Jos o ovome klapite...
I avatar u skladu s idejom![]()
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
Jos o ovome klapite...
Nedostajao si. Ovoj temi, mislim. Nista nije isto poslije i bez tebeKao sto vidis i sam. Imate li nesto da izjavite za javnost?
Ma nedostajao sam i tebi,reci slobodno.Nego ovo mozda nije mjesto za te nase price...
Pa sto se mene licno tice mislim da nema potrebe da paradiramo,nemojmo da paradiramo.Osudjujem svaku fizicku i psihicku torturu,ali isto tako i paradu!
Ali... Ali? Kako onda ljudi da se smuvaju, ako se ne zna ko je ko? Smetalo bi ti ako zalizes kosu (ko taj avatar ti) i svjeze izbrijan izadjes u grad da te startuje neki gejic... Mislim heeeej! Budi fer.
I da, nedostajao si.
Vidis to je dobra poenta,ako ce da setaju samo zbog toga da bi znali ko je ko i da bi $utra mogli da nadju sto se ono kaze ljepsu polovinu i/ili istu polovinu to je ok.Ako je to svrha ja sam za.Ali ipak mislim da nije.
A sto mislis da bi mi imponovalo da me startuje neki gejic?Mozda u prvom trenutku jer bi to dosta govorilo o mom izgledu.
Znam.I ti si meni,ovaj...temi
Lijepo me procitaj, ne brzaj. Zbunila te poslednja recenica. Meni to sve govori![]()
Vas dvoje, ajte u neki kafic fino na pice/kolac ili neki obrok, a ja cu vam platit da se ne bi svadjali ko ce prvi da dofati novcanik i je li po bonton-u ili ne. Moze?
I am so post-rock I shit sad birds.
Ja uvijek procitam dva puta prije postovanja i jednom kad napisem da vidim ima li gresaka.Tako jos od osnovne skole,od prije par godina.
Zaboravih da si ti vrhunski psiholog
Sto ces ti covjece?Ne primjecujem te!
A nema mi nista mrznije no kad neko uleti sa postom,pa onda moram sve citirat',e ako cu...
Nemoj se ti, duso, mucit.. Ima ko ce![]()
Dzaba knjige, dzaba sveNesto se takvo rodi, moj Roftl_sta_li
![]()
jedva cekam gej paradu, jer ce mi onda uskoro i plata...
Njak Njak Njak
Koliko placaju? Prosetao bih i ja, nisam nesto pri parama...
Izvinjavam se znam da je dosadno....ali mozete li da razmijenite skype face ICQ MSN ...pa da chatujete?
You are born. And you die. And if you are very lucky in between you get to ride motorcycles.
Bezobrazluk nema granica.
Nevladina organizacija LGBT Forum Progres traži od Skupštine Crne Gore da izmjeni Zakon o zdravstvenom osiguranju, kako bi se u obim standardne zdravstvene zaštite uvrstile, između ostalog i operacije promjene pola, koje uključuju i izmjenu genitalija.
http://cafemontenegro.com/index.php?...22&news=174611
sta li je sledece da mi je znati... gratis hleb 365 dana ili popust na gorivo 98%
Mislim da ce biti jedna od rijetkih parada u regionu koja je iz prvog puta uspjela bez smetnji.
There are so many dawns that have yet to shine!
a oni ce kod nas najbolje proc', mi se moramo tiskat evropejcima da bi nas primili u svoj rektum, tako da cemo prihvatit sve sto zatraze ova "gospoda"..
Iskljucenje mozga samo osta.
Treba i tim neradnicima sto su na birou oduzeti onu nadoknadu da bi se ulagalo u fond za razvoj lgbt populacije. Isto se odnosi i na otpremnine radnika Zeljezare i KAP-a.
There are so many dawns that have yet to shine!
Neđelja je osvanula,
sunce sija u svom sjaju,
a na trgu podgoričkom,
ped*ri se okupljajuu...
svat na svata,
kum na kuma,
a nevjesta po đe kojaaaa…
Stara majka sva žalosna,
pede*ima toči vina,
od muke joj suze idu,
viđela je s njima sina!!!**
Izvinjavam se ako je bila..![]()
" Ko te kara,nek ti piše pjesme! "
Sastalo se moje drustvo staro
da proseta svojim rodnim gradom
u susret nam ******ina ide
Boze, koga moje oci vide
Ref.
Ugrijalo sa gorice sunce
zadrhtalo podgoricko srce
posle mnogo proljeca i ljeta
dje bas sad', ******ina da seta
Gledao me k'o da ne vjeruje
dok se rukom, dolje dodiruje
tri poljubca a dje bas put mene
ozivjecu mu beogradske uspomene
Ref.
Tukli smo ga na kraju ulice
krvi su nam nakvasile lice
moja noge put mooda mu sinu
da ga sjeca na uspomenu jedinu
Njak Njak Njak
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks