Sad za sad i Benz se igraju sa ostalima, mada ni Massa nije los u drugom sektoru.
Polgedaj sad Rosbergu krug!
P.S. izgleda da Vettela nece biti.
Već je napravio, spusti Hamiltona a treći krug na stazu... NENADJEBIV
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Sad za sad i Benz se igraju sa ostalima, mada ni Massa nije los u drugom sektoru.
Polgedaj sad Rosbergu krug!
P.S. izgleda da Vettela nece biti.
TAKUMI
Upravo tako Fabioni..
Na treninge su ubitačni..
Nemam pojma.
Au kako Žalosni se okrenu..
Kako je neravna staza na onaj kratki manji pravac posle Osmice, gledaj samo kako trese auto...
Vidje li analizu osmice po vozačima sad, NAJVEĆI ide kroz nju prilično drugačije od ostalih, prva dvije posječe jako i u treću skroz izvana ulazi... DOKTOR !!!!
A oba Ferrarija dobar 2 sektor, al ostalo slabo..
Last edited by Petronas; 06-05-11 at 13:07.
E, Lojzinjak je toliko brz da imam osjecaj da ce mu vjetar nositi kacigu.
TAKUMI
i Shumi zaista expertski
zaboravio dje je krivina, desi se svakome, al dvaput?Schumacher had an adventurous day. He aquaplaned off the track in the morning before he ploughed onto the grass during the second session as he reacquainted himself with Istanbul's unique challenges.![]()
(nečitko)
Čitavo jutro je nešto podešavao na bolidu dok je vozio...
Kad god ga prikaže namiješta na volanu podešavanja... Komentator se čudio samo tako...
Ali to je ON, ON poznaje svoj bolid do detalja, zna kako diše...
I slike od danas:
I jedna slika malog..
![]()
Last edited by Petronas; 06-05-11 at 16:23.
na rutracker.org ima da se skinu skoro sve trke formule 1 i to u hd formatu
Kolike su sanse da neko iz Mercedesa pobjedi u Turskoj? Oce li biti kise na dan trke?
u HD jedino ovu sezonu, jer su tek sad poceli u HDNego, jel otvoreno registrovanje za sve i kakva im je ratio politika? Slabo se snalazim sa ovim ruskim lengvidzom...
![]()
(nečitko)
E sad, ALMIGHTY kaze:
“We had quite a positive Friday, and it was especially good that we were able to test both wet and dry tyres. I hadn't really driven the wets so I'm pleased that I finally had some opportunity to use them. Also, my sessions were quite eventful with three spins in Turn 11. All in all, our car confirmed the performance improvement from China, so we can look forward to the rest of the weekend. We still have some questions relating to the set-up but I am confident we will sort them out tomorrow.”
Pogledaj refleks:
TAKUMI
Ja mislim da ce i u nedjelju ovako.
Ko ima Total uzivace,u osnovnom paketu,citav paket otkupljen!Danas uzeta prava i za CG!
http://sportklub.info/vest.php?id=kr...rt-klub-prime-
Pogledaj sto radi ALMIGHTY:
GOD ALMIGHTY!
TAKUMI
to cisto jer se Fetel juce skrkao, a danas imao problema sa kers-om i ispucao je set svjezih guma, ovo najbolje vrijeme je ostvario na starim gumama :mrgreen: Realno, Shumi moze da se nada da udje u prvih 5, ali ce najvjerovatnije biti... sedmi![]()
(nečitko)
Uhhhhh kakav krug jutros, nisam mogao uživo to da vidim, al mi stiže poruka na tel VET-MSC-WEB.
Ako mu se ne napenali neka životinja na kvalifikacijama ima da bude u samom vrhu.
A evo ga danas... kakva KLASA..
![]()
Imam osjecaj da ce sjebat nesto, a ako ne onda u prvih 3.
TAKUMI
Samo da ga DRS na Benza ne zezne jer ima običaj...ili da ga ne pušte iz PIT-a na 2:00 do kraja sesije...
OPET ga malo puštaju, opet vozi samo 4 kruga za razliku od drugih... Kockaju se samo tako..
Opet su Rozbergu dali bolji bolid![]()
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks