Ne bi ga ti ubio u stand upOvako, Shields ima tvrdu bradu, kad ga Henderson nije uspio nokautirat u 1. rundi sa njegovom ubitacnom desnom rukom to nece poc za rukom ni GSP sa prednjim direktom... GSP nema killer instict, pogotovo u stand up, on malo koga moze da nokautira... S druge strane ne treba zanemariti rvanje Shiledsa koje je izuzetno dobro. A i postoji mogucnost da ako ga GSP sprawluje da Shields povuce polugard ili da iz kornjace pokusa neki sweep - za to je doktor... Uglavnom ako Shields u parteru zavrsi kao gornji submission je stalno u vazduhu... Sanse su na strani GSPa jer je kompletniji ali Shields je u skoro svakoj borbi underdog i uvijek izadje kao pobjednik (skoro 7 godina neporazen)... Sam GSP je reko da mu je ova borba najteza u karijeri i da je Shields bolji od svih njegovih dosadasnjih protivnika...

Reply With Quote
Ovako, Shields ima tvrdu bradu, kad ga Henderson nije uspio nokautirat u 1. rundi sa njegovom ubitacnom desnom rukom to nece poc za rukom ni GSP sa prednjim direktom... GSP nema killer instict, pogotovo u stand up, on malo koga moze da nokautira... S druge strane ne treba zanemariti rvanje Shiledsa koje je izuzetno dobro. A i postoji mogucnost da ako ga GSP sprawluje da Shields povuce polugard ili da iz kornjace pokusa neki sweep - za to je doktor... Uglavnom ako Shields u parteru zavrsi kao gornji submission je stalno u vazduhu... Sanse su na strani GSPa jer je kompletniji ali Shields je u skoro svakoj borbi underdog i uvijek izadje kao pobjednik (skoro 7 godina neporazen)... Sam GSP je reko da mu je ova borba najteza u karijeri i da je Shields bolji od svih njegovih dosadasnjih protivnika...
mada ne bi mi bilo krivo ni da gsp dobije. sad ce neko da kaze"kako mozes da navijas i za zvijezdu i za partizan" ali stvarno su dva vrhunska borca. bojim se samo da se borba ne bude odvijala ovako-gsp ce svojim boljim stand up-om da dovede nekako shieldsa do zice,tu ga obori i drzi uz zicu gdje njegov bjj nece moci da dodje toliko da izrazaja ,pa da odatle gsp sipa udarce.znam ,ovo je lakse reci nego uciniti,ali mozda to bude jedna od taktika gsp-iju,lupam. A Djordjije,zavrsicemo da Shields dodje na trening da ga izbijes
.Dvije titule ostadoše u CG.

Bookmarks