Neka bude sto biti ne moze,neka bude borba neprestana!
evropski komesar dolazi u podgoricu 31 maja... kakvo cudno poklapanje...
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Ja bih, posteno da ti recem, pokomatio dostinu. Ove sto sjede po vas dan po kafica, ove debelovrate i debeloguze politicare, mnoge profesore "univerziteta", mnoge pripadnike zdravstvenog sistema... Kad god me put nanese kroz uze gradsko jezgro, i vidim onaj "srecan" narod sto seta, vazda se zapitam da li bi bili tako nasmijani da znaju da postoji velika vjerovatnoca da se neka tamo napacena dusa iz komsiluka, kojoj je sve vise dozlagrdilo, popne na neku zgradu i pocne da se igra automatom...
On topik. Nemam nista protiv Parade ponosa. E sad, pitanje je ko ce tu da seta. Da li CG homoseksualci (lezbijke, bi...), ili cemo morati da istrpimo neku tamo "susu i marusu" iz okruzenja, pa i svijeta?! ... Nesto mi nije po meraku takva varijanta. Cak mislim da se u CG zadrzao neki patrijahalni odnos, pa nece "nasi" smatrati iole korisnim to setkanje i da nisu pretjerano zainteresovani za "izlazenje iz klozeta", kako bi rekli na engleskom govornom podrucju.
e nzm. ali kad moze 7,5 sindikalaca svakog prvog maja, a moze i 2,5 gaya 31 shto se mene tiche.
"ujutro je bilo jutro i josh sam bio zhiv"
Signore respect. Nikom ne smeta sto svaki dan neko seta po gradu, bilo gladni radnici i ljudi koji traze promjene ili slicno. A sto se tice ovih koji se pitaju kako bi njihovom djetetu odgovorili da vidi te ljude napolje po gradu, ja bih se zastidio pred djetetom sto ja nisam medju njima, a pripadamo istom sloju.
Bravo mili, razumio si poentu... NOT.
Jel ja koji imam sva prava, treba da osnujem neku moju paradu?
IQ?
Znaci oni paradom ne dobijaju prava, parada nije resenje za prava...ta parada iz godine u godinu se pretvara u najgnusniji dogadajaj u godini, kad imaju sva prava imaju sve, oni onda paradiraju, ljube se...cemu to mili? Parada nakaza?
Oni zloupotrebljavaju tu svoju slobodu za organizovanjem parade, ja se samo pitam oce li im ikad neko rec "NE, NE MOZE, PRAVA MOZETE DOBIT SVA, JER I VI STE LJUDI, MADA VAM PRAVA NIKAD NISU NI USKRACENA BILA, ALI DA PARADIRATE I PRAVITE SHOW KROZ GRAD I UGROZAVATE BEZBJEDNOST GRADA TIM BAHATIM AKTOM, TO NE !!!"
Njak Njak Njak
Da se manemo lazne odbrane crnogorskog cojstva i junastva -jedan konstruktivan predlog:
S obzirom da malo ko iz inostranstva je cuo za nasu zemlju,samim tim je ne moze ni izabrati za turisticku destinaciju (turizam nasa uzdanica,kad ne fukncionise nista drugo),trebalo bi iskoristiti ovu paradu u svrhu promocije CG (talas osvjezenja za nas marketing iz 60 ih godina)...Negdje,u nekim novinama,neki stranac procita o mirnom proticanju parade ponosa u jednoj maloj zemlji u razvoju.Takva slika ce mu vjerovatno skloniti misli sa ratova,vjerovali ili ne i danas pitaju pojedini jel se u toj Crnoj Gori vode i dalje ratovi (cuveni Balkan).
Pogledajte malo u stranim novinama,do sada smo se pominjali kada smo postali nezavisni,kao i u rubrici 'zanimljivosti'-najvise telefona po glavi stanovnika.REd je da malo mrdnemo sa mjesta.
Surova realnost.
Last edited by AltaMarea88; 24-04-11 at 19:47.
Non sum uni angulo natus: patria mea totus hic mundus est.
Zasto da je organizuju?Evo ja volim cigare,uzivam u dobroj cigari,a ne mogu javno da pusim,ja sam diskriminisan.Gejevi nisu,ako ja ne mogu da dimim na javnom mjestu,ne moraju ni oni da se ljube i da se drze za ruke.Sto ja da ne prosetam,sa parolom PUSIM,SVOJE ZDRAVLJE UNISTAVAM
Bi li to bilo normalno?
Ti si svjestna da ne postoji sansa da oni setaju bez policije,to se nikad nece desit' i ovo je protiv volje 90% ljudi,zasto se ide protiv volje skoro cijele drzave.Samo izazivaju kontra-efekat!
Nisam ocekivao da se nesto ovako kvalitetno pojavi i na nasem internet nebu.Hvala im.Ovako treba da izgleda jedan moderni,kvalitetni portal!
Evo ga jos jednom
http://www.montenegro-gay.me/
Imaju i forum,ne znam znas li?Reguj se,ja sam ti tamo,nick mi je Djakuza
http://www.montenegro-gay.me/forum/
Last edited by Jakuza; 24-04-11 at 20:06.
jos vijecate?
Imaš pravo da organizuješ pardu, ako nećeš, ne moraš. Oni hoće i tvoje je da to pozdraviš kao njihovo pravo, a da li je rješenje ili nije to uopšte nije pitanje. Ako ti je parada najgnusniji događaj, ond neće ići da je gledaš. Boli te k... zbog čega oni paradiraju, ako imaju pravo i hoće da ga koriste neka ga koriste. Nazivati nekoga nakazom predstavlja kršenje ljudskih prava. Oni ne zloupotrebljavaju ništa, jer imaju pravo da paradiraju, a ti sigurno nemaš pravo da im zabranjuješ ne samo to, nego svako pravo da budu različiti. Parada ne ugrožava bezbjednost, već oni koji hoće da zabrane parade.
*O svemu je govorio, bio je u stanju da kaze sve, pa i najmucnije, sve se moglo reci, sve pokazati, o svemu pricati.*
(H. Hese, Sidarta)
Parada ponosa će proći mirno bez izgreda. Huligani iz regiona će biti spriječeni da dođu,a naši ljudi neće obraćati pažnju.Oni koji se igrom slučaju budu zadesili u blizini, prokomentarisaće nešto, malo dobaciti i to je sve.razlog je taj što se naš narod mnogo boji policije i g.Mugoše koji sigurno neće dozvoliti da mu ruše grad!
Znači očekujem paradu kao u Roterdamu, Minhenu, Riju...
Coming out!!!!!
nisam uspio da te nadjem :/Nisam ocekivao da se nesto ovako kvalitetno pojavi i na nasem internet nebu.Hvala im.Ovako treba da izgleda jedan moderni,kvalitetni portal!
Evo ga jos jednom
http://www.montenegro-gay.me/
Imaju i forum,ne znam znas li?Reguj se,ja sam ti tamo,nick mi je Djakuza
http://www.montenegro-gay.me/forum/
Last edited by misllish; 25-04-11 at 00:34.
A sta je parada uopste?
Maskenbal? Poziranje - vidite nas, postojimo?
Ko protestuje, ne paradira, valjda. Ili je sve parada? Parada radnika, parada studenata?
Jos vijecate, zbilja?Jakuza? Djakuzi?
![]()
A sta je pravo? Ono s cim se rodimo? Ono za sta se izborimo? Ono sto cekamo da se desi? Ono sto nedje pise?
Kakvog je karaktera parada, a kakvog protest? Svakodnevno paradiraju ovce, a psi protestuju, svinje se samo smjeskaju...
P.S. Ja sam svoju presudu davno donio; apsolutno sam nekompetentan da ikom sudim za bilo sta sto ne ugrozava moju prirodnu slobodu, ili je "samo" drugacije.
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
Marry me
Ako nismo rod, a ne protestuje mi se pa iako jesmo![]()
Last edited by Raquel; 25-04-11 at 09:56. Reason: p.s. znaci, nas dvoje se samo smjeskamo, to bi da kazes, jeeee l? :D
ZDogovorimo se vec nesto![]()
Koliko ti nekih pitanja postavljas :???:
Jos trazis muza na forum,svasta...
Pazi radnici protestuju zbog muke i to su protesti,a ovi protestuju zbog ponosa koji imaju i drze u sebi,radi se o ogromnoj kolicini ponosa i to je parada,parada ponosa!
Nadam se da je sad jasnije![]()
Ja mislim da bi na taj dan najpametnije bilo poc do budve na kafu.
Who made up words,who made up numbers ?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks