Kakav paradoks.Mali Kaludjerovic iz Lovcena je dobar za startnih 11 selekcije do 21 godine, ali izgleda nema kvalitet da se nametne medju 23 igraca za selekciju do 19 godina.Cudno
Bećo zabio jedini gol u pobjedi nad Zaprešićem.
Kakav paradoks.Mali Kaludjerovic iz Lovcena je dobar za startnih 11 selekcije do 21 godine, ali izgleda nema kvalitet da se nametne medju 23 igraca za selekciju do 19 godina.Cudno
zar nisu tada i kvalifikacije za mlade dok ovi igraju u19??
cini mi se da igramo sa andorrom pcoetkom juna
U pravu si, sa Andorom mladi igraju 3. juna. Mada mi se cini da Kaludjerovic nije bio ni ranije na spisku kod Miljenovica, mozda grijesim.
Ne znam jel bilo govora o tome već,ali veli mi drug danas iz Zg da je ovo za prelazak Bećiraja u repku Kosova gotova stvar...
Istog trenutka kada R Kosovo postane clan FIFA i UEFA(i tako pocne da igra medjunarodne utakmice),Beciraj i ostali kosovari koji nastupaju za druge reprezentacije pocece da igraju za svoju maticnu drzavu.Do tad...
nesto nisam siguran da ce istog trena pohrlit da igraju za Kosovo. Mislim da im je mnogo bolja buducnost u nasoj reprezentaciji.![]()
Stone the crow
Srecan mu put, moze se i bez njega.
Cak i da se desi to sa Becom (a sanse su minimalne), nema mu se sto zamjerit !
napokon je i pogodio stefan savic
I onda idemo u Prishtinu da mu skandiramo.. To je najjache.
Slazem se.
juce je nebojsa kosovic odigrao 15min za prvi tim vojvidne=)
Damjanovic 3 golova danas...
ovo bi bilo fino, bar neko da u LŠ bude
http://www.vijesti.me/sport/lil-nudi...u-clanak-19002
I onda obavezno, pod Goricom kad igra reprezentacija, neka cijeli stadion skandira "Bequiraj, Bequiraj". Zaduzio je Crnu Goru golovima, a jos vise bi kad bi nas tako 'teska srca' napustio.
“It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”
a sto repliciras na ironicne komentare, nije ni igrao mnogo da bi zaduzio a sa druge strane to sto je odigrao bilo je korektno ne vise od toga. mada se po meni nepotrebno svake par dana provlaci prica o kosovu i njemu. tu je dje je, a imamo ga kada pljuvati ili ne ako se to dogodi. mada po meni ne vjerujem, jer cisto sumnjam da ga dejo nije pitao dal racua na njega ili ne
Lepetanac, samo sam prokomentarisao skandiranje, ovo oko kosova me uopšte ne zanima. samo sam istakao da nije u redu njemu uvijek skandirati po4-5 puta, a većini igrača koji su tu mnogo duže od njega i mnogo zaslužniji za rezultate ni jednom za sve ove utakmice.
e evo bi bilo pravo
http://www.mondo.rs/s205512/Sport/Fu...ze_Volkov.html
ne znam kolko je tačno, al uz Nestu i Tijaga bi mogao baš da napreduje, i onda za sljedeće ljeto prvotimac
Zabrinjava me ova forma Vucinica,a kraj je prvenstva prakticno,nema kad povratit formu sve i da moze..
A Savic bi vec ovog ljeta trebao poci,vazda sam mrzio ovo,kao potpise se ugovor a prelazi se tek za pola god, ili godonu...
Sto se tice Base trebao bi nastojat da predje u neku od 3 najjace lige,sad mu je zadnji voz za dobar transfer,nebi volio da se opet vrace u Francusku iako mu lezi ta liga...Ima kvaliteta za italijane,spance i engleze,samo sto imam utisak da mu menadzer kurca ne valja...
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
Previshe je mlad savic odmah da predje... Mexes je valjda vec potpisao, tako da sumnjam da bi bilo mjesta za njega... Bolje da odigra josh jednu sezonu kao prvotimac u partizanu, stekne malo snage i iskustva, pa kad se nesta povuche i bude bilo dovoljno mjesta za njega, neka predje... Mada vjerovatno su samo ovo medijske priche, dok se neko zvanichno ne oglasi nema nishta od toga...
#fakenews
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks