Nije vise gilje svemocan, a De Baker nikakav. Ovo je krucijalan gem...
Kako se trenutno krece rezultat (ne gledam) bio bih zadovoljan ako bi drzao samo svoj servis do kraja.
Nije vise gilje svemocan, a De Baker nikakav. Ovo je krucijalan gem...
Ja sam danas igrao samo jedan mec...ali 5 singlova .....
Barcelona vs. Real Madrid 1
Barcelona vs. Real Madrid 1-1
Barcelona vs. Real Madrid 1+1
Barcelona vs. Real Madrid 28+
Barcelona vs. Real Madrid 3+
GL
Nista od krucijelnog.
non e finito... Ima jedan frapantan podatak. GGL je osvojio 100% poena na ubaceni prvi servis. To pokazuje koliko kvalitetno servira, a koliko se glupo de Baker ponasa u tim trenucima... Igra stegnuto. Ne radi svoje poznate dropsotove, vec samo siluje i grijesi...
0-40
Izgleda vise ti vjerujes u njega nego on sam.![]()
Aooooooooooooooooooooo. A stvarno... Sto god da uradi ovaj De baker, ovaj moj miljenik 5* bolje. Stvarno je odigrao vrhunski mec. Znaci, ovakvog GGL-a jos nisam gledao.
Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu. Na brejk lopti nije uspio ni da riternira, no mu lopta skliznula niz reket, a bio drugi sevis.
Izvinjenje Mad-u... Los pick.
koliko bih ja bio srecniji coek da ne igram kladionicu
Ne, ne, ne, mis nije Tom, Jerry je Tom, a mis je Jerry!
Ladno momku izmalerisah tiket. Mad izvini![]()
Da nema jos neko da bi se izvinio?
Opusteno drugari, pada se svaki dan. Samo, sam sebe nekad tako kvalitetno iznerviram da je to haos. Npr. milion puta sam reko, ne tenis na ozbiljne tikete i opet ga stavljam.
Last edited by Mad_dog_KO; 03-05-11 at 19:41.
real bi propo da nema kasiljasa... ronalda su spakovali u dzep..
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
a kome ja da se izvinem za marion bartoli prslu!
nadam se da ce moja druga prognoza 0-2 barsa - real doci lagano
i opet nema gola u prvom poluvremenu, kao sto neko rece nema sanse da ne bude![]()
Who let the dogs out
ispred mene je nekih 12ak ljudi uplatilo singlove sa 20+ eura na 7+..
ajde da igraju neku revijalnu utakmicu pa da se ocekuju golovi, ali ovo je borba za ulazak u finale lige sampiona heeej, i cak murinjova tvrda igra,
koji crni golovi
no da ne pricam nista, mozda pocnu da daju golove u dp![]()
Who let the dogs out
kakav je ovo pas za gol oce li mi ko objasnit? ovo ne moze ni na pes na trougao!![]()
ferdinand je snazan bik al moj je pedro hrabar lik....![]()
Who let the dogs out
Jedan kvalitetan savjet. Ne igrajte u meridian kod Mase. Sofro je vazda tamo. Neka sto cete panut no cete se i iznervirat.
jeli baksuz jes?![]()
Who let the dogs out
Kunem ti se razmisljao sam s vrata da se vratim doma nego rekoh dosadno mi je moram pratit nesto.
koliko ljudi puce na 1, 1-1, 7+.. aoo, kriminal..
ja prosao na oba tiketa 0-2 i X2 ali kiksa lahti PX.. :P
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks