Real - Barsa p2+
Lion - Monpelje 1-1
mene ostade od sinoc da cekam barsu X-2
Ufatih MU X-2
Sa 10e = 325e mogući dobitak![]()
Real - Barsa p2+
Lion - Monpelje 1-1
Who let the dogs out
Marseille - Nice tim1 2+ @1.70
Marsej pobjedom preuzima prvo mjesto. Nica ima grdilo povrijedjenih igraca: Bellion, Cantareil, Digard, Faé, Gace, Mabiala, Mounier, Paisley (povrede), Diakité (suspendovan) i Bagayoko (izbor trenera).
Trebalo bi da marsej lagano pobijedi uz najmanje 2 data gola. Ovo o povredama u Nicu sam nasao na njihov sajt http://www.ogcnice.com/actualite/news.php?clef=7074
Real nocas 2 crvena, izmedju ostalog ako moze pepe da se igra...poz hvala
![]()
Kosice - Trnava 1, @2.20, mozda cak i 2/1, @30.00
Who let the dogs out
Evo da probam ovo, nesto mi interesantno
FC Vaslui - Universitatea Craiova X2 @3.20
Vidjeh na fejs sada da postoji neki jaci info za mec Kaposvar - Ferencvaros x, pa oprezno sa mojom dvojkom
Who let the dogs out
ne mogu ti dati blagoslov za el klasikoova druga dva moze
al ovo je top utakmica veceras, i moze svasta da bude. to je najbolje propustiti sto se tice kladjenja i uzivati u gledanju
ja sam ispratio pp2+, al cisto da odigram, mada nisam nesto presiguran u to, ali moglo bi da bude posto nije bilo skoro u pp golova![]()
Who let the dogs out
Real X-X @ 5.5
Lion 1-1 @ 2.2
Good Luck.
Ako igrate online valja probati
FC Midtjylland - Esbjerg poluvrijeme je 0:1
odigrati 1 na kvotu 5 ili tacan rezultat 2:1 na kvotu 7. Vidim to na fb stavljaju kao dojavu, samo ne znam za sigurnost.
Ja cu probati da iskombinujem sa jos necim
EDIT: Nista od ovoga, evo 0:2. Jos jedna u nizu "dojava" sa fb... Dobro je da upaltih samo 3 eura
Last edited by srdjancg; 27-04-11 at 18:14.
0:2,osichijah od kladionice
Ne, ne, ne, mis nije Tom, Jerry je Tom, a mis je Jerry!
sve dolazi samo ne ono sto odje predlozimo....e pa cudo...
Who let the dogs out
Da se zafalim clanu foruma El steki na insajder informaciji vezanoj za vaterpolo.
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
ja sam ocekivao bolju utakmicu veceras (barsa 70% posjed..alooo)..ne moze se tako igrati sa barsom...ali cini mi se bar po ovome do sada da ce mnogo bolja utakmica bit fulam-bolton..
e pa ***** ti se u real .... samo njih ceko Ah1.... dabogda nista ne osvojili
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Budvanska rivijera 2
Lion 1
Barsa gol pada na mecu posle 28 minuta.
za 15 sa 115.
ali pitanje sto se mota onoj avetinji po glavi, kada je izveo ovakvu formaciju..da se brani kuci protiv barse sa 5-6 igraca..i odmah po pocetku drugog dijela nasao da ubaci onog idiota od adebajora i to umjesto ozila.. sve ce sami ronaldo i di marijanego se zeznuo, nije ovo valensija..a u kupu-potpuno drugi real..smireno, kompaktno..ova ekipa od veceras ne zasluzuje ama bas nista..iako ne volim barsu, steta je sto ih nisu sa 5 ispratili.
dobro zboris![]()
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
vatam 2 na vasas, 2 mogren, 1 fulham, 1 lyon i cekam samo njih...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks