Izvinjavam se ali ne mogu nacj te sajtove, a ako mi mozete recj, ocu da kupim nesto sa deal extreme-a i pise mi "valid phone number required" a upisan je pravi broj, i za koliko stigne roba u cg, u pitanju je rubikova kocka..![]()
Imas posebnu temu za kupovinu direktno sa karticama... Pa pogledaj malo![]()
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Izvinjavam se ali ne mogu nacj te sajtove, a ako mi mozete recj, ocu da kupim nesto sa deal extreme-a i pise mi "valid phone number required" a upisan je pravi broj, i za koliko stigne roba u cg, u pitanju je rubikova kocka..![]()
Prodajem 3 macke.. Dvije slicne, i jednu istu :P
Vidi jel ti dobar format broja, npr +382 ili 00382 pa broj grada bez nule... Ne znam, nisam nikada od njih narucivao.
Ocekuj to u rasponu od 2-4 sedmice da ti stigne. Dzaba je postarina, al ako ti nije zurba, nije los izbor...
e djaola, sve je u redu sa brojem, i pise mi kao vasa porudzbina nije prihvacena, probajte na repay.. I nece, o5 kao da nemam na karticu para..
(Ako mi nije brat skinuo i to malo crkavice
)
znam da je bila prica o ovome ranije jer sam citao al zaboravih a ne mogu nac vise to, koliko otprilike treba banci da oslobode rezervisane pare na racun?Posto sam na neki sajt pokusao platit ali kao ne primaju pare od nas al su sredstva rezervisali, a znam da se mogu zajebat preko obicnog proxyja,al nemam vise centa na karticu pa moram cekat da puste te pare
![]()
Nisam siguran, zavisi... Ako je prosla autorizacija greskom, a oni nisu vratili negativan iznos na autorizaciju, onda moze prilicno vremena da prodje, barem su mi tako u banci rekli... Po 2-3 mjeseca cak...
Najbolje da svratis do banke pa da provjeris...
Moze mala pomoc
Do sad sam uglavnom narucivala stvari sa ASOS-a i par sajtova iz USA (zappos, 6pm...pa forward. serv.)
i uglavnom nikada nisam imala problema sa nekim dodatnim troskovima jer je sve islo preko poste.
E sad prvi put sam narucila sa sajta Dorothy Perkins (UK) i vidim da mi ne potvrdjuju da ce mi stvari biti poslate postom vec mogucnost DHL
ukoliko je veci paket (iako nigdje ne pise sta oni to smatraju vecim paketom).
Pri cekiranju mi je pisalo ''International Standard'' i placeno je 6Ł za dostavu. (sto nikako ne bi spadalo u brze dostave)
Ukoliko do DHL ipak dodje, mogu li ih se ikako otarasiti, pominje se da je moguce prijaviti da je roba stigla za neku firmu pa kao sample i sl. pa da je povoljnije i traziti speditera jer su oni valjda zakonski obavezni da mi predaju papire a moj je izbor ko ce mi ih cariniti i sl.
ANY THOUGHTS? Ili mi samo preostaje da im se ne javljam na telefon)
Pa ako ti stigne DHL-om... Reci im da to vrate, jer nisi luda da dajes 20 i nesto eura za njihove spediterske troskove![]()
A ako ja znam nekog sto radi na carinu, kako ide to da se uzme od DHLa i ne plati, ili ne moze?![]()
rm -rf /
E kakvi sam ja baksuz, posle 5 mjeseci se nakanim da se reg na pay pal i ebay, i sad nasli da ga zakrpe.. Ali rkoshe, do novebra ove godine bi trebala ucj..![]()
Aha, znaci postoji i ta mogucnost ali ko onda placa troskove tog ponovnog slanja.
Tom logikom ovima sa DP da trazim refund jer posiljka nikad nije stigla do mene,
a DHL-u da ne zelim da preuzmem.
Samo je pitanje hoce li mi onda DP refundirati cijelokupan iznos?
Jutros sam zvala ove nase iz DHL (cisto informativno) i ako ih slusa neko ko nije imao posla do sad sa carinom zvuci kao da bas nista ne treba da platim dok god mi je posiljka ispod 160e tek na kraju mi je rekao da eto iako faktura prati posiljku moguca je ''kataloska procjena vrijednosti'' milina
Ok, Dutch, Incognito hvala![]()
Nista, uglavnom vidjeces vec... Ti vjerovatno imas neku varijantu racuna koju si dobila na mail po placanju, pa sa tim mozes dokazati koliko si platila robu...
Uglavnom vole ovi nasi kuriri da deru narod bez nekog valjanog objasnjenja... Ja u sirokom luku zaobilazim robu iz Njemacke, jer se sva salje DHL-om...![]()
incognito dako vidis taj PM....
Odgovoreno...![]()
Koliko obično traje dostava sa TinyDeal-a i da li je neko imao problem sa dotočnim??
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Moze li se preko amazona i e-baya kupovat drugacije osim paypala nisam u toku![]()
A gdje se gleda, koliko kosta postarina nekog predmeta za nasu zemlju na amaznu.uk, i za koliko stigne roba sa amazona?
Uzima li CKB proviziju za placanje preko 100 e?
Hocu da narucim nesto u vrijednosti od nekih 110 eura...
Ne uzima...
ok hvala![]()
e moze li na shopto Visa iz CKB
Ljudi kako da dobijem pare preko paypala na banku a vec imam oko 7 eura da to podignem i na Alertpay imam 20 eura
Hvala
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks