jesu li svi iz nk takvi?![]()
nothing comes from violence and nothing ever could
vec vidim dva Infractions points-a![]()
Bako, jebeš li što?
"NIJE BLAM drzati mamu i tatu za ruke, nije balm izaci napolje bez trunke sminke, i sa podignutim siskama. Nije blam biti u treši koja se ne uvlaci u dupe, nije blam nemati novca, nije blam voleti i pokazivati osecanja. Blam je kad izbacis sise i nabacis helanke iz kojih vire tange, blam je kad imas 15 godina, a po tebe u skolu dolazi lik od 30 u nabudzenim kolima. Blam je stideti se roditelja samo zato sto vise nemaju 30 nego 50 godina. Blam je kad im uzimas poslednji dinar od plate da bi se obukao u NIKE-u. Blam je ponizavati druge, zbog bolesti ili nemastine, svakom moze da se desi to isto. Blam je kada se foliras da si nesto sto nisi, da bi ljudi obratili paznju. Ali najstrasnije od svega toga je to sto su danasnje generacije izgubile pojam o pravim vrednostima, ljubavi, i prijateljstvu! Ljudi, bolje da me mrze zbog onoga sto jesam, nego da me vole zbog onoga sto nisam!"
Zashto dobri frajeri lajkuju ovakve gluposti?
Nepravda![]()
Зашто ме мрзиш што волим Шешеља?
Dobro je sto sam klimatizovan
Pinch harmonics
You're so special. Why aren't you dead?
Hakovan profil. Ljudi, ako ste dobili kakve neprijatne poruke ili nesto slicno, izvinite. Hakeri, get a life.
:lolblue: :lolblue:
Bako, jebeš li što?
Pogrijesih, stavih sliku, ne mogu da udjem na svoj post vise, sto je ovo, da izmijenjam, izbrisite mi ga
isto tako ne mogu na moj veliki mrsni topic i na fotografije uopste , zna li ko sto je to
Last edited by Hari Krisna; 05-05-11 at 14:42.
Nepodobna za vaspitavanje.
Ovo nije biser nego nebruseni dijamant.
GAME OVER!!!! Utuljuj Ligu Šampiona, IGRICA JE OBRNUTA, dajte nešto novo!
http://www.facebook.com/profile.php?...345758&sk=info cime se li se ova qrci
![]()
nothing comes from violence and nothing ever could
Znaci goozica je groobarka...![]()
GAME OVER!!!! Utuljuj Ligu Šampiona, IGRICA JE OBRNUTA, dajte nešto novo!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks