Ili ciJo EMTRI s ATMO motorom... U E36ici - zadnjem pravom BMWu ... (ako kao pravi BMW racunamo one bez elektronike, koji nisu za p*ckice)
Hvala lepo!®
Djes' vozio TRITRIPETi?
TAKUMI
Na ljeto 2007e po moru i tu do pg, plavi bg 335-00 tablica... ide brutalno, presmijesno je kako vuce sa niskih obrtaja, al zvuk mi nije nesto spektaklularno...
* greska u gornjem postu - vozio SE![]()
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
atmo motor sa 2 turbine![]()
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
Stetni, jeste kad su pošli u kurrac novi modeli, znači 2010+ je twin turbo motor, isto kao M5 što će twin turbo da bude.
335i 2007-2010 za USA tržište je twin turbo i ima 304 konja a za evropsko tržiše je atmo šestak sa 272 konja.
Mislis, SKO?
Ne frende, nijedan 335 nije atmo.
Ili turbo ili biturbo. Imas 3.0 single turbo sa twin scrollom i onim novim sistemom usisne grane, i imas 3.0 bi turbo sa obicnom granom i single scrolom.
Ovi nisu pravi bi turbasi (recimo kao sto je Trilev S4), ovi imaju selektivno prednabijanje, tj. prvo puni jedna pa druga a pri WOT-u obje...
TAKUMI
Video: The "BMW M8" prototype and the "ancestor" to the McLaren F1
Koji K ovo uopšte prikazuje ? Kao "ha ima li smo gotov auto ali nismo ga puštili u seriski proizvodnju"... zašto ? Ni bog ne zna.
a imali su nesto sklepano jedno je nabudzit motor a potpuno drugo izbalansirat cijeli auto
She is only here to annoy herself!
Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram
Selo felme
selo spulje
TAKUMI
Ovog žutog gore obavezno u [Isciganisana Auta] biće jedan od naj !!!
VW GTI no.1
directed by Guy Ritchie :-?
Odavnooooooo sam gledao ovo.
TAKUMI
Kolko je to starooooooo...
There are currently 6 users browsing this thread. (1 members and 5 guests)
Bookmarks