nesto od jednog prodavca iz Kalifornije i posle uplate on mi salje sledeci mejl:
Could you please verify that address?
Our system doesn't recognize that address, please confirm so we can ship out your order. Thanks.
Ja mu potvrdim da je adresa ok, i on mi opet posalje:
Unfortunately our shipping system doesn't recognize your given address, is there an alternate address you can provide?
Sto mi je cinjet?
Pogledaj koju stranu unazad
Reči mu da ručno ispiše adresu u pošti.
Ne mogu da nađem opciju na eBay da mi ne prikazuje stvari koje su 'not available in Montenegro' jer su prodavci na koje sam nalazio izričiti po tom pitanju jer napišu 'NO ECXEPTIONS!'
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
slažem se....
"Fear leads to anger, anger leads to hate, hate leads to suffering" by Jedi Master Yoda
Advanced -> Only show items: Available to Montenegro
http://pages.ebay.co.uk/help/find/co...-location.html
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Hvala puno!
Usput, čitah po pojednim sajtovima, možda već znate, trebalo bi u toku godine da se napravi PayPal za Srbiju, Crnu Goru i Makedoniju... Vidjećemo ih...
Meni nece nikako da pihvati kartice na pay pal niti Nlb banke niti Ckb :// wtf
" Nepismen ali pun para . Jesam li ovo dobro napisao ? "
Ja ti ne bi dao
Kupuj za sada sa sajtova gdje može bez toga čičar
Narucila sam Nike patike preko Shopito.com , mislila sam da cu to sve odraditi preko Visa kartice.Ali koliko vidim oni mi traze wire transfer za depozit .Moze li mala pomoc ?
http://slike.milf-cs.info/images/1305056150.jpg
Daj pomozite mi, sta da cinim odje, koja je skracenica za Montenegro, i da li buy salje za mne svaku posiljku ili, samo poneke kao sto je to slucaj sa ebay-om itdHvala
)
Zaboravi trgovinu na buy.com, jer to ME nije montenegro, nego americka savezna drzava http://en.wikipedia.org/wiki/Maine
Eventualno mozes da koristis usluge nekog mail forwardinga www.shipito.com
Pa ljudi, sto stavljaju onda glupe postove da se moze kupiti sa buy.com - a...
E nije mi jasno nikako, vise..(
Ima li koji sajt, da ima sve i svasta, da karticom isporucuje za cg.. I za deal extreme sam cuo da varaju, ili salju stvari za 50 dana..
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks