Toliko nas ima,a samo smo sijenke...
Protraceni talenat je najgore prokletstvo.
Toliko nas ima,a samo smo sijenke...
Kad mislis da imas sve okrenes se i shvatis da nemas najbitnije,ljubav...
Misao jedna je dovoljna da nas prekine...
Ako zivis svaki dan kao da ti je poslednji, jednog dana ces sigurno biti u pravu.
Sto me podsjeti na jednog kolegu, te me priupita nekoc, sta bih radila da bude smak svijeta?
- Iznijela stolicu, zavalila se (ako mi je kakav cigar pri ruci - savrsenstvo blazenstva), nogu preko noge i gledala sto ljudi cine. - Misao svakog dana.
Ljekari uništavaju zdravlje,
pravnici uništavaju pravdu,
univerziteti uništavaju znanje,
vlade uništavaju slobodu,
glavni mediji uništavaju informacije,
a religija uništava duhovnost.
ZAŠTO?
ZATO ŠTO JE TO NJIHOV ZADATAK!
The more things change, the more they stay the same.
Kada bi se ljudi ustegli od lijepog govora o sebi, i loseg govora o drugima – vecina covjecanstva bi postala nijema.
U ovom varljivom svetu nista nije istina i nista nije laz.
A man,as a general rule,owes very little to what he is born with.A man is what he makes of himself
danas cuh jednu pjesmu koja je zivo s***e, ali imase jedan odlican stih: "Danas nista nije sveto, sve je bruto i neto".
Potencijal je divna stvar - imamo ga sve dok god ga ne upotrijebimo.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Učinite ono čega se bojite i strah će sigurno umreti.
Kiks dana. Osporavanje rada HP nikom ne moze ici u prilog.
octavian, mozda se i slazem s' tobom...
To, kako da se voli, ne uči se iz knjiga, ne uči se u školi. To se uči iz sebe, kad se otvori srce, pa boli, ili ne boli.
Imate neprijatelje? Odlicno! To znaci da ste se borili za neki sopstveni stav u zivotu!
Bih, no ne ide. Ne vjerujem u smak(ove). A ne ide ni da povjerujem
Idemo mi (malo) dalje.... ;D
1. Nijedan covek nije tvoj prijatelj! Nijedan covek nije tvoj neprijatelj! Svaki covek je tvoj ucitelj!
2. Poslednji izraz svih misli i najjednostavniji oblik svih nastojanja jeste - cutanje. - Ivo Andric
Vjeruj svakome, ali ipak presijeci spil.
Samo jedna stvar je gora od toga da obucite zaposlene pa vas nakon toga napuste - da ih ne obucite pa da vam ostanu.
Kasno je za gledanje filma, a rano za spavanje.
Cuda se ne dogadjaju u suprotnosti s prirodom, vec onim sto je nama poznato kao priroda. - Sv Avgustin.
I cigar, da ubrza proces starenja. ''Jer ti si samo sitna riba u ovom moru plavom'' - crtacj.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks