cekaju da stane,i del potro-soderling je prekinuto :o
Kad će ovaj Raonić, pise odlozeno zbog kiše, pa čekaju li da stane ili je to za sjutra odlozeno?![]()
cekaju da stane,i del potro-soderling je prekinuto :o
Ne, ne, ne, mis nije Tom, Jerry je Tom, a mis je Jerry!
ljuljnuh 1 na Livorno protiv Atalante, 4.20 (smanjili X na 1.80) pa što bude.
Atalanta na pet kola do kraja ima 11 bodova više od Varezea i Novare, i gotovo su obezbijedili prvu ligu.
Livorno na pet bodova od baraža za prvu ligu i na pet bodova od baraža za opstanak.
računam da bi i Barsa B mogla da 'pogura' Valjadolida u baraž, kao i Česterfild ekipu Torkija, s obzirom da im bodovi nisu potrebni.
no, sve ovo zvuči lijepo u teoriji, vidjećemo nešto kasnije ima li što od toga.
znajući moju sreću, ima da dođe sve obrnuto.
Last edited by [kinetic]; 29-04-11 at 19:06.
Trebalo bi da Torquay i Valjadolid dodju 1.
misljenje za nba veceras? memfis-san antonio....1=1.65-2=2.40 (lob 2,1 na san antonio, book 2,4)..
Sto mislite, valja li igrat sjutra Sanderlend - Fulam 2? kvota je 2.70. Sanderlendu povrijedjena sva 3 napadaca, golman i jos jedan igrac
o cemu ti?
ne mogu se nacudit vazdugi dan i svo vrijeme razisljam na osnovu cega si temeljio ubjedjenje za onaj par i kako nisam dosao do logicnog objesnjenja morao sam pitat tebe licno. no, da se razumijemo - ne krivim te uopste. niko ni mene ni drugima nije kriv do mi sami ako smo uplatili na ovaj tvoj predlog, samo bih apelovao i na tebe i na ostale da malo pazljivije predlazu ove "sigurne" fikseve. poenta ovog topika je da pomazemo jedni drugima da uzmemo pare od kladionica a ne obrnuto, samo toliko...
i da ponovim: no hard feelings![]()
sto ja slusam avetinje sa fejsbuka zadnje mi bilo eto,i meni i igracima zvolla nesretnog
kako sam ja tu lekciju skupo platio .... ko prati te fb dojave,predloge i to ne pise mu se dobro.... zato sam poceo evo 15 dana sam pa sto bude bude....
nocas igrah Altah 1 , Tipsarevic 1 , Standard 1 i Kanda 1 sa 25e....![]()
aaaaa,a ja sam igrao u viliams dje ima samo hendikep gemova![]()
Memphis Grizzlies - San Antonio Spurs 2 @ 1.95
Sa djedovinom ! ! !sigurnost 100% !
Lambda
kakav meč sjutra, Hanover - M'gladbah. posljednji meč iz 1 u 2, prošle sezone oba 7+.
X ne dolazi u obzir, pitanje je samo da li se gosti još uvijek nadaju opstanku, ili će Hanover da puca na ligu šampiona.
sigurna pobjeda Blekburna protiv Boltona.
Predlog SrdjanCg mi zvuci odlicno. Puno prvotimaca domacina je aut ukljucujuci Gyna i Welbeck.
Ferdinand , Mensah i Richardson su pod upitnikom , a nezvanicno ,izgleda da nece igrati Brambe,Gordon i mladi Noble.
Sto znam , sve se namjesta , ali ja cu igrati u singlu sjledece>
Fulham 2 q.2,70
Fulham DNB q.1,91
Sunderland Ne Daje Gol (NG) q.1,91
Fulham Prvi daje Gol q.2,02
Last edited by GuGi; 30-04-11 at 09:10.
Za danas sam odabrao ove parove-nadam se da prolaze
Visla krakov-1
Mtk-1
Betis-1 (u ovaj sam najsigurniji)
Kvota oko 4
Srecno
pozdrav
a zasto svi igraju taj fulam?ima li neko objasnjenje ili cisto od milion kvota preko 2,5 bira se bas ta?
![]()
evo moj odabir dok sam preletio parove na brzinu
Sanderlend - Fulam x2
Celzi - Totenhem 1
Cska - Spartak 3+
Votford - QPR 3+
kvota 8... !
Last edited by BlackVelvet; 30-04-11 at 10:00.
Who let the dogs out
QPR fali samo jedan bod u dva zadnja kola za promociju u premier ligu. Medjutim izgleda im prijeti kazna oduzimanja bodova, mozda i vise. Tek treba da odluce celnici FA.
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/13244531.stm
Last edited by BlackVelvet; 30-04-11 at 10:18.
Who let the dogs out
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks