vjerovatno je to dobar auto, ali ja mislim da je Q7 kvalitetno ruzan auto
zato sto je tako rekao jeremija?
meni se djasvi, novi model sa ledovima i koza im je - bruka koliko dobra.. barem u w12, jer je to jedini u koji sam se vozio i koji sam vozio
(ako Bog da opet da se ponovi)![]()
U S modu trosi mozda litar vise.
Phenix, 14-15 kroz grad, 8-9 na otvoreni.
TAKUMI
nemam neko vece iskustvo u voznji istog..vozio sam par puta nk-pg i nk-kl i nazad naravno..vozio sam u d modu i to je sasvim ok..pristojna potrosnja na otvoreno..u S na otvoreno trosi lijepo..nebih se slozio da je u pitanju 1/2 l vise.. (na osnovu mog "iskustva" potrosnja je bila malo visa) a po gradu kad se u S vozi sve kovnice od 50 centi ispadaju iz auspuha..toliko o potrosnji istog..![]()
Znas li sto se dogadja kad saltas u S a opet vozis normalno?
TAKUMI
Nista, drzi ga u 3000rpm...
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
ja na corsu 1.2 imam S, bez zajebancije.
hahahah![]()
.. ako bude bilo prilike javicu ti
svi mi koji vozimo neke "tranje" od 100 do 150 konja kad predjes u 250 a jos u S sigurno ne vozis normalno..bar ja ne..licno nemam priliku da svaki dan vozim dobra kola pa da sam navikao na jake motore i da lagano kruziram gradom ili od grada do grada nego kad $edem u nekog "zmaja" ne zalim ga bogami taman ka da je moj.![]()
meni je na turbo benzinca minimalna razlika bila izmedju S i D mode-a ako vozim priblizno isto... Ubacis u S kad oces da pretices par kola ili da ga poklopis nedje... malo brze salta i duze drzi obrtaje.
ali poklopi ga u D - isti ****![]()
Originally Posted by my name is ...
zato sad nemas "S" opciju, i ne mozes brzo pretec ka prije
sad se moze brze i slupat no prije , s obzirom da je kupi brze no sve sto je imao do sad ; )
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
S mode kao sto trile kaze samo drzo obrtaje,i salta na vecim obrtajima,i brze salta,nista drugo
litar vise
Trile udesis li i ovoga, pravac u onu prodavnicu bicikala u lepu katu...
Srecna trgovina i da te dobro sluzi
btw nikad mi se nije svidjao TT...
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
dje tek sa biciklom ce napravit pizdariju, ajmo kvote i kladjenje kolko ce mu trajat
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Ozbiljno si kupio zuti TT? Koliko god da je zut nije Imolla Yellow![]()
BEFORE SEX u help each other get naked. AFTER SEX u only dress yourself. Noone helps u once ur fcked
skoro imolla (osim branika)![]()
Neka je srećan Trile i nemoj šteđet na gume![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks