Uze li ti onu 159 koju si pominja ?![]()
8C
Giulietta Sprint
33 Stradale
2600
GTA
Montreal
Spider
156
Brera
8C Competizione
nemaju gti...imaju GTAi to od kad je VW znao samo za bubu
![]()
Uze li ti onu 159 koju si pominja ?![]()
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
evo cutim i cekamda nesto ne ureknem...trebalo bi vrlo brzo...
Posljednji kreacija tuning kuće Novitec je modificirana verzija Alfa Romea 8C Spider, čiji 4,7 litarski V8 motor sada ima 150KS više od serijskog modela.
Novitec 8C Spider umjesto tvorničkih 331 kW/450KS i 480 Nm raspolaže sa 441 kW/600KS i 588 Nm (kompresor, novi intercooler, sportski auspuh od nehrđajućeg čelika ...), maksimalna brzina je porasla na 305 km / h, dok je ubrzanje od 0-100 km / h smanjeno na 3,9 sekunde.
U Novitec paketu za 8C Spider su :sportski ovjes,set aluminijskih felgi od 21'' i 22'' (u više boja), dotjerani interijer (koža, alkantara ...), ali i trošak od 19.900 eura koliko Novitec naplaćuje ovaj paket.
![]()
600ks na ovu limenku,uh...
U SAT+ test Giulietta QV (M6) vs Golf GTI (DSG).
QV prednosti: motor, performanse na stazi
GTI: MJENJAČ (DSG), vožnja na običnim cestama.
ELEGANTNI TERENAC
U skladu sa Fiatovim planovima, Alfa Romeo će proširiti svoju gamu u bliskoj budućnosti koja će uključiti i novi SUV koji bi bio rival Audiju Q5 i BMW-a X3. Novi SUV ima kodno ime Alfa Romeo C-SUV i mogao bi na tržištima biti već krajem 2012. godine.
Sa modelima kao što su 147, Brera, GT i Spider koji polako odlaze sa scene, novi model će biti početak obnove ranga koji će činiti asortiman u prodavnicama Alfa Romea u budućnosti. Planira se i zamena za model 159 koji će se zvati Alfa Romeo Giulia a koji će se u prodaji naći 2013. godine.
2013. godine će doći i verzija modela Mito sa četvora vrata, kao i proizvodna verzija Alfa Romeo 4C sportskog automobila koji je otkriven u Ženevi u martu. Zamena za Giuliettu će stići 2014. godine.
Vratimo se Alfi C-SUV. Izveštaji kažu da će model biti razvijen zajedno sa novim Jeep SUV-om koji će zameniti Patriot i Compass.
Projektuje se proizvodnja od više od 100.000 primeraka SUV-a godišnje, od čega će 50% biti namenjeno evropskom tržištu. SUV će biti moguće kupiti sa pogonom na prednjim, ali i na svim točkovima i biće baziran na produženoj verziij platforme Giuliette.
![]()
ova ima i titogradske tablice
stvarno prelijepo auto.... mada nisam bas najzadovoljniji sa izborom felmi
Da nema neko slike one juniorke što se vozi u CG što je vlasnik prikazao u emisiji ABS na RTCG?
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
hvala, sad mi se plače
Posto nisam gledao tu emisiju, a vidim da je alfa ocuvana, moze malo vise detalja o autu?
ja sam je gledao odavno i slabo se sjećam ali mislim da su sve fabrički djelovi na nju... Stefan možda više zna...
Full sredjeno/restaurirano auto, sve original djelovi.
Ja sam jednu gledao prije davno kod zgradde je dolazila (mislim da sam i slike izbacao ovdje) ali mi se cini da je bila hn table
Hvala još jednom... Stvarno svaka čast ova kola su zlata vrijedna
Evo, za 150 eura se moze sredit sve, a ovako ga vozi odaaaaavno...
TAKUMI
Djavola moze za 150€ treba vise ,ne mogu da zamislim ljude koje tranjaju auta,,vidji branik prednji kako je krpljen kao da je usivan koncem hahah
Zicom je usivan kao da su ga operisali.
TAKUMI
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks