Mravi.. Koje je najbolje sredstvo za ubijanja mrava ?
Mravi.. Koje je najbolje sredstvo za ubijanja mrava ?
Pospremi ih sve u njihov lokal.
Budjenje od strane leteceg insekta, identifikovanog kao MUVA....Pauk je gospodin, kakav je to brat...Vazda nedje pici, svoga posla..tamani sve zivo, opusta se...Ali MUVAAAAAAAA......e to je zlo...
Kad spuste sva 4 prozora i puste najjace sto mogu neku seljacku pjesmu i tako se voze. I misle da su ufatili boga za muda.
kad zurim negdje, a ti isti sa otvorenim prozorima se prime na trkanje
nothing comes from violence and nothing ever could
Kad ste već kod "automobilizma", nervira me muzika koja košta par stotina eura u autu koje se bukvalno raspada.
+ spušteni prozori i buka iz zarđalog auspuha.
nerviraju me kvazi podgoricki majstori mehanicari za auto , kuku majko kako bi ih samarao non stop
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
dimen ahahahahahahahahah :lolblue:
Nervira me kada me banuju pa moram da promjenim oblik
znaci likovi koji nemaju dva grama mozga i kulture no tresu stonjak sa balkona i bacaju razne otpatke ... iskreno ne mogu da shvatim zar je toliki problem istresti mrve u sudoper ili u kupatilo ... no treba to dolje ljudima na glavu da pada ili da nalazim hranu po kolima pfff
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
nervira me bolonja...
Viktorija Badza! um zu sehen,dich nacktauf dem Nordpol !
kad vidim da neko pise w umjesto v :burp:
kad neko priča na tel. i dere se iz svega mozga ili se neartikulisano smije... :burp:
Last edited by McS; 27-04-11 at 06:55.
kad neko u sred autobusa otvori sendvič sa salamom ili kakvom čajnom..QQ, ne može se disat..a smrad štipa li štipa za oči...
Sell the Vatican, Feed the World!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks